Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά»
14:00 - 16/01/2024
Τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα σχολίασαν το πρωινό της Τρίτης (16/1) η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της εκπομπής της. […]
The post Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν μπήκα ξαφνικά στην τηλεόραση, ξεκίνησα από ρεπόρτερ»
Για την καριέρα της στην τηλεόραση και το πως ξεκίνησε μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν μπήκα ξαφνικά στην τηλεόραση, ξεκίνησα από ρεπόρτερ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: “Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά”
“Εγώ ξεκίνησα από ρεπόρτερ, μου ήρθε όλο σιγά-σιγά. Η Ιωάννα ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα σε έναν πολύ μεγάλο σταθμό. Έγινε παρουσιάστρια με τη μία”. Τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα σχολίασαν το πρωινό της...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: “Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά”
Διαβάστε το στο sinidisi.grΚατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: Υπάρχει μια διαφορά, εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά
«Να πω ότι σε κάποιους ανθρώπους η αποχή από την τηλεόραση τους κάνει καλό»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr