Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά»

14:00 - 16/01/2024

Τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα σχολίασαν το πρωινό της Τρίτης (16/1) η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της εκπομπής της. […] The post Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν μπήκα ξαφνικά στην τηλεόραση, ξεκίνησα από ρεπόρτερ»

Για την καριέρα της στην τηλεόραση και το πως ξεκίνησε μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν μπήκα ξαφνικά στην τηλεόραση, ξεκίνησα από ρεπόρτερ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: “Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά”

“Εγώ ξεκίνησα από ρεπόρτερ, μου ήρθε όλο σιγά-σιγά. Η Ιωάννα ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα σε έναν πολύ μεγάλο σταθμό. Έγινε παρουσιάστρια με τη μία”. Τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα σχολίασαν το πρωινό της...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: “Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά”

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: Υπάρχει μια διαφορά, εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά

«Να πω ότι σε κάποιους ανθρώπους η αποχή από την τηλεόραση τους κάνει καλό»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο