#Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

Στο νοσοκομείο ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

news.gr
Αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχοντας υψηλή πίεση και κάνοντας εμετούς
08:37 27/11/2023

Λιόλιος για Σπανούλη: «Ο καταλληλότερος για να ηγηθεί της Εθνικής όλων των Ελλήνων»

filathlos.gr
Λιόλιος για Σπανούλη: «Ο καταλληλότερος για να ηγηθεί της Εθνικής όλων των Ελλήνων» 03/10/2023 Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τα δύο επόμενα χρόνια, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη. Η Ομοσπονδία παρουσίασε και επίσημα τον ”Kill Bill” ως νέο ομοσπονδιακό τεχνικό στα γραφεία της την Τρίτη. Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο Νίκος Ζήσης (General Manager), ο Δήμος Ντικούδης (υπεύθυνος εθνικών), ο Δημήτρης Διαμαντίδης (σύμβουλος), ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και η Εβίνα Μάλτση. Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για την συνεργασία αυ
14:46 03/10/2023

Νίκος Χαρδαλιάς: Ηχηρά ονόματα μαζί του στις Περιφερειακές εκλογές

tilegrafimanews.gr
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Με εντατικούς ρυθμούς συμπληρώνεται και βαίνει προς ολοκλήρωση το παζλ των υποψηφίων που θα αποτελέσουν τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις υποψηφιότητες θα βρίσκονται αυτές της αδερφής της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνας, στο Κεντρικό τομέα αλλά και της συζύγου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, Άννας Μαρίας Φλώρου - Τσικρικώνη, με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού η οποία θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα. Στην ίδια περιοχή υποψήφιος θα είναι ο γνωστός ποινικολόγος, Σπύρος Δημη
16:46 26/08/2023

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη

ProtoThema.gr
Ο διεθνής σέντερ αφήνει το μπάσκετ και ετοιμάζεται να «κατέβει» στην πολιτική
15:00 01/07/2023

Σχορτσιανίτης: «Δέχτηκα ρατσισμό και για το χρώμα – Οι Αγγελόπουλοι με βοήθησαν πάρα πολύ»

to10.gr
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στα γήπεδα, για τα λάθη που έχει κάνει, αλλά και για τους Αδερφούς Αγγελόπουλους.
18:46 30/05/2023

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: Ο ρατσισμός που έχει δεχθεί και η σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

okmag.gr
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μίλησε για τον ρατσισμό που είχε δεχθεί, αλλά και για τη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και όπως είπε Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εξωφρενικά καλό παράδειγμα για τα παιδιά. «Οι συμπαίκτες μου με προστάτευαν από τα ρατσιστικά σχόλια» «Έχω μια περίεργη σχέση με […] The post Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: Ο ρατσισμός που έχει δεχθεί και η σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο appeared first on OK! Magazine.
17:58 30/05/2023

Ο Big Sofo έκανε ντεμπούτο με τον Ιόνιο Κέρκυρας

pagenews.gr
Ντεμπούτο στα playoffs της ΕΣΚΑΒΔΕ με τον Ιόνιο Κέρκυρας έκανε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης
14:02 30/04/2023

Η επιστροφή του Σχορτσιανίτη στα παρκέ

fosonline.gr
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιστρέφει στα παρκέ, αφού ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ιόνιο στην Κέρκυρα.
21:22 24/03/2023

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Δεν είχα σε κάποιον να μιλήσω, νομίζουμε ότι οι αθλητές δεν έχουν προβλήματα»

zappit.gr
Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο κορυφαίος παίκτης […] The post Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Δεν είχα σε κάποιον να μιλήσω, νομίζουμε ότι οι αθλητές δεν έχουν προβλήματα» appeared first on Zappit.
17:56 09/03/2023

Η απίστευτη ιστορία για τη γνωριμία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ρώτησα εάν είναι καλός»

Newsbeast.gr
Για τη γνωριμία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την απίστευτη ιστορία από το παρασκήνιό της μίλησε την Πέμπτη (9/3) ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αποκαλύπτοντας πως ρώτησε τον αδερφό του Θανάση εάν είναι καλός. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» που προβάλλεται από ΕΡΤ1 δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Γιάννη, όταν ήταν μικρός ακόμα. Είχε έρθει ο αδελφός του, ο Θανάσης, και μου ζήτησε να κάνει προπονήσεις». «Μόλις είχα γυρίσει από το Ισραήλ και ήμουν με τον Κώστα Χατζηχρήστο, που ήταν προπονητής μου για χρόνια. Και μου λέει κάποια στιγμή ο Θανάσης: έχω έναν αδελφό, να τον φέ
15:22 09/03/2023

Σχορτσιανίτης: Ρώτησα «Είναι καλός;» – Η απίστευτη ιστορία με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο!

pagenews.gr
«Είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Γιάννη, όταν ήταν μικρός ακόμα. Είχε έρθει ο αδελφός του, ο Θανάσης, και μου ζήτησε να κάνει προπονήσεις και του λέω: πολύ ευχαρίστως αλλά θα έρθεις μαζί μου», περιγράφει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.
15:10 09/03/2023

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Με ρωτάει… να τον φέρω τον Γιάννη; Του λέω: είναι καλός;»

zappit.gr
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ1. Ο […] The post Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Με ρωτάει… να τον φέρω τον Γιάννη; Του λέω: είναι καλός;» appeared first on Zappit.
14:42 09/03/2023

Αποκαλυπτικός ο Σχορτσιανίτης: «O ρατσισμός υπάρχει όταν είσαι διαφορετικός» – Δηλώσεις για απειλές και bulling [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του. Μάλιστα, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας τόλμησε να αποκαλύψει το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει στο γήπεδο. «Προσπαθώ να είμαι μακριά από τα φώτα όσο μπορώ, δεν είναι πάντα το καλύτερό μου. Δεν είχα ποτέ την […] Το άρθρο Αποκαλυπτικός ο Σχορτσιανίτης: «O ρατσισμός υπάρχει όταν είσαι διαφορετικός» – Δηλώσεις για απειλές και bulling [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:02 07/03/2023

Σοκάρει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Κάποιος μετά από έναν αγώνα μου είχε πει ότι θα βιάσει την κόρη μου και τον γιο μου»

tlife.gr
Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τη δημοσιογράφο To άρθρο Σοκάρει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Κάποιος μετά από έναν αγώνα μου είχε πει ότι θα βιάσει την κόρη μου και τον γιο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:40 06/03/2023

Σχορτσιανίτης για Αντετοκούνμπο: Δύσκολα τον βρίσκεις πλέον στο τηλέφωνο

Newsit
Δείτε όλα όσα είπε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε για την οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε και το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει στο γήπεδο. «Προσπαθώ να είμαι μακριά από τα φώτα όσο μπορώ, δεν είναι πάντα το ... Περισσότερα To άρθρο Σχορτσιανίτης για Αντετοκούνμπο: Δύσκολα τον βρίσκεις πλέον στο τηλέφωνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:26 06/03/2023

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Έλεγε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου, ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω ακούσει»

zappit.gr
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε για την οικογένειά του, […] The post Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Έλεγε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου, ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω ακούσει» appeared first on Zappit.
12:56 06/03/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Στο ΟΑΚΑ ο Σχορτσιανίτης

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Στο ΟΑΚΑ ο Σχορτσιανίτης 24/09/2022 Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δίνει το «παρών» στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μακάμπι κόντρα στην Αναντολού Εφές. Ο παλαίμαχος άσος βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και βλέπει από κοντά στην πρώην ομάδα του. Υπενθυμίζουμε πως ο «Big Sofo» φόρεσε τη φανέλα της «ομάδας του λαού» σε δύο θητείες, η πρώτη από 2010 ως το 2012 και η δεύτερη από 2013 ως το 2015.
18:34 24/09/2022

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Ήμουν 16 χρονών και είχα μισό γήπεδο να με βρίζει, απέκτησα αγοραφοβία»

tlife.gr
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να γράψουν τη δική τους To άρθρο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Ήμουν 16 χρονών και είχα μισό γήπεδο να με βρίζει, απέκτησα αγοραφοβία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:06 09/09/2022

Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Γλυφάδας

grtimes.gr
Τον Δήμο Γλυφάδας επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, τους βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών Διονύση Χατζηδάκη, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Γιάννη Καλλιάνο και Βασίλη Σπανάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Μίλτο Μπαντή και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας Παναγιώτη Σκαλτσά. Η παρουσία των στελεχών του κόμματος ξεκίνησε από το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και μέλη της Δημοτικής Αρχής. Βασικά θέματα της συζήτησης ήταν τα έργα ανάπλασης και υποδομής που πραγματοποιούνται και τα οποία συμβάλλουν καθοριστικά στην ανα
20:20 30/06/2022

Σχορτσιανίτης: Όσα είπε στην εκπομπή του Αρλάουκας

sportime.gr
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έχει ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του, ωστόσο είχε πολλά να πει στον Τζο Αρλάουκας στο podcast της Euroleague «The Crossover».  από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
17:50 04/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load