Μοσχάρι με κρέμα γάλακτος

14:46 - 20/08/2023

Συνταγές μαγειρικής Υλικά για 2-4 άτομα. 1 κιλό μοσχαράκι 1 κουτί κρέμα γάλακτος 1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα Ελαιόλαδο Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα Σκόρδο Αλάτι Πιπέρι [irp posts="115747" name="Νηστίσιμοι γαριδοκεφτέδες"] Εκτέλεση Όπως αναφέρει το sidagi.gr βράζετε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε λίγο τα μανιτάρια. Μεταφέρετε το κρέας σε άλλη κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζετε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά. Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτετε δύο ποτήρια νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά. Στο χρόνο αυτό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και αφήνε

Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tilegrafimanews.gr

«TURANDOT» της καρδιάς και της εξουσίας…

Κανόνας προσευχής – Οι Ψαλμοί και το κομποσχοίνι

ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ-Η αφρικανική σκόνη στο μικροσκόπιο: Οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες των πνευμονολόγων – Τα ευρήματα

Εμείς, η Τουρκία και η Δύση συνολικά…

Τεράστιο ενδιαφέρον για το 30ετές ομόλογο – Άντλησε 3 δισ. ευρώ ο ΟΔΔΗΧ – Στο 4,15% η απόδοση

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΪ́ΟΥ 2024-ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ!