Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στην Χριστίνα Παππά που την χαρακτήρισε «αφελή»! [video]

16:54 - 06/05/2020

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Χριστίνα Παππά που την χαρακτήρισε “αφελή” . The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στην Χριστίνα Παππά που την χαρακτήρισε «αφελή»! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στην Χριστίνα Παππά που την χαρακτήρισε «αφελή»!

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε, χθες το βράδυ, βρέθηκε στα ΚΑΠΑ Studios, όπου μαγνητοσκοπήθηκε το τρίτο επεισόδιο του J2US και ο δημοσιογράφος Μιχάλης ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στην Χριστίνα Παππά που την χαρακτήρισε «αφελή»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά στην Χριστίνα Παππά που την χαρακτήρισε "αφελή" (VIDEO)

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω «Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια» . Δεν την νοιάζει τίποτα. Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί. Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής…». Μ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της