#Αναστασία Τσιλιμπίου

«Με κορόιδευαν Ντάμπο το ελεφαντάκι»: Το κοpιτσάκι από το «Νησί» έκανε πλαστική στα αφτιά και είναι μια κούκλα – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποκάλυψε με ένα βίντεο στα social media ότι αποφάσισε να κάνει ωττοπλαστική. Με βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok, η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε στους τους λόγους που την οδήγησαν στο να υποβληθεί στη συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση, καθώς όπως τόνισε η ίδια έχει δεχθεί ακόμη και bullying. «Σήμερα θα κάνω πλαστική,...
14:09 19/02/2024

H Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε για την ωτοπλαστική και «έσπασε» τα ταμπού περί αισθητικών επεμβάσεων

queen.gr
H Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε ανοιχτά για την ωτοπλαστική και το bullying που είχε δεχθεί στο παρελθόν. Όλες οι celebrities που έχουν μοιραστεί την εμπειρία τους για τις αισθητικές επεμβάσεις.Περισσότερα...
00:09 17/02/2024

Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποκαλύπτει την πλαστική της επέμβαση: «Προφανώς πονάει όταν έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματος σου»

zappit.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Σκαραβαίος» του Alpha , η Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super […] The post Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποκαλύπτει την πλαστική της επέμβαση: «Προφανώς πονάει όταν έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματος σου» appeared first on Zappit.
22:00 16/02/2024

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Παίρνω πολλή έμπνευση από τον σύντροφό μου»

in.gr
Η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη σχέση που διατηρεί εδώ και δύο χρόνια από απόσταση, αλλά και για το πόσο χαρούμενη ένιωθε ως παιδί που έπαιζε στην τηλεόραση.
15:00 23/11/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: Eξηγεί πώς γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές – «Όχι, δεν νιώθουμε ωραία»

okmag.gr
Η Αναστασία Τσιλιμπίου μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok για να εξηγήσει πώς γυρίζουν τόσο ρεαλιστικά τις ερωτικές σκηνές οι ηθοποιοί. «Όλοι έχετε αυτή την απορία. Όχι, δεν νιώθουμε ωραία, όχι δεν ερωτευόμαστε τον συμπρωταγωνιστή μας. Σκέψου 15 άτομα να σε κοιτάνε και να πρέπει να κάνεις ότι απολαμβάνεις κάτι που δεν γίνεται […] The post Αναστασία Τσιλιμπίου: Eξηγεί πώς γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές – «Όχι, δεν νιώθουμε ωραία» appeared first on OK! Magazine.
23:58 06/08/2023

Λαμπερά εγκαίνια στο ανακαινισμένο κατάστημα SEPHORA στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Newsbeast.gr
Το απόλυτο love brand SEPHORA Greece, άνοιξε τις πόρτες του ανακαινισμένου καταστήματος του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή και μοίρασε μοναδικές στιγμές διασκέδασης, χορού & shopping. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου της συμπρωτεύουσας μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι των media, make up artists, celebrities και influencers, όπως η Φιλιώ Τσίνογλου, Άννα Αμανατίδου, η Κατερίνα Πεφτίτση, η Ελένη Στερεού, η Δήμητρα Καβαλάρη, η Αναστασία Τσιλιμπίου και πολλοί ακόμη. Mε moto της εκδήλωσης το “SUMMER VIBES” που πάντα θα μας θυμίζει τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού, η SEPHORA καλωσόρισε τους καλεσμένους της σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 350 τμ που συνδυάζει την δυναμικ
16:00 04/08/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Στο Νησί ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα»

neolaia.gr
Η Αναστασία Τσιλιμπίου αναφέρθηκε στο casting των σειρών «Η καρδιά ενός αγγέλου» και «Το νησί», ενώ αναφέρθηκε και στη σκηνή του βιασμού στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».
14:46 28/07/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου για τη σκηνή βιασμού στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»: «Ταράχτηκα»

tlife.gr
Η Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά. Η νεαρή To άρθρο Αναστασία Τσιλιμπίου για τη σκηνή βιασμού στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»: «Ταράχτηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 27/07/2023

Αυτή η νύχτα μένει: Απέργης και Τσιλιμπίου μιλούν για τα γυρίσματα και τη μεγάλη έκπληξη της σειράς

ieidiseis.gr
Ο Ιωάννης Απέργης και η Αναστασία Τσιλιμπίου μιλούν για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τις συμπεριφορές των ανθρώπων.Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με τους χαρακτήρες που υποδύονται στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια σχέση φιλίας μεταξύ τους, που αναπτύχθηκε και μέσα από τους ρόλους τους. Η Μυρτώ και ο Πόντικας έχουν έρθει πολύ κοντά. Ειδικά μετά από όσα έχει περάσει η Μυρτώ μετά από την απώλεια του πατέρα της και τον βιασμό της. Ωστόσο δεν αποκάλυψαν το μέλλον τους στα τελευταία επεισόδια. Βέβαια ο Ιωάννης Απέργης, τόνισε πως στα πρώτα γυρίσματα θέλησε να σταθεί στο πλευρό της Αναστασίας Τσιλιμπίου: «Σε όλες τις δουλειές, όταν βλέπεις αβοήθητη
21:28 27/05/2023

Ιωάννης Απέργης: «Στις αρχές είδα την Αναστασία Τσιλιμπίου κάπως αβοήθητη και πήρα θέση»

tlife.gr
Ο Ιωάννης Απέργης και η Αναταστία Τσιλιμπίου που φέτος συνεργάστηκαν με επιτυχία στη σειρά του Alpha, To άρθρο Ιωάννης Απέργης: «Στις αρχές είδα την Αναστασία Τσιλιμπίου κάπως αβοήθητη και πήρα θέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:54 27/05/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: Με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, με έχουν στενοχωρήσει

Newsit
Όλα όσα εξομολογήθηκε η Αναστασία Τσιλιμπίου στη νέα της συνέντευξη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αναστασία Τσιλιμπίου στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και την δημοσιογράφο Έφη Θεοδωρίδου, με αφορμή τη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” του Alpha, όπου και μίλησε για τα σχόλια που έχει τύχει να διαβάσει στα social media και ... Περισσότερα To άρθρο Αναστασία Τσιλιμπίου: Με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, με έχουν στενοχωρήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:30 13/05/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και με έχουν στενοχωρήσει»

zappit.gr
Η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε στο 7 Μέρες Tv και στην Έφη Θεοδωρίδου για τα σχόλια που έχει τύχει να διαβάσει […] The post Αναστασία Τσιλιμπίου: «Με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και με έχουν στενοχωρήσει» appeared first on Zappit.
21:34 11/05/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: Τα προσβλητικά μηνύματα και οι φωτογραφίσεις σε παιδική ηλικία

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η νεαρή ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τα μηνύματα που έχει λάβει και ήταν προσβλητικά, αλλά και για τις φωτογραφίσεις της όταν ήταν παιδί σε μεγάλα περιοδικά. «Έχει φτάσει πολύ ανησυχητικό σημείο το πόσο κακία βγάζουν οι άνθρωποι, είναι πολύ άσχημο. Κάποια σου […]
00:00 07/04/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: Τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

okmag.gr
Η εμφάνιση της Αναστασίας Τσιλιμπίου στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ξεκίνησε με φιλοφρονήσεις. Τα θετικά σχόλια στάθηκαν αφορμή να ξεκινήσει μια κουβέντα γύρω από τα αρνητικά που πολλές φορές λαμβάνουν άτομα που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας και όχι μόνο. «Έχει φτάσει σε πολύ ανησυχητικό σημείο το τι κακία βγάζει ο κόσμος. Είναι […] The post Αναστασία Τσιλιμπίου: Τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί appeared first on OK! Magazine.
17:08 06/04/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Μου έγραψε ότι έβαλα μέσα με χυδαίο τρόπο για να ξεκινήσω στην τηλεόραση»

zappit.gr
Η Αναστασία Τσιλιμπίου, καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, αναφέρθηκε στα […] The post Αναστασία Τσιλιμπίου: «Μου έγραψε ότι έβαλα μέσα με χυδαίο τρόπο για να ξεκινήσω στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.
14:50 06/04/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: Μου έγραφαν χυδαία πράγματα, η έλλειψη παιδείας και σεβασμού που με τσαντίζει

NewsBomb
Στο The 2Night Show φιλοξενήθηκε η ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου και, μεταξύ άλλων, απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμφάνισή της…Περισσότερα...
10:38 21/03/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Στεναχωρήθηκα όταν πήγα στο Ρουκ Ζουκ και δεν απάντησα σωστά σε μία ερώτηση για την Ρούλα Κορομηλά»

tlife.gr
Στο The 2Night Show φιλοξενήθηκε η ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου και, μεταξύ άλλων, απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου To άρθρο Αναστασία Τσιλιμπίου: «Στεναχωρήθηκα όταν πήγα στο Ρουκ Ζουκ και δεν απάντησα σωστά σε μία ερώτηση για την Ρούλα Κορομηλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:26 21/03/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Στην Τουρκία δεν έζησα καθόλου ρατσισμό»

neolaia.gr
Η Αναστασία Τσιλιμπίου για τη συμμετοχή της σε τουρκική σειρά, τα σχόλια που δέχτηκε και το ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».
10:20 21/03/2023

Η Αναστασία Τσιλιμπίου για τη σκηνή βιασμού και τον «ρατσισμό» στην Τουρκία

in.gr
Από τον ρόλο της στο «Νησί» μέχρι την «Κιοσέμ» και το «Αυτή η Νύχτα Μένει», η Αναστασία Τσιλιμπίου αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.
08:12 21/03/2023

Αναστασία Τσιλιμπίου: Ο ρόλος στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και η δύσκολη σκηνή του βιασμού

ieidiseis.gr
Η Αναστασία Τσιλιμπόου είναι η Μυρτώ στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και αποκαλύπτει πως προσέγγισε τον ρόλο της και μια από τις πιο απαιτητικές σκηνές στα γυρίσματα.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένη την ηθοποιό Αναστασία Τσιλιμπίου στο The 2Night Show της Δευτέρας. Η νεαρή ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 10 ετών μόλις, στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου», μιλά για την πορεία της στην τηλεόραση και στο θέατρο, καθώς και τον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Ενώ έχει καταφέρει να παίξει κι εκτός συνόρων στη γειτονική Τουρκία. Μετά από τον πρώτο της ρόλο δίπλα στη Ναταλία Δραγούμη, ήρθε ο επόμενος στη σειρά του Mega, «Το νησί». Και λόγο αργότερα η συμμετοχή της
07:42 21/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load