Η Περιφέρεια υπέρ του υφισταμένου καθεστώτος στην εξαγωγή της επιτραπέζιας ελιάς Καλαμών

18:56 - 13/04/2020

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα παρέμβει υπέρ του «εθνικού προϊόντος» στην εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο «Σύλλογος υπέρ των μεσσηνιακών Προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης –ΣΥΜΕΠΟΠ», στις 26 Μαΐου 2020, οπότε συζητείται η προσφυγή που έγινε το 2018 στο Συμβόλαιο της Επικρατείας, αναφορικά με την προστασία του ΠΟΠ, για την ονομασία της ποικιλίας «Ελιά … The post Η Περιφέρεια υπέρ του υφισταμένου καθεστώτος στην εξαγωγή της επιτραπέζιας ελιάς Καλαμών appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Περιφέρεια υπέρ του υφισταμένου καθεστώτος στην εξαγωγή της επιτραπέζιας ελιάς Καλαμών

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα παρέμβει υπέρ του «εθνικού προϊόντος» στην εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο «Σύλλογος υπέρ των μεσσηνιακών Προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης –ΣΥΜΕΠΟΠ», στις 26 Μαΐου 2020, οπότε συζητείται η προσφυγή που έγινε το 2018 στο Συμβόλαιο της Επικρατείας, αναφορικά με την προστασία του ΠΟΠ, για την ονομασία της ποικιλίας «Ελιά ... The post Η Περιφέρεια υπέρ του υφισταμένου καθεστώτος στην εξαγωγή της επιτραπέζιας ελιάς Καλαμών appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»