Yπερπτήσεις στην τηλεθέαση της Τετάρτης για το "MasterChef"

10:29 - 11/06/2020

Σάρωσε και χθες to "ΜasterChef"  φτάνοντας σε τέταρτο τηλεθέασης το  43,8%. Οι "Άγριες Μέλισσες" παραμένουν η μοναδική σειρά  που καταφέρνει να συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά, απέναντι στο παιχνίδι μαγειρικής ενώ και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αυτή την Τετάρτη  έκανε υψηλές πτήσεις, με τις πραγματικά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του στο "The  2Night Show".   Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της prime time ζώνης την  Τετάρτη 10  Ιουνίου.   ΔΥΝΑΜΙΚΟ...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι εκπλήξεις στο τηλεβαρόμετρο της Τετάρτης

MEDIAΤο Open «έπιασε» τον ΣΚΑΪ στο «δυναμικό κοινό». Και στο καθημερινό πρόγραμμα, όπως φαίνεται, το «ανοιχτό κανάλι» διεκδικεί μια θέση στο Top 4 του τηλεβαρόμετρου, ειδικά στο 18-54.   Χθες το Open σημείωσε 8,1%, έχοντας διαφορά μόλις 0,1% από τον τέταρτο ΣΚΑΪ, ενώ στο σύνολο παραμένει σε νούμερα άνω του 7%. Ομοίως και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, στο ίδιο κοινό, με τη Νίκη Λυμπεράκη να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση μαζί με τη Σία Κοσιώνη, έχοντας ποσοστό 8,3%.   Στον αντίποδα, το Mega -ο πιο άμεσος ανταγωνιστής του Open- υποχωρεί και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού, παραμένοντας στην έκτη θέση. Στο ίδιο μοτίβο και η ΕΡΤ2, η οποία τις τελευταίες μέρες βρίσκεται κάτω από την ΕΡΤ3, στο σύνολο.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει