Με Μορόν, Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό

20:50 - 23/04/2024

Με Μορόν, Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό 23/04/2024 Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης τους παίκτες που θα πάρει μαζί του σε αυτό το ματς. Ο Χουλιάν Κουέστα που απουσίασε λόγω ίωσης συμμετέχει κανονικά, όπως και ο Μορόν που είχε χτύπημα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του, αλλά και ο Σουλεϊμάνοφ που απουσίαζε από τα προηγούμενα δύο ματς με την ΑΕΚ. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα που επίσης αποκόμισε χτύπημα στο χέρι του είναι κι αυτός κανονικά στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ανσαριφάρντ κα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης: Με Κουέστα και Μορόν η 11αδα απέναντι στον Ολυμπιακό

Αρκετές επιστροφές έχει το αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς οι Χουλιάν Κουέστα, Λορέν Μορόν, Μόζες Οντουμπάτζο και Σάπι Σουλεϊμάνοφ θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Άρης: Με Κουέστα, Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ απέναντι στον Ολυμπιακό

O Άκης Μάντζιος, έκανε γνωστή την αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τους Χουλιάν Κουέστα, Φαμπιάνο Λέισμαν και Σάπι Σουλεϊμάνοφ να είναι στην διάθεση του, όχι όμως και ο Φράνκο Φεράρι που έμεινε εκτός. Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και τους τιμωρημένους λόγω καρτών, Μπίργκερ Βερστράτε και Καρίμ […] The post Άρης: Με Κουέστα, Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ απέναντι στον Ολυμπιακό appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Με κομβικές επιστροφές ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος για το ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός την Τετάρτη (24/4, 19:30) στο Βικελίδης για τα πλέι οφ της Super League. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Άρης: Mε Μορόν και επτά αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό!

Με Μορόν και επτά νέα πρόσωπα στην 11άδα του ο Άρης, κόντρα στον Ολυμπιακό! Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Οι 11 του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Άρη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους Κουέστα, Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα του Άκη Μάντζιου. Αναλυτικά: Ο Άρης παρατάσσεται με: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Φετφατζίδη, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο και Μορόν. Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Ζαμόρα, Ντουκουρέ, Μανού, Τζούρασεκ, Πάρντο, Ρόουζ, Παναγίδης, Φατόρε

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»