Μαρία Σολωμού: «Τότε ο γιος μου με είχε διώξει από το σπίτι, δεν ήταν εύκολο»

20:26 - 21/10/2024

Τη Μαρία Σολωμού υποδέχθηκε στο πλατό του Buongiorno η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της το πρωινό της Δευτέρας (21/10), μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τα σχόλια και τις επιθέσεις που δέχεται μέσα από τα social media, καθώς και για τις σχέσεις με τον γιο της. Τη Μαρία Σολωμού υποδέχθηκε στο πλατό του Buongiorno η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της το πρωινό της Δευτέρας (21/10), μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τα σχόλια και τις επιθέσεις που δέχεται μέσα από τα social media, καθώς και για τις σχέσεις με τον γιο της. «Πριν από πολλά χρόνια με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σολωμού: «Τότε ο γιος μου με είχε διώξει από το σπίτι, δεν ήταν εύκολο»

Τη Μαρία Σολωμού υποδέχθηκε στο πλατό του Buongiorno η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της το πρωινό […] The post Μαρία Σολωμού: «Τότε ο γιος μου με είχε διώξει από το σπίτι, δεν ήταν εύκολο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας