Μπέζος: «Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω»
09:29 - 20/05/2020
«Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω», είπε ο Γιάννης Μπέζος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «Μεσάνυχτα» του ALPHA.
Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το θέατρο και υποστήριξε πως το κοινό δεν πηγαίνει σε μια παράσταση για να δει κάποιον ρόλο, παρά για να δει εκείνον που υποδύεται τον ρόλο:
«Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αυτά είνα
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιάννης Μπέζος θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τους ρόλους του! «Οι θεατές έρχονται για μένα, όχι για το ρόλο»
«Δεν είμαι… ευρείας χρήσης. Δεν θα βγω έξω και θα αρχίσω να μοιράζω φιλιά και χάδια». Ο Γιάννης Μπέζος δεν συνηθίζει να μιλά συχνά, αλλά ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο Γιάννης Μπέζος θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τους ρόλους του! «Οι θεατές έρχονται για μένα, όχι για το ρόλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιάννης Μπέζος : Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που παίζω
Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε για τη σχέση του με το κοινό αλλά και το πώς βιώνει ο ίδιος τους ρόλους του
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση του Γιάννη Μπέζου: «Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους. Έρχονται να δουν εμένα»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος με απόλυτη ειλικρίνεια εξήγησε γιατί θεωρεί...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπέζος: «Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω – Δεν είμαι… ευρείας χρήσης»
Όπως ανέφερε δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, αντιδρά όταν χτυπούν τα κινητά την ώρα της παράστασης και παραδέχτηκε πως γνωρίζει καλά ότι ο κόσμος έρχεται στο θέατρο για να δει εκείνον και όχι το ρόλο που υποδύεται γι’ αυτό και αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας. «Εγώ δεν μπαίνω […]
The post Μπέζος: «Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω – Δεν είμαι… ευρείας χρήσης» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπέζος: «Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους μου - Οι θεατές δεν έρχονται να δουν ρόλο, για εμένα έρχονται» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος -μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του στο θέατρο, την τηλεόραση αλλά και την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει τον πλανήτη ολόκληρο τους τελευταίους μήνες. Ο ηθοποιός δε διστάζει επίσης να αναφερθεί στην κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς, δίνοντας τη δική του εξήγηση για τον λόγο που μεγάλο μέρος του κοινού τον θεωρεί απόμακρο.
“Αυτό που ζήσαμε με τον κορωνοϊό είναι ένα μεγάλο μάθημα ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Δεν πρέπει να τα βάψουμε μαύρα. Πρέπει να βρούμε τρόπους να ξεπεραστούν αυτά” αναφέρει για την πανδημία, ενώ μιλώντας για τους ρόλους του και το κοινό τονίζει:”Ε
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιάννης Μπέζος: «Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους. Έρχονται να δουν εμένα» (video)
Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΞέφυγε ο Μπέζος-Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους. Έρχονται να δουν εμένα
Γνωρίζουμε όλοι όσοι κινούμαστε στον χώρο των μίντια, ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι ιδιόρυθμος. Γνωρίζουμε επίσης ότι πολλές φορές έχει έρθει σε σύγκρουση με θεατές στα θέατρα του. Αλλά να έχει τέτοια αλαζονεία και να λέει σε συνεντευξη ότι:Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους. Έρχονται να δουν εμένα αυτό μας ξεπέρασε. Ο Μπέζος μίλησε χθές στην Μελέτη. Και είπε πολλά. Προσπάθησε να δικαιολογήσει κάποιες ιδιότροπες συμπεριφορές του και την ίδια στιγμή μας είπε πόσο κορυφαίος και σπουδαίος ηθοποιός είναι. Μιλούσε ο ίδιος για τον εαυτό του. Εντάξει παιδιά. Το τερμάτισε. Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δο
Διαβάστε το στο spoilers