Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν έχει διαφορά που επέστρεψε η Ελένη Τσολάκη, εγώ έχω το ρόλο που είχα και πριν»

08:10 - 25/04/2025

«Δε με νοιάζει τι λέει αυτός ο κύριος», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Δημήτρη Παπανώτα. Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε ο ... To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν έχει διαφορά που επέστρεψε η Ελένη Τσολάκη, εγώ έχω το ρόλο που είχα και πριν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας: Παράνομη η χρήση των περιουσιακών της στοιχείων από την ΕΕ

Ο Μαντί Καμαρά ξεπέρασε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και έγινε ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην Ευρώπη με ελληνικές ομάδες

Άντονι Χόπκινς: «Εγκατέλειψα την κόρη μου όταν ήταν ενός έτους, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν – Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρομου

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη με στόχο την επιστροφή στις νίκες στην Euroleague

Θεσσαλονίκη: 42χρονος έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα κατά του δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη