Θέμης Αδαμαντίδης: «Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου. Για όσα είχαν γίνει και είχαν γραφτεί, πάνε αυτά, πέρασαν»

00:00 - 13/09/2023

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη σύντροφό του, Βαρβάρα, τονίζοντας πως είναι μεγάλο στήριγμα για τον ίδιο. «Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου. Και το εκτιμώ γιατί έχει σωστές απόψεις και είναι μεγάλη βοήθεια. Για όσα είχαν γίνει και είχαν γραφτεί, πάνε αυτά, πέρασαν», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Η Κατερίνα Στανίση […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»