Δήμος Βόλου: «Οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονται στην πόλη, αν απειληθεί η δημόσια τάξη, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί»

20:34 - 23/05/2023

Παραμονές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο δήμος Βόλου απειλεί ότι το στάδιο θα σφραγιστεί εάν επιβεβαιωθεί παρουσία οπαδών στην πόλη με φόντο τον “μεγάλο” αγώνα! Ο δήμος Βόλου αναφέρει πως έχει πληροφόρηση -από την αστυνομία- ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ καταφτάνουν στην πόλη για τον τελικό Κυπέλλου της ομάδας ... Περισσότερα To άρθρο Δήμος Βόλου: «Οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονται στην πόλη, αν απειληθεί η δημόσια τάξη, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο δήμος Βόλου για τον τελικό του Κυπέλλου: Αν απειληθεί η δημόσια υγεία, θα «σφραγιστεί» το «Πανθεσσαλικό»

Προειδοποίηση για την περίπτωση που εμφανιστούν οπαδοί των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας απηύθυνε ο δήμος Βόλου, ένα 24ωρο πριν το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Με αποψινή (23/5) ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας υπογραμμίζει ότι θα σφραγίσει το Πανθεσσαλικό στάδιο αν εμφανιστούν στην πόλη οπαδοί για τον αυριανό (24/5) καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για άφιξη οπαδών του ΠΑΟΚ από την Τρίτη. «Επειδή τις τελευταίες ώρες περιήλθαν σε γνώση μας, από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ που μετακινούμενοι με τα γνωστά στους φιλάθλους «βανάκια» έρχονται στην πόλη του Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό μεταξύ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμος Βόλου: «Οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονται στην πόλη, αν απειληθεί η δημόσια τάξη, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί»

Παραμονές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο δήμος Βόλου απειλεί ότι το στάδιο θα σφραγιστεί εάν επιβεβαιωθεί παρουσία οπαδών στην πόλη με φόντο τον “μεγάλο” αγώνα! Ο δήμος Βόλου αναφέρει πως έχει πληροφόρηση -από την αστυνομία- ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ καταφτάνουν στην πόλη για τον τελικό Κυπέλλου της ομάδας […] The post Δήμος Βόλου: «Οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονται στην πόλη, αν απειληθεί η δημόσια τάξη, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Δήμος Βόλου: «Οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονται στην πόλη, αν απειληθεί η δημόσια τάξη, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί»

Παραμονές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο δήμος Βόλου απειλεί ότι το στάδιο θα σφραγιστεί εάν επιβεβαιωθεί παρουσία οπαδών στην πόλη με φόντο τον “μεγάλο” αγώνα! Ο δήμος Βόλου αναφέρει πως έχει πληροφόρηση -από την αστυνομία- ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ καταφτάνουν στην πόλη για τον τελικό Κυπέλλου της ομάδας με […] The post Δήμος Βόλου: «Οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονται στην πόλη, αν απειληθεί η δημόσια τάξη, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι