#Σαρλίζ Θέρον

Σαρλίζ Θέρον: Η συγκλονιστική περιγραφή για το πώς η μητέρα της έβαλε τέλος στη ζωή του πατέρα της

tlife.gr
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σαρλίζ Θερόν στο περιοδικό Town & Country. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Σαρλίζ Θέρον: Η συγκλονιστική περιγραφή για το πώς η μητέρα της έβαλε τέλος στη ζωή του πατέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 03/11/2023

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αγκαλιά με τη Σαρλίζ Θέρον σε event στη Νέα Υόρκη

okmag.gr
Μια αναπάντεχη φωτογραφία ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram. O Greek Freak παρευρέθηκα σα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Βreitling. Εκεί ήταν και η Σαρλίζ Θέρον. Οι δυο τους πόζαραν στους φωτογράφους σε μια μεγάλη αγκαλιά. Να σημειώσουμε πως η Θέρον είναι ambassador της συγκεκριμένη μάρκας ελβετικών ρολογιών. Η 48χρονη ηθοποιός […] The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αγκαλιά με τη Σαρλίζ Θέρον σε event στη Νέα Υόρκη appeared first on OK! Magazine.
14:58 08/09/2023

Σαρλίζ Θέρον: Επέλεξε τοπ κεντημένο με λευκές πέρλες στη Νέα Υόρκη – Ποιος οίκος το υπογράφει

okmag.gr
Πολύ εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Σαρλίζ Θέρον στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη (6 Σεπτεμβρίου). Η σταρ παρευρέθηκε στα εγκαίνια της μπουτίκ Meatpacking της Breitling. Από σήμερα έως τις 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η 48χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών στα εγκαίνια και μαζί με τους Georges Kern και Thierry Prissert […] The post Σαρλίζ Θέρον: Επέλεξε τοπ κεντημένο με λευκές πέρλες στη Νέα Υόρκη – Ποιος οίκος το υπογράφει appeared first on OK! Magazine.
11:58 07/09/2023

Ξανά ερωτευμένη η Σαρλίζ Θέρον – Ο νέος άντρας στη ζωή της

okmag.gr
Η Σαρλίζ Θέρον έχει έναν νέο άντρα στη ζωή της. Την περασμένη Κυριακή η 47χρονη ηθοποιός εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να περπατά πιασμένη χέρι χέρι με τον Άλεξ Ντιμιτρίεβικ. Οι δυο τους κατευθύνθηκαν σε εστιατόριο στο Λος Άντζελες. Στο ραντεβού τους η Σαρλίζ Θέρον φορούσε ένα βυσσινί πουλόβερ, φαρδύ χακί παντελόνι και γυαλιά ηλίου, […] The post Ξανά ερωτευμένη η Σαρλίζ Θέρον – Ο νέος άντρας στη ζωή της appeared first on OK! Magazine.
10:46 17/05/2023

Σαρλίζ Θέρον: Με gothic look στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

okmag.gr
Στην πρεμιέρα της ταινίας ταινία του Νetflix με τον τίτλο Τhe School for Good and Evil βρέθηκε η Σαρλίζ Θέρον το βράδυ της Τρίτης στο Λος Άντζελες. H Θέρον η οποία υποδύεται τη Lady Lesso, επικεφαλής του School for Evil – πέτυχε μια gothic εμφάνιση με την υπογραφή του οίκου Dior. Πιο συγκεκριμένα, διάλεξε μια […] The post Σαρλίζ Θέρον: Με gothic look στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας appeared first on OK.
13:52 19/10/2022

Σαρλίζ Θέρον: Με τζιν σορτσάκι στη Ρώμη

okmag.gr
Στην Ιταλία βρίσκονται η Σαρλίζ Θέρον και η Ούμα Θέρμαν και συγκεκριμένα στη Ρώμη. Αφορμή είναι τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας του The Old Guard. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο σταρ σε κεντρικούς δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας. Στο Α-list καστ της ταινίας είναι και ο Χένρι Γκόλντινγκ ενώ η Σαρλίζ Θέρον, που πλέον έγινε […] The post Σαρλίζ Θέρον: Με τζιν σορτσάκι στη Ρώμη appeared first on OK.
20:06 20/08/2022

Αγνώριστη η Σαρλίζ Θέρον μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

okmag.gr
Της αρέσει να πειραματίζεται με το λουκ της και να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα. Ο λόγος για τη Σαρλίζ Θέρον που για τις ανάγκες των ρόλων της μεταμορφώνεται και αλλάζει με μεγάλη ευκολία την εμφάνισή της. Ωστόσο, αυτήν τη φορά έκανε την απόλυτη ανατροπή. Η Σαρλίζ Θέρον εμφανίστηκε αγνώριστη σε επίσημο event έπειτα από τη μεγάλη […] The post Αγνώριστη η Σαρλίζ Θέρον μετά την αλλαγή στα μαλλιά της appeared first on OK.
18:08 12/06/2022

Σαρλίζ Θέρον: Αυτός είναι ο νέος άντρας στη ζωή της

okmag.gr
Η Σαρλίζ Θέρον είναι ερωτευμένη. Όπως αποκαλύπτει μια πηγή από το περιβάλλον της σταρ στο νέο τεύχος του US Weekly, η ηθοποιός έχει ένα νέο αμόρε στη ζωή της. Σύμφωνα με το άρθρο του περιοδικού, η 46χρονη ηθοποιός έχει σχέση με τον 45χρονο Γκάμπριελ Όμπρι. «Είναι πολύ χαλαροί και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του […] The post Σαρλίζ Θέρον: Αυτός είναι ο νέος άντρας στη ζωή της appeared first on OK.
16:48 18/05/2022

Σαρλίζ Θέρον: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα παιδιά και τη μαμά της

okmag.gr
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η μαμά της Σαρλίζ Θέρον και η ηθοποιός αποφάσισε να της ευχηθεί με 6 φωτογραφίες από τη ζωή τους. Στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειάς τους. «Σήμερα είναι τα γενέθλια της μαμάς μου. Ήθελα να την μοιραστώ με όλους σας γιατί όποιος την γνωρίζει, ξέρει πόσο εντελώς απίθανο είναι να […] The post Σαρλίζ Θέρον: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα παιδιά και τη μαμά της appeared first on OK.
20:44 27/01/2022

Σαρλίζ Θέρον: Το κίτρινο ολόσωμο που επέλεξε για τις βουτιές της στο Μεξικό

okmag.gr
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σαρλίζ Θέρον μαζί με τη μητέρα της Γκέρντα και τις κόρες της, την9χρονη Τζάκσον και την 6χρονη Όγκαστ, επισκέφτηκαν το Λος Κάμπος στο Μεξικό για κάποιεςμέρες χαλάρωσης. «Η δουλειά μου ως γονέα είναι να τα τιμώ και να τα αγαπώ και να είμαι σίγουρη ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται για […] The post Σαρλίζ Θέρον: Το κίτρινο ολόσωμο που επέλεξε για τις βουτιές της στο Μεξικό appeared first on OK.
19:46 06/12/2021

Αποκλειστικό: Η Τζένιφερ Κόνελι και ο Πολ Μπέτανι κάνουν διακοπές στην Πάρο

okmag.gr
Η Τζένιφερ Κόνελι και ο σύζυγος της Πολ Μπετάνι βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Πάρο, μαζί με την οικογένεια τους. Δεν είναι οι πρώτοι χολιγουντιανοί σταρ επιλέγουν το κυκλαδίτικο νησί για να περάσουν τις καλοκαιρινές του διακοπές αφού λίγες μέρες νωρίτερα ο φακός του okmag.gr απαθανάτισε στα νερά των Κυκλάδων και την Σαρλίζ Θέρον με […] The post Αποκλειστικό: Η Τζένιφερ Κόνελι και ο Πολ Μπέτανι κάνουν διακοπές στην Πάρο appeared first on OK.
17:52 14/08/2021

Στην Ύδρα η Σαρλίζ Θέρον συνεχίζει τις διακοπές της

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 14 Αυγούστου 2021 14:00 Η Σαρλίζ Θερόν συνεχίζει τις διακοπες τησ στα ελληνικά νησιά. Ετσι μετά την Πάρο και την Μύκονο έκανε στάση στην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στην Ύδρα η Σαρλίζ Θέρον συνεχίζει τις διακοπές της
14:32 14/08/2021

Σαρλίζ Θέρον: Η εντυπωσιακή βουτιά με τα παιδιά της από το σκάφος

okmag.gr
Η Σαρλίζ Θερόν επέλεξε την Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές και βρέθηκε για πέντε ημέρες στη Μύκονο, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές. Η διάσημη ηθοποιός ταξίδεψε στο νησί των ανέμων μαζί με τη μητέρα της, Γκέρντα, αλλά και τα δύο παιδιά που έχει υιοθετήσει, την 9χρονη Τζάκσον και την 5χρονη Όγκαστ. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός […] The post Σαρλίζ Θέρον: Η εντυπωσιακή βουτιά με τα παιδιά της από το σκάφος appeared first on OK.
19:00 03/08/2021

Αποκαλυπτική Σαρλίζ Θέρον: Έχω πάει σε ραντεβού αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και 5 χρόνια

Newsbeast.gr
Η Σαρλίζ Θέρον προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή...
12:24 22/09/2020

Αποκάλυψη που ξάφνιασε έκανε η Σαρλίζ Θέρον για τα ερωτικά της ραντεβού

el.gr
Η Σαρλίζ Θέρον προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Το άρθρο Αποκάλυψη που ξάφνιασε έκανε η Σαρλίζ Θέρον για τα ερωτικά της ραντεβού εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:55 22/09/2020

H Σαρλίζ Θέρον αποκάλυψε πόσα χρόνια έχει να γνωρίσει κάποιον άντρα

ieidiseis.gr
Η Σαρλίζ Θέρον παραδέχθηκε πως άλλαξαν οι προτεραιότητές της όταν έγινε μητέρα.Η Σαρλίζ Θέρον προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.  Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή που παρουσιάζει η συνάδελφός της Ντρου Μπάριμορ, «The Drew Barrymore Show» την Πέμπτη, η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βγήκε σοβαρό ραντεβού με κάποιον. «Έχω πάει σε μερικά ραντεβού, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και πάνω από πέντε χρόνια» είπε η Σαρλίζ Θέρον στη Ντρου Μπάριμορ, η οποία απάντησε με ενθουσιασμό: «Και εγώ επίσης!». Η Σαρλίζ Θέρον είχε προηγουμένως μακροχρόνιες σχέσεις με τους ηθοποιούς Στιούαρτ Τάουνσεντ από το 2002 έως το 20
10:54 22/09/2020

H Σαρλίζ Θερόν δεν έχει βγει ραντεβού εδώ και 5 χρόνια!

spoilers
Η Σαρλίζ Θερόν προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή που παρουσιάζει η συνάδελφός της Ντρου Μπάριμορ, «The Drew Barrymore Show» την Πέμπτη, η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βγήκε σοβαρό ραντεβού με κάποιον. «Έχω πάει σε μερικά ραντεβού, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και πάνω από πέντε χρόνια» είπε η Σαρλίζ Θερόν στη Ντρου Μπάριμορ, η οποία απάντησε με ενθουσιασμό: «Και εγώ επίσης!». Η Σαρλίζ Θέρον είχε προηγουμένως μακροχρόνιες σχέσεις με τους ηθοποιούς Στιούαρτ Τάουνσεντ από το 2002 έως το 2010 και τον Σον Πεν από το 2013 έως το 2015. «Δεν νιώθω μοναξιά» εξήγησε σημειώνοντας ότι εκείνος με τον οποί
10:48 22/09/2020

Σαρλίζ Θέρον: «Έχω να βγω ραντεβού πέντε χρόνια - Δεν νιώθω μοναξιά»

pronews.gr
Η Σαρλίζ Θέρον, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή που παρουσιάζει η συνάδελφός της Ντρου Μπάριμορ, «The Drew Barrymore Show», μεταξύ άλλων προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή. «Έχω πάει σε μερικά ραντεβού, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και πάνω από πέντε χρόνια» είπε η Σαρλίζ Θέρον στη Ντρου Μπάριμορ, η οποία απάντησε με ενθουσιασμό: «Και εγώ επίσης!». Η Σαρλίζ Θέρον είχε προηγουμένως μακροχρόνιες σχέσεις με τους ηθοποιούς Στιούαρτ Τάουνσεντ από το 2002 έως το 2010 και τον Σον Πεν από το 2013 έως το 2015. «Δεν νιώθω μοναξιά» εξήγησε σημειώνοντας ότι εκείνος με τον οποίο θα βγαίνει πρέπει να είναι ξεχωριστός. Παρά το γεγονός ότι είναι μόνη, η ηθοποιός είπε ότι δεν
10:47 22/09/2020

«Σκασμένη» η Σαρλίζ Θέρον: Δεν καταπίνεται... (Photos)

topontiki.gr
ΚΟΣΜΟΣ  Μετά από την εξομολόγηση των ομηρικών της καυγάδων με τον Τομ Χάρντι που άφησαν εποχή στα πλατό του Mad Max κι αποκαλύφθηκαν λίγα χρόνια αργότερα,το όνομα της Σαρλίζ Θερόν έρχεται ξανά στην επικαιρότητα με την αποκάλυψη ότι δεν θα ενσαρκώσει την Αυτοκράτειρα Φουριόζα στο πρίκουελ του Mad Max. Ο σκηνοθέτης, Τζορτζ Μίλερ, θα επιλέξει άλλη ηθοποιό για να υποδυθεί την ηρωΐδα σε μικρότερη ηλικία με την, βραβευμένη με΄Οσκαρ, ηθοποιό να ομολογεί στην πρώτη της συνέντευξη σχετικά με την νέα ταινία στο Hollywood Reporter: «Είναι δύσκολο να το “καταπιώ”. Ακούστε, πραγματικά εκτιμώ τον Τζορτζ... Είναι ένας δάσκαλος και του εύχομαι μόνο το καλύτερο. Ναι, είναι κάπως σπαραξικάρδιο, πράγματι. Αληθινά
16:21 07/07/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load