Ο παραμυθένιος γάμος Τουρκάλας που βαφτίστηκε χριστιανή στη Χίο για τον Έλληνα αγαπημένο της

20:22 - 27/05/2023

Η Χίος στο επίκεντρο με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να γίνονται viral. Η Τουρκάλα αγαπημένη του Κώστα Ανδρεάδη βαφτίστηκε χριστιανή και ο γάμος τους ήταν όπως τον είχαν ονειρευτεί… Ο έρωτας την έκανε να αφήσει την πατρίδα της για την Ελλάδα και πλέον κάνει όνειρα για το μέλλον. Η Τουρκάλα ... Περισσότερα To άρθρο Ο παραμυθένιος γάμος Τουρκάλας που βαφτίστηκε χριστιανή στη Χίο για τον Έλληνα αγαπημένο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χίος: Τουρκάλα βαφτίστηκε Χριστιανή για να παντρευτεί Έλληνα

Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Κώστας Ανδρεάδης από τη Χίο και η Ντενίζ Ντελίτσε από τη Σμύρνη της Τουρκίας. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το ζευγάρι γνωρίστηκε που γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια χρειάστηκε να περάσει δυσκολίες μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού όταν ερωτεύτηκαν τα σύνορα έκλεισαν λόγω του κορονοϊού και έτσι ήταν δύσκολο να βρεθούν κοντά ο ένας στον άλλο. Η αγάπη τους παρά τις αντιξοότητες άντεξε και έτσι το ζευγάρι παντρεύτηκε. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, έπρεπε να ξεπεραστεί ένα τελευταίο «εμπόδιο» που αφορούσε τη θρησκεία. Για να γίνει ο ο γάμος, η Ντενίζ έπρεπε να βαφτιστεί Χριστιανή πράγμα που έκανε. «Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όμως υ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χίος: Ο παραμυθένιος γάμος Τουρκάλας που βαφτίστηκε χριστιανή για τον Έλληνα αγαπημένο της

Η Χίος στο επίκεντρο με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να γίνονται viral.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χίος: Ο παραμυθένιος γάμος Τουρκάλας που βαφτίστηκε χριστιανή για τον Έλληνα αγαπημένο της

Χίος: Η Τουρκάλα αγαπημένη του Κώστα Ανδρεάδη βαφτίστηκε χριστιανή.  Ο έρωτας την έκανε να αφήσει την πατρίδα της για την Ελλάδα και πλέον κάνει όνειρα για το μέλλον. Η Τουρκάλα Denis βαφτίστηκε χριστιανή και ο γάμος της με τον Κώστα Ανδρεάδη ήταν παραμυθένιος. Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στους ρυθμούς […] Το άρθρο Χίος: Ο παραμυθένιος γάμος Τουρκάλας που βαφτίστηκε χριστιανή για τον Έλληνα αγαπημένο της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Χίος: Ο παραμυθένιος γάμος Τουρκάλας που βαφτίστηκε χριστιανή για τον Έλληνα αγαπημένο της – BINTEO

Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Κώστας Ανδρεάδης από τη Χίο και η Ντενίζ Ντελίτσε από τη Σμύρνη της Τουρκίας. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το ζευγάρι γνωρίστηκε που γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια χρειάστηκε να περάσει δυσκολίες μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού όταν ερωτεύτηκαν τα σύνορα έκλεισαν λόγω...

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Χίος: Ο παραμυθένιος γάμος Τουρκάλας που βαφτίστηκε χριστιανή για τον Έλληνα αγαπημένο της

Η Χίος στο επίκεντρο με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να γίνονται viral. Η Τουρκάλα αγαπημένη του Κώστα Ανδρεάδη βαφτίστηκε χριστιανή και ο γάμος τους ήταν όπως τον είχαν ονειρευτεί… Ο έρωτας την έκανε να αφήσει την πατρίδα της για την Ελλάδα και πλέον κάνει όνειρα για το μέλλον. Η Τουρκάλα Denis βαφτίστηκε χριστιανή και ο γάμος […] The post Χίος: Ο παραμυθένιος γάμος Τουρκάλας που βαφτίστηκε χριστιανή για τον Έλληνα αγαπημένο της appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι