Ναταλία Γερμανού για Λιάγκα – Αντωνά: «Κράτησαν τη σχέση τους κόντρα στις πιθανότητες»

06:48 - 31/03/2025

Η Ναταλία Γερμανού την Κυριακή μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε τα δικά της σχόλια για τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά. Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η παρουσιάστρια του Alpha, θέλησε να πάρει τον λόγο και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»