Survivor All Star: Αυτοί πάνε στον μεγάλο τελικό

01:46 - 11/07/2023

Το κοινό ψήφισε και διαμόρφωσε την τελική δυάδα του τελικού του Survivor All Star.Ο κύκλος του Survivor All Star κλείνει στο live της Τρίτης 11/7 με την ανάδειξη του νικητή του τρόπαιου και του χρηματικού επάθλου των 100.000 ευρώ. Ο Γιώργος Λιανός έδειξε βίντεο με highlights και σαρδάμ από τα γυρίσματα του Survivor All Star. Backstage σκηνές από τα συμβούλια του νησιού κράτησαν συντροφιά στο κοινό μέχρι να κλείσουν οι γραμμές και να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για την αποχώρηση ενός από τους τρεις φιναλίστ. Το σχετικό απόσπασμα του Survivor All Star: Δεν έλειψαν και τα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίν

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης στον τελικό

Ανδρική υπόθεση θα είναι ο τελικός του Survivor All Star, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν φτάσει έως το τέλος. Έτσι, το έπαθλο των 100.000 ευρώ θα διεκδικήσουν ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης. Ο ημιτελικός του Survivor All Star είχε… μεγάλη διάρκεια και λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ... Περισσότερα To άρθρο Survivor All Star: Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης στον τελικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Survivor All Star: Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης στον τελικό

Ο ημιτελικός του Survivor All Star ολοκληρώθηκε και οι δύο φιναλίστ του τελικού είναι γεγονός! Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης, αύριο, θα διεκδικήσουν την κούπα και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Οι δύο άντρες ήταν από τα μεγάλα φαβορί από την πρώτη στιγμή και, όπως φαίνεται, τα spoilers επιβεβαιώνονται για μία ακόμη φορά. «Νιώθω υπερηφάνεια… […] Το άρθρο Survivor All Star: Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης στον τελικό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Survivor All Star: Αυτή είναι η δυάδα του μεγάλου Τελικού

Ο Ημιτελικός του Survivor All Star πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου. Το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ […] The post Survivor All Star: Αυτή είναι η δυάδα του μεγάλου Τελικού appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά