Διαιτητής ΑΕΚ – Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό μου από τα γεννητικά όργανα, δεν μπορούσα να το πιστέψω»

16:58 - 25/04/2020

Ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Άρης στο κύπελλο παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ως τώρα πορεία του σαν διαιτητής αλλά και τα όσα έγινε στο ΟΑΚΑ. Στο παιχνίδι που η ΑΕΚ κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον Άρη με σκορ 2-1 διαιτητής ήταν ο Πορτογάλος Σοάρες Ντίας. Σε συνέντευξη του λοιπόν μίλησε για το […] The post Διαιτητής ΑΕΚ – Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό μου από τα γεννητικά όργανα, δεν μπορούσα να το πιστέψω» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κύπελλο ποδοσφαίρου: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό από τα γεννητικά όργανα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοio»

Στο πρωτόγνωρο για τον ίδιο (όπως επισημαίνει) σκηνικό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ΑΕΚ-Άρης, αναφέρθηκε ο Πορτογάλος διαιτητής της αναμέτρησης, Σοάρες Ντίας, κάνοντας παράλληλα και αυτοκριτική

Διαβάστε το στο

Διαιτητής ΑΕΚ-Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό από τα γεννητικά όργανα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Ο Πορτογάλος διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης, Σοάρες Ντίας, ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα έζησε στον ημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε το στο

Διαιτητής ΑΕΚ-Άρης: «Του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα, ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιο»

Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας, μίλησε σε συνέντευξη στην πατρίδα του για όσα έζησε στο παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ κι Άρη στο ΟΑΚΑ, σχολιάζοντας όσα έγιναν στο ημίχρονο.

Διαβάστε το στο

Διαιτητής ΑΕΚ - Άρης: "Δεν είχα δει ποτέ κάποιον από ομάδα να αρπάζει το βοηθό από τα γεννητικά όργανα"

Ο διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας, Αρτούρ Σοάρες Ντίας, υποστήριξε σε πορτογαλικό κανάλι ότι δεν έχει δει ξανά άνθρωπο ομάδας "να αρπάζει έναν βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα".

Διαβάστε το στο Sport24

Διαιτητής ΑΕΚ-Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό από τα γεννητικά όργανα!»

Για την πρωτόγνωρη εμπειρία του από το ματς Κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης μίλησε ο Σοάρες Ντίας.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Διαιτητής ΑΕΚ-Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό από τα γεννητικά όργανα!»

Για την πρωτόγνωρη εμπειρία του από το ματς Κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Διαιτητής ΑΕΚ - Άρης: «Ήρθε κάποιος δίπλα στον βοηθό μου και του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα»

Διαιτητής ΑΕΚ - Άρης: «Ήρθε κάποιος δίπλα στον βοηθό μου και του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα» 25/04/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Διαιτητής ΑΕΚ-Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό από τα γεννητικά όργανα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Ο Πορτογάλος διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης, Σοάρες Ντίας, ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα έζησε στον ημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)