Η Κροατία πλησίασε κι άλλο την Ελλάδα
00:52 - 23/10/2019
Εκ προοιμίου ήτνα δύσκολο για την Ελλάδα με μοναδικό εκπρόσωπο τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και σε όμιλο με Μπάγερν και Τότεναμ το έργο γινόταν ακόμα πιο δύσκολο. Παρά την πολύ καλή παρουσία τους και απέναντι στη Μπάγερν οι ερυθρόλευκοι δεν πρόσθεσαν ελληνικούς βαθμούς στο σακούλι με αποτέλεσμα η ισοπαλία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα της Σαχτάρ να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της Κροατίας από την Ελλάδα.
Στα θετικά ήταν η ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τον Τότεναμ, ενώ ευχής έργον θα είναι και την Τετάρτη μια ήττα της Παρτιζάν από την Μάντσεστερ. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των χωρών της ΟΥΕΦΑ.
Η βαθμολογία
12) Αυστρια 29.925
13) Τσεχία 27.100
14) Δανία 26.500
15) Ελλάδα 25.300
16
Διαβάστε Περισσότερα στο novasports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πώς θα επηρεάσει το Brexit την Ελλάδα
Στο πλατό της εκπομπής «Ανάπτυξη» η πρόεδρος του εμπορικού ελληνοβρετανικού επιμελητηρίου, Άννα Καλλιάνη, δίνει απαντήσεις
Διαβάστε το στο tanea.gr