#Πατάτες

Πατάτες ογκρατέν με κιμά, λαχανικά και μοτσαρέλα

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Πατάτες ογκρατέν με κιμά, λαχανικά και μοτσαρέλα. Πρόκειται για ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο, ιδανικό για γεύμα ή δείπνο Το πιάτο έχει πλούσια γεύση από τον κιμά και τα λαχανικά, ενώ η μοτσαρέλα προσθέτει μια ωραία κρεμώδη υφή και μια πινελιά αλμυρής γεύσης. Οι πατάτες είναι μαλακές και λιώνουν στο στόμα, ενώ ο κιμάς έχει […] Το άρθρο Πατάτες ογκρατέν με κιμά, λαχανικά και μοτσαρέλα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 02/03/2024

Ακρίβεια: "Απλησίαστα" τα κρεμμύδια στις λαϊκές - Πατάτες με το "κομμάτι" ψωνίζουν οι καταναλωτές πατάτες

Παραπολιτικά
"Καίνε" οι τιμές σε τρόφιμα όπως τα κρεμμύδια και οι πατάτες με τους καταναλωτές να δυσκολεύονται
22:00 09/01/2024

Υπάρχει επάρκεια και καλές τιμές στις λαϊκές αγορές της Αττικής – Είμαστε φθηνότεροι από 30% έως 50%

Newsbeast.gr
«Κανονικά τροφοδοτείται ο νομός Αττικής με φρούτα και λαχανικά, παρά τα προβλήματα, δεν παρατηρούνται φαινόμενα αισχροκέρδειας και είμαστε φθηνότεροι από το στεγασμένο εμπόριο από 30% – 50%» όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομοσπονδίας: Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, με κλειστή την Εθνική Οδό σε Τέμπη – Λάρισα για 7 ημέρες, με αυξημένο κατά πολύ το κόστος μεταφοράς στην τροφοδοσία, ο νομός Αττικής τροφοδοτείται κανονικά, από τις παραγωγικές περιοχές των Μεγάρων και Μαραθώνα και παρά το αυξημένο κόστος παραγωγής σε καύσιμα, ενέργεια, ρεύμα, α
21:00 14/09/2023

Γεμιστά από την Κρήτη

lykavitos.gr
Για 5-6 άτομα Ετοιμασία: 20 λεπτά Μαγείρεμα: 100 λεπτά Υλικά - Ντομάτες μέτριες προς μεγάλες - Πιπεριές - Μελιτζάνες - Πατάτες
15:32 23/05/2023

Πατάτες: Πρέπει να τις τρώτε αν έχουν βγάλει φύτρες;

tromaktiko.gr
Οι πατάτες μπορούν να μαγειρευτούν με αμάτρητους τρόπους και αποτελούν ένα από τα κυριότερα στοιχεία της διατροφής μας. Θα έχουμε παρατηρήσει βέβαια πως όταν μείνουν για παραπάνω καιρό, οι πατάτες βγάζουν φύτρες. Είναι ασφαλές να τις φάμε τότε; Η επιστήμη απαντά. Όταν αφεθούν για πολύ καιρό, οι πατάτες μπορούν να αρχίσουν να βγάζουν φύτρες. Αυτό […] The post Πατάτες: Πρέπει να τις τρώτε αν έχουν βγάλει φύτρες; appeared first on Tromaktiko.gr.
20:58 22/05/2023

Πατάτες: Νόστιμες αλλά… ανεβάζουν την πίεση

eleftherostypos.gr
Η τροφή με τη μεγαλύτερη κατανάλωση παγκοσμίως έχει κακή φήμη όσον αφορά στην υγεία. Θεωρούνται παχυντικές, καθώς έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, κάτι που μπορεί να συνδέεται με τον διαβήτη τύπου 2. Ιδιαίτερα, οι τηγανητές πατάτες έχουν αξιοσημείωτες ποσότητες ακρυλαμιδίου, μιας ουσίας που δημιουργείται από τις υψηλές θερμοκρασίες ψησίματος αμυλούχων τροφών. Το καινούργιο που προκύπτει τώρα, σύμφωνα […] Το άρθρο Πατάτες: Νόστιμες αλλά… ανεβάζουν την πίεση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:46 26/04/2023

Ψητές πατάτες με καραμελωμένα κρεμμύδια (Πατάτες Λιονέζ) από τον Άκη Πετρετζίκη

gossip-tv.gr
Συνταγή για ψητές πατάτες με καραμελωμένα κρεμμύδια (Πατάτες Λιονέζ) από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε τις πιο νόστιμες πατάτες λιονέζ που έχετε φάει ποτέ σας.Περισσότερα...
17:18 31/03/2023

Πατάτες: Έτσι θα φτιάξετε τις πιο τραγανές και νόστιμες πατάτες

tromaktiko.gr
Είναι τέχνη οι σωστές τηγανητές πατάτες. Και πάντα μια επιτυχημένη τηγανητή πατάτα κάνει ένα εστιατόριο ή απλό φαγάδικο να ξεχωρίζει. Τρώγονται μόνες τους με σαλάτα, φέτα ή άλλο τυρί, με διάφορα ντιπ, όπως τζατζίκι. Ταιριάζουν με αυγά και συνοδεύουν τέλεια σχεδόν τα πάντα! Εκτός από αδυναμία ενηλίκων, αν και πολλοί τις αποφεύγουμε από την καθημερινή […] The post Πατάτες: Έτσι θα φτιάξετε τις πιο τραγανές και νόστιμες πατάτες appeared first on Tromaktiko.gr.
10:12 22/03/2023

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ΟΚ!: «Η μόνη μου κατάχρηση είναι να τρώω junk food»

okmag.gr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή. Ανάμεσα σε άλλα μοιράστηκε καθημερινές της συνήθειες, ενώ απάντησε αν διασκεδάζει όπως τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της και τι καταχρήσεις κάνει. «Η μόνη μου κατάχρηση είναι να τρώω junk food που είναι το αγαπημένο μου. Πατάτες τηγανητές, μπέργκερ, […] The post Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ΟΚ!: «Η μόνη μου κατάχρηση είναι να τρώω junk food» appeared first on OK! Magazine.
08:46 29/01/2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ καινοτομεί με τη νέα σειρά γευμάτων «360o Plant Based Meals»

Newsbeast.gr
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, η αγαπημένη εταιρεία λαχανικών στην Ελλάδα, διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της, με την πιο εντυπωσιακή γευστική πρόταση! Η νέα, καινοτόμος σειρά «360ο Plant Based Meals» συνδυάζει φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά, σε αγαπημένα ελληνικά πιάτα, δημιουργώντας πεντανόστιμα καιπλήρη γεύματα. Η σειρά «360ο Plant Based Meals» αποτελείται από 4 ολοκληρωμένες προτάσεις γευμάτων, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, οι οποίοι θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση πρωτεϊνών ζωικής προέλευσης και να εντάξουν στη διατροφή τους περισσότερες επιλογές γευμάτων από φυτική πρωτεΐνη.  Φυτικά Κεφτεδάκια με Xωριάτικες Πατάτες Νάξου  Φυτικά Κεφτεδάκια με
14:26 09/01/2023

Πατάτες στο φούρνο με μανιτάρια και μπέικον

ekklisiaonline.gr
Nόστιμη συνταγή Το άρθρο Πατάτες στο φούρνο με μανιτάρια και μπέικον εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:00 03/01/2023

Πατάτες στο φούρνο με ντομάτες

ekklisiaonline.gr
Σε ένα μικρό ταψί βάζετε τις ροδέλες κρεμμυδιού από επάνω τις πατάτες και τελευταίες τις ντομάτες. Το άρθρο Πατάτες στο φούρνο με ντομάτες εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:32 21/10/2022

Κολατσιό για το σχολείο: Πατάτες Ντουσέζ

mothersblog.gr
Μια εναλλακτική συνταγή που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν τις πατάτες.Περισσότερα...
08:52 11/09/2022

Πατάτες Λιονέζ - Η συνταγή που θα κάνει τα παιδιά να λατρέψουν τις πατάτες

mothersblog.gr
Συνταγή για ψητές πατάτες με καραμελωμένα κρεμμύδια (Πατάτες Λιονέζ) από τον Άκη Πετρετζίκη. Περισσότερα...
12:46 10/09/2022

Η συνταγή της ημέρας: Πατάτες φούρνου με τυριά και κρέμα γάλακτος

eleftherostypos.gr
Ο Πέτρος Συρίγος σερβίρει πατάτες ογκρατέν, ή αλλιώς πατάτες φούρνου με τυριά και κρέμα γάλακτος. Όπως κι αν τις πείτε, η γεύση τους θα σας εντυπωσιάσει και θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους στο τραπέζι. Υλικά 1 κιλό πατάτες με κίτρινη σάρκα 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 300 […] Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Πατάτες φούρνου με τυριά και κρέμα γάλακτος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:28 01/09/2022

Νηστεία Προδρόμου σήμερα – Ο Γέροντας Επιφάνιος Μυλοποταμινός προτείνει Πατάτες γιαχνί

ekklisiaonline.gr
Νηστεία Προδρόμου σήμερα και ο Μακαριστός Γέροντας Επιφάνιος Μυλοποταμινός μας μαγειρεύει Πατάτες γιαχνί. Το άρθρο Νηστεία Προδρόμου σήμερα – Ο Γέροντας Επιφάνιος Μυλοποταμινός προτείνει Πατάτες γιαχνί εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:44 29/08/2022

Νηστεία σήμερα | Φτιάξτε Πατάτες Γιαχνί όπως τις κάνουν στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ekklisiaonline.gr
Ένα απλό αλλά θεσπέσιο φαγητό από τη νηστίσιμη μαγειρική του Αγίου Όρους. Μαγειρεύει ο Πατέρας Επιφάνιος. Το άρθρο Νηστεία σήμερα | Φτιάξτε Πατάτες Γιαχνί όπως τις κάνουν στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:36 19/08/2022

Τροφές που δεν πρέπει να καταναλωθούν ξαναζεσταμένες

olympia.gr
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε όλοι εμείς που συνηθίζουμε να τρώμε φαγητό από την προηγούμενη μέρα ότι δεν είναι ασφαλές να ζεσταίνουμε όλα τα τρόφιμα για δεύτερη φορά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μερικές φορές υπάρχουν τρόφιμα που όταν τα ζεστάνουμε εκ νέου μπορεί να αποβούν δηλητηριώδη. Πατάτες Εάν οι μαγειρεμένες πατάτες αποθηκεύονται σε θερμοκρασία δωματίου, μπορούν να αναπτυχθούν […] Τροφές που δεν πρέπει να καταναλωθούν ξαναζεσταμένες - olympia
08:22 11/08/2022

«Βουλιάζει» η τουρκική οικονομία - Πατάτες και κρεμμύδια σε τιμή... χρυσού!

NewsBomb
Η ακρίβεια έχει φέρει τους Τούρκος πολίτες στα όριά τους.Περισσότερα...
11:14 18/07/2022

Τουρκία: Αυξήσεις φωτιά σε βασικά αγαθά – Πατάτες και κρεμμύδια πωλούνται σαν χρυσός

Newsit
Γονατίζουν οι πολίτες της Τουρκίας από το κόστος ζωής, καθώς οι αυξήσεις ακόμα και σε βασικά προϊόντα έχουν εκτοξευτεί με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να αγοράσουν ακόμα και πατάτες ή ψωμί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, του ανταποκριτή στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, οι αυξήσεις σε βασικά αγαθά φτάνουν ακόμα και το 614% στην Τουρκία. ... Περισσότερα To άρθρο Τουρκία: Αυξήσεις φωτιά σε βασικά αγαθά – Πατάτες και κρεμμύδια πωλούνται σαν χρυσός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:46 18/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load