Θύμα fake news ο Έκτορας Μποτρίνι: Έγραψαν ότι χειρουργήθηκα και το πήρα χαμπάρι από τα μηνύματα που δεχόμουν

11:18 - 16/10/2024

Θύμα fake news έπεσε ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι, καθώς χθες Τρίτη (15.10.24) κυκλοφόρησε στα social media η «είδηση» ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και νοσηλεύεται. «Μόλις έμαθα ότι χειρουργήθηκα! Τι έγινε, τζιμάνια μου; Ξεμείνατε από ειδήσεις και το ρίξατε στα hoaxes και πιάσατε και μένα; Για μαζευτείτε» έγραψε σε ανάρτησή του ... Περισσότερα To άρθρο Θύμα fake news ο Έκτορας Μποτρίνι: Έγραψαν ότι χειρουργήθηκα και το πήρα χαμπάρι από τα μηνύματα που δεχόμουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκτορας Μποτρίνι: Έγραψαν ότι χειρουργήθηκα και το πήρα χαμπάρι από τα μηνύματα που δεχόμουν για περαστικά

«Είπαν ότι έκανα δύο εγχειρήσεις, ούτε στη χολή έχω κάνει εγχείρηση, ούτε στα νεφρά. Ξαφνικά, άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα για περαστικά» είπε ο Έκτορας Μποτρίνι - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκό αγώνα στο ΟΑΚΑ – Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Φοινικούντα: Αναζητούν στο εξωτερικό ένα τρίτο άτομο μετά τις δύο συλλήψεις για το φονικό – Κλειδί το όπλο της εκτέλεσης

Σε διαδικασία fast track από την ΕΕ το «παγωμένο» καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου

Στο κατώφλι της προεδρίας του Eurogroup ηΕλλάδα με υποψήφιο τον Κυριάκο Πιερρακάκη – Ποια είναι η διαδικασία και οι προκλήσεις σε περίπτωση νίκης

Αγρότες: Σε σταυροδρόμι τα μπλόκα – Τα σενάρια νέων μέτρων στήριξης και τα ανοιχτά μέτωπα

Ο Ολυμπιακός 29ος στη βαθμολογία της League Phase του Champions League