Αργύρης Πανταζάρας: Ο λόγος για τον οποίο δεν τον είδαμε τελικά στις "Άγριες Μέλισσες"

10:20 - 12/03/2020

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης  στο «The 2Night Show» τον Αργύρη Πανταζάρα. Στην πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη, ο ταλαντούχος ηθοποιός εξηγησε μεταξύ ΄λλων  γιατί αρνήθηκε την πρόταση από τις «Άγριες Μέλισσες» Δείτε όσα είπε  

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αργύρης Πανταζάρας εξηγεί γιατί αρνήθηκε να συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί δεν τον είδαμε στις «Άγριες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αργύρης Πανταζάρας The 2night Show: Αποκάλυψε γιατί είπε όχι στις Άριες Μέλισσες

Αργύρης Πανταζάρας The 2night Show: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, αλλά απάντησε αρνητικά.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αργύρης Πανταζάρας - Εξηγεί γιατί δεν δέχτηκε την πρόταση στις Άγριες Μέλισσες (video)

H δήλωση του ηθοποιού

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει