Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Είμαι 82 χρονών, προφανώς και ανησυχώ για την άνοια»

12:19 - 21/09/2024

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει αποσυρθεί πλέον από τους πάγκους, μετά από μία θρυλική καριέρα ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στα 82 του χρόνια, μίλησε για την άνοια, στο πλαίσιο της “National Playlist Day”. Κάνοντας και ο ίδιος τη δική του λίστα με μουσική για να στηρίξει τους πάσχοντες από άνοια, ο σερ Άλεξ ... Περισσότερα To άρθρο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Είμαι 82 χρονών, προφανώς και ανησυχώ για την άνοια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Φέργκιουσον για τον φόβο της άνοιας: «Είμαι 82, προφανώς και ανησυχώ»

«Η μνήμη μου είναι αρκετά καλή, οπότε ας προσευχηθούμε στον Κύριο και ας χτυπήσουμε το ξύλο για να μείνει έτσι», είπε ο εμβληματικός μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ων «Κόκκινων Διαβόλων» μιλώντας στο BBC

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τζόκερ κλήρωση 3000: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Ο Τραμπ σφίγγει τον κλοιό στη Βενεζουέλα: Στο στόχαστρο πετρελαιοφόρα δεξαμενόπλοια και συγγενείς του Μαδούρο

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ μετά την ισοπαλία με τη Βικτόρια Πλζεν

Καλιφόρνια: Η στιγμή που γίνεται μεγάλη έκρηξη σε αγωγό αερίου – 6 τραυματίες, καταστράφηκαν 3 κτίρια

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το story με τραγούδι όλο νόημα μετά την κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μία εκπομπή θέλει ανθρώπους που κάνουν μαζεμένη τοποθέτηση, η εποχή του Μικρούτσικου πέρασε