Ανανέωσε με τον Alpha η λαμπερή παρουσιάστρια!

14:14 - 12/06/2020

Μετράει ήδη έξι χρόνια στον Alpha και πάει για τα επτά μιας και μόλις ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που κάθε τηλεοπτική   της μέρα είναι "Happy Day" μιας και καταφέρνει με τους συνεργάτες της να κερδίζουν την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών. Η ανακοίνωση του σταθμού Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το πρόσωπο του Alpha που καθημερινά εδώ και 6 χρόνια μάς λέει την πρώτη «καλημέρα» και σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος. Με την άνεση του λόγου και την χαρούμενη διάθεσή της...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει