Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Όλα εδώ πληρώνονται»

13:18 - 03/06/2020

Στον αέρα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” βγήκε η Χριστίνα Παππά, η οποία κλαίγοντας απάντησε στα όσα είπε […] The post Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Όλα εδώ πληρώνονται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα κλάματα της Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όλα εδώ πληρώνονται»

«Όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή, ο Θεός από εκεί επάνω βλέπει και κρίνει», είπε κλαίγοντας η Χριστίνα Παππά για την συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε με λυγμούς η Χριστίνα Παππά στον αέρα του ΣΚΑΙ! Κόλαφος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

«Όταν είχε χωρίσει από μια μεγάλη σχέση γνωστή που είχε, όλοι την είχαν κάνει πέρα. Είχα πει στον κύριο Λάτσιο να την πάρει στον ΑΝΤ1 ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ξέσπασε με λυγμούς η Χριστίνα Παππά στον αέρα του ΣΚΑΙ! Κόλαφος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χριστίνα Παππά για Σπυροπούλου: «Όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή»

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για τη Σπυροπούλου: Όλα εδώ πληρώνονται

Στο Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ άλλων...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για τη Σπυροπούλου – «Όλα εδώ πληρώνονται» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση η Χριστίνα Παππά και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για ττην “κόντρα” που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ιδίας και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με αφορμή τον χαρακτηρισμό “αφελής” που είχε προσδώσει η ηθοποιός στην παρουσιάστρια. Ερωτηθείσα γι’ αυτόν τον χαρακτηρισμό από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε “είμαι σίγουρη ότι η Χριστίνα Παππά ξύπνησε μια μέρα και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της”. Τα λόγια αυτά ενόχλησαν την ηθοποιό η οποία ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ό,τι έχει κάνει στη ζωή της το έχει κάνει μόνη της, χωρίς κανείς να την έχει βοηθήσει ποτέ, χωρίς κανείς να της δώσ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όλα εδώ πληρώνονται» (video)

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Όλα εδώ πληρώνονται» (βίντεο)

Στον αέρα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” βγήκε η Χριστίνα Παππά, η οποία κλαίγοντας απάντησε στα όσα είπε για την ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Happy Day. «Όπως ξέρετε εγώ είχα μια δικαστική διαμάχη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν μιλούσαμε, εγώ θεωρούσα ότι είχε άδικο η Κωνσταντίνα, η ίδια θεωρούσε ότι είχα άδικο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Παππά – Έξαλλη με τη Σπυροπούλου

Η Χριστίνα Παππά φανερά ενοχλημένη με τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ξέσπασε on air σε κλάματα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός αποκάλεσε δημόσια την παρουσιάστρια αφελή και όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρωτήθηκε απάντησε: Είμαι σίγουρη ότι εκείνη τη μέρα ξύπνησε και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της, ήθελε να εκφράσει ένα παράπονό της που δεν είχα πάει στο σούσι. Η Χριστίνα Παππά βγήκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και φανερά στενοχωρημένη είπε κλαίγοντας: Οι άνθρωπο δεν είμαστε για τα εύκολα, αλλά και για τα δύσκολα. Όταν η Κωνσταντίνα είχε χωρίσει από μια μεγάλη σχέση γνωστή που είχε, όλοι την είχαν κάνει πέρα. Τη θεώρησα αδύναμη, στ

Διαβάστε το στο spoilers

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για τη Σπυροπούλου: Όλα εδώ πληρώνονται

Στο Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την Χριστίνα Παππά και τη δήλωση που είχε κάνει εκείνη πως είναι «αφελής». Η Σπυροπούλου ανέφερε για τον χαρακτηρισμό: «Δε νομίζω ότι η Χριστίνα Παππά είχε κακή πρόθεση. Την ξέρω την Χριστίνα, την έχω καλέσει και πολλές φορές στην εκπομπή. Όταν μια μέρα ήταν πιο moody, ερχόταν μου έβγαζε μια ευαισθησία. Είμαι σίγουρη ότι εκείνη τη μέρα ξύπνησε και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της, ήθελε να εκφράσει ένα παράπονό της που δεν είχα πάει στο σούσι. Δεν τίθεται θέμα, τώρα μου έστειλε μήνυμα να […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο