Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στον Alpha γιατί… δεν ντρέπεται για το παρελθόν της
11:33 - 02/06/2020
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε εκεί που ξεκίνησαν όλα, στον Alpha. Η παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ του Happy Day και μίλησε […]
The post Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στον Alpha γιατί… δεν ντρέπεται για το παρελθόν της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ντρέπομαι για τίποτα
«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που αποποιούμαι το παρελθόν μου και δεν ντρέπομαι και για τίποτα».
Διαβάστε το στο Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στον Alpha γιατί… δεν ντρέπεται για το παρελθόν της (VIDEO)
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε εκεί που ξεκίνησαν όλα, στον Alpha.
Η παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ του Happy Day και μίλησε για όλα -και για το παρελθόν της- στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.
“Νιώθω πολύ περίεργα που ήρθα μετά από τόσο καιρό στον Alpha, τρία χρόνια έχω να έρθω. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα γιατί εδώ ουσιαστικά περπάτησα.
Τον τελευταίο καιρό με θέλουν με παιδί, δεν ξέρω γιατί. Ήμουν πολύ κοντά στο βήμα το να κάνω οικογένεια, να θέλω πολύ παιδί, πιο μικρή και μεγαλώνοντας αυτό πιο πολύ απομακρυνόταν. Δεν έτυχε, δεν το μετάνιωσα.
Έχω πάει πρώτο ραντεβού στα Σεπόλια για να νιώθω άνετα. Θέλω να προστατεύω και τους άλλους που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά. Θυμάμαι τον Λάκη Λαζόπουλος να με
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στον Alpha μετά από χρόνια: «Δεν ντρέπομαι για τίποτα»
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στον Alpha και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την περίοδο που εργαζόταν στο κανάλι και τα όσα ακούγονταν για τη προσωπική της ζωή.
The post Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στον Alpha μετά από χρόνια: «Δεν ντρέπομαι για τίποτα» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε μετά από 3 χρόνια στον ALPHA: "Νιώθω πολύ περίεργα που ήρθα"
Για πρώτη φορά μετά την ταραχώδη αποχώρησή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στις εγκαταστάσεις του Alpha.
Διαβάστε το στο thetoc.grH Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στον Alpha μετά από 3 χρόνια (video)
Τι είπε για την επιστροφή της στο κανάλι που την ανέδειξε;
Διαβάστε το στο mononews.gr