Ο Άρης θα κάνει πρόβα τζενεράλε με την Ανόρθωση πριν τα προκριματικά στο Conference League

12:37 - 13/06/2025

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (16.06.2025) ... To άρθρο Ο Άρης θα κάνει πρόβα τζενεράλε με την Ανόρθωση πριν τα προκριματικά στο Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Hotel Elvira – επόμενο επεισόδιο: Η Ελβίρα συγκρούεται με τον Γιάννη για τη θέση του προέδρου στην Ένωση Ξενοδόχων

Σίσσυ Χρηστίδου: «Την καταλαβαίνω την Ιωάννα Τούνη, έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και επέλεξα τον δρόμο της δικαιοσύνης»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόλεμος και αλλοκατηγορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις κουμπαριές – «Ο Χιλετζάκης έχει διαγραφεί» απαντά η Σδούκου

Εξαρτημένη από τα ευρωπαϊκά κονδύλια η ελληνική οικονομία – Απαιτείται διετές ράλι μεταρρυθμίσεων και επενδύσεων

Ο Βιν Ντίζελ επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έχει γραφτεί ρόλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Fast & Furious 11»

Δημήτρης Παπανώτας: «Θα κινούμαι νομικά απέναντι σε όσους βάζουν λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει»