Η Χριστίνα Παππά απαντά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Απαράδεκτη η συμπεριφορά της»

13:18 - 09/05/2020

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της […] The post Η Χριστίνα Παππά απαντά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Απαράδεκτη η συμπεριφορά της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: Γιατί δεν μιλάει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η Χριστίνα Παππά ανέφρε τους λόγους που χάλασε η φιλία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε το στο

Η Χριστίνα Παππά μιλάει για το τέλος της φιλίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και αναφέρθηκε τόσο στην επίμαχη δήλωση περί «αφέλειας» που είχε κάνει για την Κωνστανίνα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χριστίνα Παππά: Απαράδεκτη η συμπεριφορά της Σπυροπούλου

Η Χριστίνα Παππά, που την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε από το Just the 2of Us, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο Open.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χριστίνα Παππά: Η εμπειρία της στο J2US και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (VIDEO)

Στο πλατό της εκπομπής “Μαζί σου” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την εμπειρία της στο J2US, ενώ ξεκαθάρισε και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτικά, εμένα μου λείπει πάρα πολύ αυτό το παρεϊστικο… Εντάξει, με τον Νίκο Κοκλώνη είμαστε φίλοι και η κριτική επιτροπή είναι ένας κι ένας, δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Καμία κόντρα με την Κωνσταντίνα. Γι’ αυτό εμένα δεν μου αρέσει να κάνω μαγνητοσκοπημένα, άλλα λες και άλλα γράφονται. Είχαμε κάτι τελείως δικό μας, κάτι προσωπικό… Το “αφελής” το είπα με την καλή έννοια, δηλαδή παι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά της»

Μετά την αποχώρησή της από το J2US, η Χριστίνα Παππά, παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», Μαίρη Αργυριάδου. Η Χριστίνα Παππά σε προηγούμενες δηλώσεις της είχε χαρακτηρίσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφελή, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας. «Το να είσαι αφελής ίσα ίσα που βγάζει μια παιδικότητα. Εγώ δεν το είπα με […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Νέα «καρφιά» από την Χ. Παππά για την Κ.Σπυροπούλου - «Είναι στον κόσμο της - Απαράδεκτη η συμπεριφορά της» (βίντεο)

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για ακόμα μια φορά σε συνέντευξη της η Χριστίνα Παππά. «Το να είσαι αφελείς ίσα ίσα που βγάζει μια παιδικότητα. Εγώ δεν το είπα με κακό τρόπο από εκεί και πέρα ο χαρακτηρισμός ήταν ότι είναι στον κόσμο της, έχει έναν δικό της κόσμο. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, τίποτα. Ήμασταν φίλες, αλλά είχε προς εμένα μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Για μένα οι φίλοι είναι και στα καλά και στα κακά. Εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη, στεναχωριέμαι. Τώρα ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο