Καιρός: Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

17:37 - 06/07/2025

Για υψηλό ή ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς την Τετάρτη προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης καθώς ο καύσωνας φέρνει θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου. Όπως τονίζει ... To άρθρο Καιρός: Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία

Σίδνεϊ: Παγκόσμιος αποτροπιασμός από τη σφαγή σε εβραϊκή γιορτή – «Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση σε αυτόν τον κόσμο» λένε ΗΠΑ και Ευρώπη

Χατζηδάκης για αγροτικό: Δεν αντιμετωπίζεται με τελεσίγραφα η κατάσταση – Το να στρέφεται μια κοινωνική ομάδα εναντίον άλλων, δεν οδηγεί πουθενά

Παναιτωλικός – ΑΕΚ live για την 14η αγωνιστική στη Super League

Μάριος Φραγκούλης: Θέλω να γίνω ανάδοχος γονέας, γιατί κι εγώ είμαι υιοθετημένο παιδί»

Σίδνεϊ: Μουσουλμάνος φοιτητής από το Πακιστάν ο ένας δράστης του αιματοκυλίσματος – Η στιγμή που Αυστραλός πολίτης τον αφοπλίζει