#Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Eurovision 2023: «Δεν ήταν αυτό τραγούδι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα»

tlife.gr
Για τη νίκη της Loreen στη φετινή Eurovision αλλά και την ελληνική συμμετοχή μίλησε η Αλεξάνδρα To άρθρο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Eurovision 2023: «Δεν ήταν αυτό τραγούδι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:40 15/05/2023

Πασχαλίδου: Στη Σουηδία έχω δεχθεί απειλές ακόμα και για τη ζωή μου

dete.gr
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία και τα περιστατικά ρατσισμού που έχει βιώσει. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, δήλωσε πως έχει άσχημες μνήμες από το παρελθόν της ως παιδί. «Νομίζω ότι δεν είμαι η μοναδική που έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που υπήρξε βία. Έχω άσχημες […]
21:26 23/11/2022

Δέσποινα Καμπούρη για Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Και αυτό που λέει σεξισμός είναι»

zappit.gr
Τις δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην εκπομπή Happy Day σχολίασαν στο «Πάμε Δανάη». Η Δέσποινα Καμπούρη, μάλιστα, είχε […] The post Δέσποινα Καμπούρη για Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Και αυτό που λέει σεξισμός είναι» appeared first on Zappit.
12:00 23/11/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Μου έχει πέσει το στήθος, τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια»

zappit.gr
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μιλώντας στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία αλλά και στις ρατσιστικές επιθέσεις […] The post Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Μου έχει πέσει το στήθος, τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια» appeared first on Zappit.
08:40 23/11/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Δάφνη Μπόκοτα: «Δεν ασχολούμαι με κάτι που ειπώθηκε πριν από τόσα χρόνια»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και στη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία To άρθρο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Δάφνη Μπόκοτα: «Δεν ασχολούμαι με κάτι που ειπώθηκε πριν από τόσα χρόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:06 30/09/2022

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και η κόρη της απαντούν στην Δάφνη Μπόκοτα

zappit.gr
Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Δάφνη Μπόκοτα στο Mega Καλημέρα αναφέρθηκε και στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου λέγοντας τα εξής: «Έχω […] The post Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και η κόρη της απαντούν στην Δάφνη Μπόκοτα appeared first on Zappit.
13:12 30/09/2022

Δάφνη Μπόκοτα: «Ήταν άδικο αυτό που είχε πει για μένα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου»

zappit.gr
Η Δάφνη Μπόκοτα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τα […] The post Δάφνη Μπόκοτα: «Ήταν άδικο αυτό που είχε πει για μένα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου» appeared first on Zappit.
10:36 28/09/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Συγκινεί με το μήνυμά της για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της

tlife.gr
Ιδιαίτερης σημασίας είναι η σημερινή ημέρα για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αφού πέρυσι τέτοια μέρα αποχαιρέτησε ένα To άρθρο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Συγκινεί με το μήνυμά της για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:18 15/08/2022

Ραγίζει καρδιές η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Η Αγία Mητέρα παίρνει την ημέρα της τα πιο αγαπημένα της παιδιά στον παράδεισο»

zappit.gr
Συγκινεί η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με ανάρτησή της στα social media, καθώς σαν σήμερα ανήμερα της Παναγίας έφυγε πέρυσι από τη […] The post Ραγίζει καρδιές η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Η Αγία Mητέρα παίρνει την ημέρα της τα πιο αγαπημένα της παιδιά στον παράδεισο» appeared first on Zappit.
13:02 15/08/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Τόπλες στην παραλία. Η φωτογραφία με το μισό μαγιό που θα ήθελε να εξαφανίσει

koolnews.gr
Η παρουσιάστρια δεν σταματά να είναι σ..έξι. Είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στη χώρα μας και δεν διστάζει να μας το δείχνει. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι Ελληνοσουηδή αρθρογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας. Είναι τακτική λέκτορας, ηγέτιδα συζητήσεων και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ζει στη Σουηδία αλλά κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές! Η […] The post Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Τόπλες στην παραλία. Η φωτογραφία με το μισό μαγιό που θα ήθελε να εξαφανίσει appeared first on Koolnews.gr.
12:08 01/07/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

tlife.gr
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και την οικογένειά της καθώς ένα πολύ To άρθρο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:44 27/05/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Έχω αρνηθεί τρεις προτάσεις γάμου, πήγα σε ψυχολόγο γι’ αυτό»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η δημοσιογράφος To άρθρο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Έχω αρνηθεί τρεις προτάσεις γάμου, πήγα σε ψυχολόγο γι’ αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:46 24/05/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Βίωσα τον ρατσισμό και την περιθωριοποίηση στη Σουηδία»

zappit.gr
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία μίλησε για τα παιδικά […] The post Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Βίωσα τον ρατσισμό και την περιθωριοποίηση στη Σουηδία» appeared first on Zappit.
12:58 24/05/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός»

zappit.gr
Για το ασυνήθιστο περιστατικό που συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην Super Κατερίνα και […] The post Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός» appeared first on Zappit.
12:32 17/05/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Αποκαλύπτει γιατί έφυγε από τον «αέρα» της Χρηστίδου για να πάει στην Τσολάκη

tlife.gr
Ένα απρόοπτο συνέβη την περασμένη Κυριακή στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» όταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν To άρθρο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Αποκαλύπτει γιατί έφυγε από τον «αέρα» της Χρηστίδου για να πάει στην Τσολάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:40 17/05/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Το παρασκήνιο της παρεξήγησης με το Χαμογέλα και πάλι – Τι απαντούν από την εκπομπή, τι λέει η Χρηστίδου

tlife.gr
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και η εμφάνιση στο πλατό της «απέναντι» To άρθρο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Το παρασκήνιο της παρεξήγησης με το Χαμογέλα και πάλι – Τι απαντούν από την εκπομπή, τι λέει η Χρηστίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:24 16/05/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Μετά την παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, βγήκε στο πλατό της Ελένης Τσολάκη

tlife.gr
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι, αναμφίβολα, ένα πρόσωπο που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με τη Eurovision. To άρθρο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Μετά την παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, βγήκε στο πλατό της Ελένης Τσολάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:20 15/05/2022

Χαμογέλα και Πάλι: Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αρνήθηκε να βγει στην εκπομπή

youfly.com
Την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου προανήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά η τελευταία δεν... τους έκανε τη χάρη! The post Χαμογέλα και Πάλι: Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αρνήθηκε να βγει στην εκπομπή appeared first on Youfly.
12:04 15/05/2022

Χαμογέλα και πάλι: Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου θύμωσε από την αναμονή και δεν βγήκε στον αέρα – Αμηχανία από τη Χρηστίδου

tlife.gr
Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί της Κυριακής 15/5, η To άρθρο Χαμογέλα και πάλι: Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου θύμωσε από την αναμονή και δεν βγήκε στον αέρα – Αμηχανία από τη Χρηστίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:28 15/05/2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Reunion με την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη στη Σουηδία – Η κοινή τους φωτογραφία

okmag.gr
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου συνάντησε τους Antique, την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη στην Σουηδία. Η επανένωση των Antique είναι γεγονός. Πριν από λίγες μέρες, ο Νίκος Παναγιωτίδης ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να φωτογραφηθεί μαζί με την τραγουδίστρια για την αφίσα που επισημοποιεί την επανένωσή τους. Φέτος, 19 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, η Έλενα Παπαρίζου […] The post Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Reunion με την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη στη Σουηδία – Η κοινή τους φωτογραφία appeared first on OK.
23:30 29/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load