«Σπάει» την σιωπή του ο Μπουρδούμης – Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό με την Δροσάκη [Βίντεο]
12:00 - 29/05/2023
Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό από την Λένα Δροσάκη, παραχώρησε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ηθοποιός ανέφερε πως βρίσκεται σε μια φάση αναπροσαρμογής ενώ κύριο μέλημά του είναι ο γιος του. «Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, γιατί έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου. Το πιο βασικό τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. […]
Το άρθρο «Σπάει» την σιωπή του ο Μπουρδούμης – Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό με την Δροσάκη [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από τη Λένα Δροσάκη
Στην εκπομπή «CoFounders» στο Youtube μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές που έφερε ο χωρισμός του από την Λένα Δροσάκη, ενώ τόνισε πως ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα του. «Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής, έχουν […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από την Λένα Δροσάκη
Ο ηθοποιός ανέφερε πως βρίσκεται σε μια φάση αναπροσαρμογής ενώ τόνισε ότι κύριο μέλημά του είναι ο γιος του.
Διαβάστε το στο thebest.gr