Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ζαρίφη και Πούμπουρα: «Μου φέρατε εδώ τους δύο αποτυχημένους του 5 Χ 5»
13:56 - 24/05/2023
Η Κατερίνα Ζαρίφη επέστρεψε στην Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιφύλλασε μια ιδιαίτερη υποδοχή για την παρουσιάστρια. Οι δυο […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ζαρίφη και Πούμπουρα: «Μου φέρατε εδώ τους δύο αποτυχημένους του 5 Χ 5» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ζαρίφη και Πούμπουρα: «Μου φέρατε εδώ τους δύο αποτυχημένους του 5 Χ 5»
Η Κατερίνα Ζαρίφη επέστρεψε στην Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιφύλλασε μια ιδιαίτερη υποδοχή για την παρουσιάστρια. Οι δυο τους επιδόθηκαν σε ένα πινγκ πονγκ ατάκας με απίθανες ατάκες.
Η Κατερίνα Ζαρίφη επέστρεψε στην Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιφύλλασε μια ιδιαίτερη υποδοχή για την παρουσιάστρια. Οι δυο τους επιδόθηκαν σε ένα πινγκ πονγκ ατάκας με απίθανες ατάκες. «Τι τη φέρατε τώρα εδώ; Ούτε ο Σάββας δεν τα κάνει αυτά», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Κατερίνα Ζαρίφη και στη συνέχεια ακολούθησε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr