Με κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

18:47 - 02/06/2023

Με κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ως εκ τούτου ακύρωσε την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, αλλά και το διήμερο στο Άγιο Όρος όπου θα μετέβαινε με τον γιο του Κωνσταντίνο. Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με ήπια συμπτώματα κορονοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η περιοδεία του στην Χαλκιδική και η επίσκεψη που θα έκανε στο Άγιο Όρος την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.  Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήπια συμπτώματα και ταλαιπωρείται μόνο από πόνο στο λαιμό.  Ο ίδιος, νωρίτερα, ... Περισσότερα To άρθρο Με ήπια συμπτώματα κορονοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Με κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ακυρώνεται η επίσκεψη στο Άγιον Όρος

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media. Λόγω αυτής της εξέλιξης, ακυρώνεται η επίσκεψή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Άγιον Όρος.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Με κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης  https://www.instagram.com/reel/Cs_jL3UIuf4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading Περισσότερα σε λίγο… Πηγή The post Με κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Με ήπια συμπώματα κορωνοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

O K. Μητσοτάκης ταλαιπωρείται μόνο από πόνο στο λαιμό Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η περιοδεία του στην Χαλκιδική και η επίσκεψη που θα έκανε στο Άγιο Όρος την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.  Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήπια συμπτώματα και ταλαιπωρείται μόνο από […] The post Με ήπια συμπώματα κορωνοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «ΤikTok πάντα θα μπορώ να κάνω»

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος με βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε τεστ και διαπίστωσε ότι νοσεί, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η περιοδεία του στην Χαλκιδική και η επίσκεψη που θα έκανε στο Άγιο Όρος την παραμονή και ανήμερα […] The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «ΤikTok πάντα θα μπορώ να κάνω» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»