Δημήτρης Πανόπουλος: Παραμένει στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού; - τι λέει για τον Κώστα Τσουρό

15:12 - 23/05/2023

Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Κώστα Τσουρό στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».Ο Δημήτρης Πανόπουλος πήρε το βάφτισμα του πυρός στην ψυχαγωγία, δίπλα στη Ναταλία Γερμανού. Προερχόμενος από το «αποστειρωμένο» περιβάλλον της ειδησεογραφίας, αναζητούσε διέξοδο, την οποία βρήκε με την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού από την εκπομπή, όταν ο δημοσιογράφος μεταπήδησε στο Mega. Δύο σεζόν μετά, ο Δημήτρης Πανόπουλος έχει αποχτήσει δικό του fan club, που επιθυμεί να συνεχίσει να τον βλέπει στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τη νέα σεζόν. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν οι ευχές τους θα εισακουστούν. «Τώρα ξεκινάμε να μιλάμε όλοι με τη διοίκηση. Αυτό που μπορώ να πω

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Πανόπουλος για τις συμβουλές που του έχει δώσει η Ναταλία Γερμανού: «Ελπίζω να το έχω διορθώσει»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού αλλά και για τον που άφησε την ενημέρωση και να βρεθεί στην ψυχαγωγία. «Η Ναταλία Γερμανού ήταν ο λόγος που πήγα. Με έκανε να νιώσω ότι είμαι έτοιμος να πάρω αυτήν την ανάσα που ήθελα από την ενημέρωση. Στη συνέχεια συνάντησα και τα […] The post Δημήτρης Πανόπουλος για τις συμβουλές που του έχει δώσει η Ναταλία Γερμανού: «Ελπίζω να το έχω διορθώσει» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά