Δραματικές εξελίξεις στον Ηρακλή: Αποχωρεί ο Ευγενίου, απέσυραν το ενδιαφέρον τους Κούγιας και Παπαδόπουλος

10:46 - 26/05/2023

Δραματικές εξελίξεις στον Ηρακλή: Αποχωρεί ο Ευγενίου, απέσυραν το ενδιαφέρον τους Κούγιας και Παπαδόπουλος 26/05/2023 Ώρα μηδέν στον Ηρακλή, καθώς ο Στράτος Ευγενίου παραδίδει τις μετοχές του στον Γ.Σ., αδυνατώντας να καλύψει το χρέος που υπάρχει προς τον Μπόγκνταν Μάρα και οποιοδήποτε άλλο προέκυπτε από απαιτήσεις άλλων ποδοσφαιριστών! Μάλιστα, μετά από αυτή την εξέλιξη, τόσο ο Αλέξης Κούγιας όσο και ο Τομ Παπαδόπουλος αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών της κυανόλευκης ΠΑΕ. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Γηραιός» σε σχετική ανακοίνωση: «Μετά από συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής στην Μίκρα με την παρουσία του μεγα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηρακλής: «Παρέδωσε τις μετοχές ο Ευγενίου, απέσυραν το ενδιαφέρον Κούγιας και Παπαδόπουλος»

Σε “ναυάγιο” φαίνεται ότι οδηγείται η προσπάθεια αλλαγής ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής, αφού Αλέξης Κούγιας και Τομ Παπαδόπουλος απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής, Στράτος Ευγενίου δεν βρήκε λύση με τις οφειλές της ομάδας, από προηγούμενες διοικήσεις και έτσι παρέδωσε τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη, ενώ Κούγιας ... Περισσότερα To άρθρο Ηρακλής: «Παρέδωσε τις μετοχές ο Ευγενίου, απέσυραν το ενδιαφέρον Κούγιας και Παπαδόπουλος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ηρακλής: «Παρέδωσε τις μετοχές ο κ. Ευγενίου, απέσυραν το ενδιαφέρον τους οι κ. Κούγιας και Παπαδόπουλος»

Με ανακοίνωσή του ο Ηρακλής έκανε γνωστό πως ο Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές της ομάδας τον Ερασιτέχνη ενώ οι Κούγιας και Παπαδόπουλος απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ηρακλή: Τέλος ο Ευγενίου - Αποσύρουν το ενδιαφέρον Κούγιας και Παπαδόπουλος

Μετά τη δικαστική νίκη του Μπόγκνταν Μάρα, ο Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές στον Ερασιτέχνη ενώ οι Αλέξης Κούγιας και Τομ Παπαδόπουλος απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την αγορά των μετοχών. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Σοβαρές εξελίξεις στον Ηρακλή: Αποσύρονται Κούγιας και Παπαδόπουλος, έδωσε τις μετοχές ο Ευγενίου!

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές στον ΓΣ Ηρακλή, μετά την δικαστική νίκη του πρώην ποδοσφαιριστή, Μπόγκνταν Μάρα. Παράλληλα, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και ο Τομ Παπαδόπουλος, αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών. Αναλυτικά: «Μετά από συνάντηση που υπήρξε […] The post Σοβαρές εξελίξεις στον Ηρακλή: Αποσύρονται Κούγιας και Παπαδόπουλος, έδωσε τις μετοχές ο Ευγενίου! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Αποφόρτιση για δύο στον Παναθηναϊκό

Φασούλας κατά Λιόλου- Επίτιμος πρόεδρος στην ΕΟΚ μόνο ο Γκάλης

Ο Πανσερραϊκός θέλει για ακόμη δυο χρόνια τον Γραρσία

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ για τα γεγονότα με Περιστέρι

Ξεκαθαρίζει του Μπάμπα για Παναθηναϊκό

Σε σχηματισμό... Μακάμπι ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ