Στάνκογλου: «Εμένα με μια γιαγιά και τα επτά εγγόνια της σε μια παράγκα»

09:17 - 05/06/2020

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτειά του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Γουατεμάλα και για το μέλλον του τις «Άγριες Μέλισσες».  Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποία αποκάλυψε ιστορίες από τη ζωή του. Παράλληλα, μίλησε για τη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, όπου υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περιπέτειά του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Γουατεμάλα. «Υπάρχουν μερικές παράξενες ιστορίες στα ταξίδια που έχω κάνει που δε λέγονται. Έχω περάσει μια ασθένεια στη Γουατεμάλα. Ζουσα επτά μέρες σε ένα χωριό στον Ειρη

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά