Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Γιαννόπουλος με την αποχώρηση στο J2US – “Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν”

11:40 - 31/05/2020

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μαζί με την μέντορα του, Δέσποινα Ολυμπίου αποχώρησαν από το J2US στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ […] The post Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Γιαννόπουλος με την αποχώρηση στο J2US – “Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: «Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν»

Το βράδυ του Σαββάτου αποχώρησε από το J2US ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου. Ο ηθοποιός το πρωί της Κυριακής...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: «Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν»

Το βράδυ του Σαββάτου αποχώρησε από το J2US ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου. Ο ηθοποιός το πρωί της Κυριακής μίλησε στην εκπομπή «Έλα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Γιαννόπουλος μετά την αποχώρηση από το J2US: Δεν θα μου λείψουν οι ηλίθιοι

Με καρφιά αποχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος από το J2US στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε για το συναίσθημα κατά την αποχώρηση του, ο Γιώργος Γιαννόπουλος διέκοψε την συνεργάτιδα του στο σόου προκειμένου να συμπληρώσει με νόημα πως «όλα όλα; Όλα θα σου λείψουν καλέ;... The post Γιώργος Γιαννόπουλος μετά την αποχώρηση από το J2US: Δεν θα μου λείψουν οι ηλίθιοι appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: «Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν καθόλου…»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μαζί με την μέντορα του Δέσποινα Ολυμπίου αποχώρησαν από το J2US στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου από το κανάλι του OPEN. The post Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: «Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν καθόλου…» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Γιαννόπουλος: Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος μετά την αποχώρησή του από το J2US και την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον ίδιο και την κριτική επιτροπή.«Είναι άποψή μου είναι αυτή που είπα στην κριτική επιτροπή, δε μπορώ να έχω την άποψή μου; Μπορείτε να τη γράψετε όμως έτσι; Δεν υποτιμάω συναδέλφους διαγωνιζόμενους όπως η κυρία Ολυμπίου ή άλλους τραγουδιστές. Να πάει σε άλλα στάνταρ, αυτό εννοούσα και σε αυτό επιμένω» δήλωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. «Θα μου λείψουν όλα» ανέφερε με τη σειρά της η Δέσποινα Ολυμπίου με τον ηθοποιό να τη ρωτά, «Όλα; Όλα, όλα;» και εκείνη να επιμένει, «Όλα». Τότε τον λόγο πήρε πάλι ο Γιώργος Γιαννόπουλος λέγοντας, «Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λε

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

«Τα πήρε» ο Γιώργος Γιαννόπουλος με την αποχώρηση στο J2US – «Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν» (βίντεο)

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μαζί με την μέντορα του, Δέσποινα Ολυμπίου αποχώρησαν από το J2US στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου και ο ηθοποιός δεν φαίνεται να το πήρε πολύ καλά. Πιο συγκεκριμένα, όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε για το συναίσθημα κατά την αποχώρηση του, ο Γιώργος Γιαννόπουλος διέκοψε την συνεργάτιδα του στο σόου προκειμένου να συμπληρώσει με νόημα πως “όλα όλα; Όλα θα σου λείψουν καλέ; Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λείψουν; Όλοι; Και οι ηλίθιοι; Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν! Κάτι ηλίθιοι… Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα… Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Δεν κατάλαβα; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι

Διαβάστε το στο pronews.gr

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Γιαννόπουλος με την αποχώρηση στο J2US – “Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν”

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μαζί με την μέντορα του, Δέσποινα Ολυμπίου αποχώρησαν από το J2US στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, η κάμερα του “Έλα χαμογέλα” βρέθηκε στα παρασκήνια του τραγουδιστικού σόου όπου ο γνωστός ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια του! Πιο συγκεκριμένα, όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε για το συναίσθημα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο