#Δέσποινα Ολυμπίου

«Το ντέφι»: Ο Γιάννης Αλεξόπουλος ερμηνεύει το νέο τραγούδι του Κύρου Λόντου!

happytv.gr
Η Sonar Music κυκλοφορεί ακόμη ένα από τα νέα τραγούδια του Κύρου Λόντου, τα οποία αναμένεται να ενταχθούν στο album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα ο σπουδαίος δημιουργός, με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων της μουσικής σκηνής, όπως η Δέσποινα Ολυμπίου, η Γιάννα Φαφαλιού και ο Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος. Αυτή τη φορά ο καταξιωμένος Κύπριος συνθέτης και στιχουργός […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Το ντέφι»: Ο Γιάννης Αλεξόπουλος ερμηνεύει το νέο τραγούδι του Κύρου Λόντου!
11:37 16/01/2024

Δέσποινα Ολυμπίου: Γιορτή και επέτειος για την τραγουδίστρια – Το βίντεο με τον σύντροφό της, Πάνο Δούκα

tlife.gr
Με ένα βίντεο από τις πιο τρυφερές της στιγμές δίπλα στον αγαπημένο της, Πάνο Δούκα, η To άρθρο Δέσποινα Ολυμπίου: Γιορτή και επέτειος για την τραγουδίστρια – Το βίντεο με τον σύντροφό της, Πάνο Δούκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 15/08/2023

«Εις Μνείαν Αυγούστου»: Ο Σταύρος Λαμπρόπουλος ερμηνεύει το νέο τραγούδι του Κύρου Λόντου!

happytv.gr
Συνεχίζονται από τη Sonar Music οι κυκλοφορίες των νέων τραγουδιών του Κύρου Λόντου, τα οποία αναμένεται να ενταχθούν στο album, που θα κυκλοφορήσει ο σπουδαίος δημιουργός, με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων της μουσικής σκηνής, όπως η Δέσποινα Ολυμπίου, η Μαριάννα Παπαγεωργίου. Αυτή τη φορά ο καταξιωμένος Κύπριος συνθέτης και στιχουργός μας συστήνει το τραγούδι που […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Εις Μνείαν Αυγούστου»: Ο Σταύρος Λαμπρόπουλος ερμηνεύει το νέο τραγούδι του Κύρου Λόντου!
13:42 02/02/2023

Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Βαλάντη και τη Δέσποινα Ολυμπίου

zappit.gr
Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Βαλάντη, τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον Hovig και τη Ναυσικά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή […] The post Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Βαλάντη και τη Δέσποινα Ολυμπίου appeared first on Zappit.
17:10 06/01/2023

Δέσποινα Ολυμπίου : Μόλις κυκλοφόρησε το «Μοναξιά του ενός στους δυο»

happytv.gr
Η Δέσποινα Ολυμπίου επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ιδιαίτερο τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Κύρου Λόντου. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ερμηνεύει το «Μοναξιά του ενός στους δυο», ένα έντεχνο-χασάπικο που «ντύνει» με την βελούδινη χροιά της φωνής της. Η Δέσποινα Ολυμπίου έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και επιτυχίες, ενώ η φήμη της έχει περάσει τα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Δέσποινα Ολυμπίου : Μόλις κυκλοφόρησε το «Μοναξιά του ενός στους δυο»
11:32 01/06/2022

Δέσποινα Ολυμπίου: «Γυρνούσα σπίτι μου νευριασμένη, έλεγα ότι δεν θα ξαναπάω»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» βρέθηκε η Δέσποινα Ολυμπίου, το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου αν συναντήσει τη Ναταλί Κάκκαβα […] The post Δέσποινα Ολυμπίου: «Γυρνούσα σπίτι μου νευριασμένη, έλεγα ότι δεν θα ξαναπάω» appeared first on Zappit.
21:29 17/04/2022

Η Δέσποινα Ολυμπίου μιλά για τις αποβολές που βίωσε: “Ήταν απογοητευτικό και ήθελα λίγα λεπτά μόνη μου, αλλά δεν τα είχα”

thecaller.gr
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε, μάλιστα, από καρδιάς για την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου κύκλου του J2US. Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Ολυμπίου εξομολογήθηκε πως «έτυχε να έρθει η πρώτη εγκυμοσύνη που με έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτώ γιατί μέχρι τότε είχα μια σχέση που ήμασταν καλά αλλά δεν […]
19:48 26/03/2022

Συγκλονίζει η Δέσποινα Ολυμπίου: «Λίγο πριν βγω στη σκηνή του J2US είδα το αίμα»

zappit.gr
Καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη βρέθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, η Δέσποινα Ολυμπίου στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Η […] The post Συγκλονίζει η Δέσποινα Ολυμπίου: «Λίγο πριν βγω στη σκηνή του J2US είδα το αίμα» appeared first on Zappit.
18:46 26/03/2022

Δέσποινα Ολυμπίου: Η φωτογραφία από το χιονισμένο τοπίο με τον γιο και τον σύντροφό της

tlife.gr
Στα λευκά έχουν ντυθεί τις τελευταίες ημέρες αρκετές περιοχές της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου. Η To άρθρο Δέσποινα Ολυμπίου: Η φωτογραφία από το χιονισμένο τοπίο με τον γιο και τον σύντροφό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:14 24/12/2021

Δέσποινα Ολυμπίου: Το καινούριο τραγούδι, η κριτική από τον Θεοφάνους, η μητρότητα και οι αποβολές

tlife.gr
Ποτέ δεν διατυμπάνιζε τα επιτεύγματά της, αλλά στο ενεργητικό της έχει ήδη μεγάλες επιτυχίες και συνεργασίες To άρθρο Δέσποινα Ολυμπίου: Το καινούριο τραγούδι, η κριτική από τον Θεοφάνους, η μητρότητα και οι αποβολές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:20 20/09/2021

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος για τη Δέσποινα Ολυμπίου – «Δεν κατάλαβα τίποτα, το έμαθα μετά»

zappit.gr
Για τη συμμετοχή του στο J2US, αλλά και για την παρτενέρ του, τη Δέσποινα Ολυμπίου, απάντησε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, […] The post Ο Γιώργος Γιαννόπουλος για τη Δέσποινα Ολυμπίου – «Δεν κατάλαβα τίποτα, το έμαθα μετά» appeared first on Zappit.
08:10 03/08/2021

Δέσποινα Ολυμπίου: Έλεγα από μέσα μου που να ξέρατε τώρα; γιατί έγινε εκείνη την ώρα…

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουλίου 2021 20:15 Η Δέσποινα Ολυμπίου μιλώντας στην κάμερα του Happy Day είπε πως θα την ενδιέφερε να είναι κριτής  σε talent show,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δέσποινα Ολυμπίου: Έλεγα από μέσα μου που να ξέρατε τώρα; γιατί έγινε εκείνη την ώρα…
20:18 09/07/2021

Δέσποινα Ολυμπίου: “Απέβαλα στη σκηνή του J2US και δεν ήθελα να φύγω και να αφήσω τον κόσμο εκτεθειμένο”

tlife.gr
Η Δέσποινα Ολυμπίου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε To άρθρο Δέσποινα Ολυμπίου: “Απέβαλα στη σκηνή του J2US και δεν ήθελα να φύγω και να αφήσω τον κόσμο εκτεθειμένο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:24 07/07/2021

Δέσποινα Ολυμπίου : Με παρενόχλησαν σεξουαλικά δύο φορές, τη μια ως ανήλικη

in.gr
«Δεν είπα το όνομα γιατί είπα που να το σκαλίσω τώρα, ποιος θα με πιστέψει. Το ανέλυσα μόνη μου, το χώνεψα και πήγα παρακάτω». Με αυτά τα λόγια η Δέσποινα Ολυμπίου εξομολογείται τη δική της ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης
19:48 20/02/2021

Δέσποινα Ολυμπίου: «Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κι ανήλικη αλλά ο θύτης δεν ζει»

zappit.gr
Στο Σου Κου Family ήταν καλεσμένη η Δέσποινα Ολυμπίου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε […] The post Δέσποινα Ολυμπίου: «Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κι ανήλικη αλλά ο θύτης δεν ζει» appeared first on Zappit.
18:12 20/02/2021

Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση δύο φορές, στα 14 και στα 19

dete.gr
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Δέσποινα Ολυμπίου στον «αέρα» της εκπομπής «T-Live» το μεσημέρι της Τρίτης. Η Δέσποινα Ολυμπίου εξομολογήθηκε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε νεαρή ηλικία και μάλιστα δύο φορές. «Εγώ το βίωσα δύο φορές δυστυχώς, όταν ήμουν 14 και 19 ετών. Θεωρώ βάσει εμπειρίας ότι αυτά τα άτομα λειτουργούν από μια θέση ισχύος και είτε υπόσχονται […]
00:01 20/01/2021

Η Δέσποινα Ολυμπίου στο T-Live: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση δύο φορές”

tlife.gr
Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε σήμερα στο T-Live για τις δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκε στο παρελθόν. To άρθρο Η Δέσποινα Ολυμπίου στο T-Live: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση δύο φορές” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:03 19/01/2021

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αρνείται να απαντήσει στη Δέσποινα Ολυμπίου: Δεν ξέρω τι είπε και ούτε με απασχολεί

Newsbeast.gr
Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Δέσποινα Ολυμπίου είχε αναφερθεί στο πόσο δύσκολη ήταν η συνεργασία της με τον Γιώργο Γιαννόπουλο...
01:51 16/01/2021

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν ξέρω τι είπε η Δέσποινα Ολυμπίου και ούτε με απασχολεί»

zappit.gr
Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος απάντησε για τη Δέσποινα Ολυμπίου, για τη […] The post Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν ξέρω τι είπε η Δέσποινα Ολυμπίου και ούτε με απασχολεί» appeared first on Zappit.
14:03 15/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load