#Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Ηρακλής Τσίκινης μιλάει για τον Πάνο Μιχαλόπουλο (video)

sportstonoto.gr
Ο καλός φίλος του Πάνου Μιχαλόπουλου, Ηρακλής Τσίκινης μιλά στο Επί Τόπου: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος χαίρεται πάρα πολύ που ζει στο χωριό του στην Καλαμάτα», είπε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Τσίκινης…
12:46 07/04/2024

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αρνείται να επιστρέψει στην τηλεόραση – «Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του»

tlife.gr
Η Τζένη Διαγούπη μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην Super Κατερίνα με αφορμή τη συμμετοχή της To άρθρο Πάνος Μιχαλόπουλος: Αρνείται να επιστρέψει στην τηλεόραση – «Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 13/02/2024

Πάνος Μιχαλόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επανεμφάνισή του – «Είναι στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση»

tlife.gr
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επανεμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου. Ο ηθοποιός, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, βρέθηκε το βράδυ To άρθρο Πάνος Μιχαλόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επανεμφάνισή του – «Είναι στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 07/10/2023

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Μπορεί να τον δούμε σύντομα πάλι πίσω στην τηλεόραση»

govastileto.gr
Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος επανεμφανίστηκε ξανά το βράδυ της Τετάρτης (04/10) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μετά από χρόνια τηλεοπτικής επαφής συναντήθηκε και πάλι με φίλους και γνωστούς, ανάμεσά τους και ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος ανέβασε και κοινή φωτογραφία με […]
23:00 05/10/2023

Πάνος Μιχαλόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 12 χρόνια – Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός

tlife.gr
Δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία του δημόσια εμφάνιση, ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο To άρθρο Πάνος Μιχαλόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 12 χρόνια – Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 05/10/2023

Ελίνα Κέφη: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Πάνο Μιχαλόπουλο

tlife.gr
Η Ελίνα Κέφη και ο σύντροφός της, Πάνος Μιχαλόπουλος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. To άρθρο Ελίνα Κέφη: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Πάνο Μιχαλόπουλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 29/05/2023

Πάνος Μιχαλόπουλος: Απομονωμένος στην γενέτειρά του, στην Καλαμάτα

tromaktiko.gr
Η ηθοποιός Μαίρη Ραζή με αφορμή την παράσταση «Η κυρία δεν πενθεί» στο θέατρο Πρόβα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν. Μεταξύ άλλων η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Η ώρα η καλή» και τη συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Ο κόσμος ωστόσο σας λάτρεψε από την σειρά […] The post Πάνος Μιχαλόπουλος: Απομονωμένος στην γενέτειρά του, στην Καλαμάτα appeared first on Tromaktiko.gr.
09:42 23/03/2023

Μαίρη Ραζή: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας»

zappit.gr
Με αφορμή την παράσταση «Η κυρία δεν πενθεί» στο θέατρο Πρόβα, η Μαίρη Ραζή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης […] The post Μαίρη Ραζή: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας» appeared first on Zappit.
17:40 22/03/2023

Επιστρέφει ο Πάνος Μιχαλόπουλος στην τηλεόραση; – Ο Μανούσος Μανουσάκης λύνει τον «γρίφο»

tromaktiko.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” παραχώρησε ο Μανούσος Μανουσάκης με αφορμή την επιτυχία της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι” που προβάλλεται στο Open. O δημοφιλής σκηνοθέτης αναφέρθηκε μάλιστα στην επερχόμενη τηλεοπτική επιστροφή της σειράς «Τμήμα Ηθών» και την φημολογία γύρω από τη συμμετοχή του Πάνου Μιχαλόπουλου. Έχετε κάνει δεκάδες τηλεοπτικές σειρές. Θα μπορούσατε να ξεχωρίσετε κάποια από αυτές; […] The post Επιστρέφει ο Πάνος Μιχαλόπουλος στην τηλεόραση; – Ο Μανούσος Μανουσάκης λύνει τον «γρίφο» appeared first on Tromaktiko.gr.
08:50 09/03/2023

Δήμαρχος ντύθηκε Στάθης Ψάλτης! Είχε πίσω στη μηχανή του και την… «Καίτη Φίνου»

thecaller.gr
Ο δήμαρχος του Κιάτου, Σπύρος Σταματόπουλος, έγινε viral αυτές τις Απόκριες, καθώς ντύθηκε… Στάθης Ψάλτης.  Ο δήμαρχος του Κιάτου, Σπύρος Σταματόπουλος, έγινε viral αυτές τις Απόκριες, καθώς ντύθηκε… Στάθης Ψάλτης.  Πίσω του στη μηχανή μία γυναίκα είχε ντυθεί… Καίτη Φίνου, ενώ ένας άλλος μασκαράς… Πάνος Μιχαλόπουλος. Ο Σπύρος Σταματόπουλος φάνηκε να περνάει ευχάριστα στο καρναβάλι στο Κιάτο, το οποίο «βούλιαξε» από το πλήθος κόσμου. Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε […]
13:30 27/02/2023

Πάνος Μιχαλόπουλος: Τι ακριβώς συμβαίνει με την τηλεοπτική επιστροφή του – Διαψεύσεις και απαντήσεις

zappit.gr
Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Την περασμένη εβδομάδα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως […] The post Πάνος Μιχαλόπουλος: Τι ακριβώς συμβαίνει με την τηλεοπτική επιστροφή του – Διαψεύσεις και απαντήσεις appeared first on Zappit.
11:28 07/02/2023

Ο Μιχαλόπουλος διαψεύδει για Τμήμα Ηθών – Ο Μανουσάκης το επιβεβαιώνει

youfly.com
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έδωσε την δική του απάντηση, ενώ από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε ότι όσα μετέδωσε της τα μετέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης. The post Ο Μιχαλόπουλος διαψεύδει για Τμήμα Ηθών – Ο Μανουσάκης το επιβεβαιώνει appeared first on Youfly.
10:54 07/02/2023

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απαντά: Θα πρωταγωνιστήσει στο «Τμήμα Ηθών»;

paraskhnio.gr
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η είδηση ότι ο Πάνος Μιχαλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση και στο remake της σειράς "Τμήμα Ηθών” του Μανούσου Μανουσάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα "Espresso” αρκέστηκε να πει ότι: "Είναι όλα ψέματα, αγόρι μου. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι. Επειδή Το άρθρο Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απαντά: Θα πρωταγωνιστήσει στο «Τμήμα Ηθών»; εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
18:48 06/02/2023

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Σπάει» τη σιωπή του και αποκαλύπτει αν επιστρέφει στην τηλεόραση

tlife.gr
Τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που τον ήθελε να επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από To άρθρο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Σπάει» τη σιωπή του και αποκαλύπτει αν επιστρέφει στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:40 06/02/2023

Ένα βήμα πριν από τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση ο Πάνος Μιχαλόπουλος – Η τελευταία εμφάνισή του

irafina.gr
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι σε συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από πολύ καιρό. Η Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε όλο το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Πρωινό μας» για την επιστροφή του Πάνου Μιχαλόπουλου! Ο Πάνος Μιχαλόπουλος συζητά με τον Μανούσο Μανουσάκη να επιστρέψει τηλεοπτικά. Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στο reboot της σειράς «Τμήμα ηθών» που θα […]
11:32 03/02/2023

«Σιχάθηκα! Να τους φτύσω; Τσάμπα θα πήγαινε το σάλιο μου…»: Γι’ αuτό εξαφανίστηκε από παντού ο Μιχαλόπουλος

Newside.gr
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και τώρα έχει εξαφανιστεί. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε γράψει τη δική του ιστορία από τη δεκαετία του 1980, φτάνοντας μέχρι τα τέλη του 2000 ουσιαστικά, όταν και αποφάσισε να αποσυρθεί από τα πάντα και να ζήσει ήρεμα, καλλιεργώντας τη γη του στη Μεσσηνία. […] The post «Σιχάθηκα! Να τους φτύσω; Τσάμπα θα πήγαινε το σάλιο μου…»: Γι’ αuτό εξαφανίστηκε από παντού ο Μιχαλόπουλος appeared first on NewSide.gr.
12:40 08/08/2022

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και οι λόγοι που εξαφανίστηκε από τον καλλιτεχνικό χώρο

in.gr
Ο πασίγνωστος και αγαπημένος ηθοποιός επιστρέψει με πρωτοσέλιδο σε γνωστό περιοδικό, το οποίο ασχολείται με τους λόγους που έχει χαθεί από τα φώτα δημοσιότητας.
20:30 06/08/2022

Α1 Πόλο: Ανέλαβε την ΑΕΚ ο Μάρκο Μίσιτς

filathlos.gr
Α1 Πόλο: Ανέλαβε την ΑΕΚ ο Μάρκο Μίσιτς 14/06/2022 Μετά την τρομερή χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Εθνικού, ο Μάρκο Μίσιτς τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και αναλαμβάνει νέος προπονητής στην ανδρική ομάδα της «Ένωσης»! Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάρκο Μίσιτς, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου για τρία χρόνια. Ο Μάρκο Μίσιτς κατάγεται από την Σερβία, όμως ζει εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας. Ως προπονητής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού Πειραιώς και από το 2018 έως το 2021 υπήρξε βοηθός προπονητή της
19:34 14/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load