#Απιστία

Φίλιππος Σοφιανός για τη ματαίωση της παράστασης: «Δεν αποκλείεται να κινηθούμε νομικά, αλλά η δικαιοσύνη είναι αργή»

okmag.gr
Η πρεμιέρα της παράστασης «Απιστία»  στην οποία πρωταγωνιστούν ο Φίλιππος Σοφιανός, η Ζέτα Δούκα και ο Χρήστος Μαλάκης, αναμενόταν στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά τελικά αυτό δεν θα συμβεί. Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ακύρωση της παράστασης «Απιστία» λίγο πριν την πρεμιέρα. Τι είπε για την ακύρωση της παράστασης; «Έχει συμβεί το […] The post Φίλιππος Σοφιανός για τη ματαίωση της παράστασης: «Δεν αποκλείεται να κινηθούμε νομικά, αλλά η δικαιοσύνη είναι αργή» appeared first on OK! Magazine.
11:58 24/10/2023

Glenda Jackson: Πέθανε στα 87 της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός

instyle.gr
Η δις βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρώην βουλευτής των Εργατικών Glenda Jackson πέθανε σε ηλικία 87 ετών “έπειτα από σύντομη ασθένεια” ανακοίνωσε ο ατζέντης της. Η ηθοποιός, που  βραβεύτηκε με δυο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τις ταινίες Ερωτευμένες γυναίκες και Απιστία με αξιοπρέπεια, αποσύρθηκε από την υποκριτική το 1992 για να υπηρετήσει στο […] The post Glenda Jackson: Πέθανε στα 87 της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός appeared first on InStyle.
14:46 15/06/2023

Απιστία: 10 tips που μαρτυρούν ότι ο σύντροφός σας…τα φοράει

eleftherostypos.gr
Tips: Αν ο άντρας σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα πρόσφατα και δεν είστε σίγουρες γιατί, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σας απατά. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δέκα πράγματα που κάνει ο σύντροφός σας και τα οποία θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι σας απατά. Βέβαια καλό είναι να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα Η λίστα με τις […] Το άρθρο Απιστία: 10 tips που μαρτυρούν ότι ο σύντροφός σας…τα φοράει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:02 25/04/2023

Απιστία, η νόσος των μορφωμένων

ekklisiaonline.gr
Λένε ότι οι μορφωμένοι δύσκολα πιστεύουν στον Θεό. Κι όταν ακόμη πιστεύουν δύσκολα φθάνουν σ’ εκείνη την απλοϊκή πίστη που δίδαξε ο Χριστός. Το άρθρο Απιστία, η νόσος των μορφωμένων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:46 06/03/2023

HumanRights 360: Ξεκίνησε η έρευνα για τη ΜΚΟ – Απιστία και εγκληματική οργάνωση ψάχνει η εισαγγελία

tovima
Στο πόρισμά της η Αρχή περιγράφει οικονομικές δράσεις που φαίνεται να παραπέμπουν σε συναλλαγές, με διακίνηση χρημάτων μέσω οργανώσεων
19:04 24/11/2022

Η πίστη, της πίστης... ω Απιστία!

matrix24.gr
AΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ οι παλιοί -συντηρητικοί έστω- που πίστευαν και θεωρούσαν ό,τι οι σχέσεις των Τραπεζών με τους Πολίτες έχουν ως θεμέλιο την «Πίστη», θα πρέπει να έχουν καταλάβει καλά τώρα, γιατί πολιτικά-ιστορικά οι δυνάμεις που αντιστέκονταν παραδοσιακά στο σύστημα [...]
08:06 17/10/2022

Απάτησαν τους συντρόφους τους: Στεφανίδου, Βίσση, Καραβάτου κι άλλες 8 διάσημες που παραδέχτηκαν την απιστία

tomati.gr
10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν Απιστία, κέρατο ή [...] The post Απάτησαν τους συντρόφους τους: Στεφανίδου, Βίσση, Καραβάτου κι άλλες 8 διάσημες που παραδέχτηκαν την απιστία appeared first on Το Μάτι.
12:40 08/08/2022

Απιστία-Ερευνα: Τους οικοδόμους διαλέγουν πρώτους οι γυναίκες – Ποια άλλα επαγγέλματα ακολουθούν

eleftherostypos.gr
Τα πιο… επικίνδυνα επαγγέλματα που μπορεί να οδηγήσουν μία γυναίκα στην απιστία, καταγράφει έρευνα που έγινε από το site freebets.com, συμμετείχαν 2.000 γυναίκες κυρίως από την Βρετανία και τα αποτελέσματά της τα ανέδειξε η Mirror. Αυτά λοιπόν αναφέρουν πως μία στις πέντε γυναίκες, δηλαδή σε ποσοστό 20% αυτών που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους, το έχουν κάνει με οικοδόμο που έχει προσληφθεί από […] Το άρθρο Απιστία-Ερευνα: Τους οικοδόμους διαλέγουν πρώτους οι γυναίκες – Ποια άλλα επαγγέλματα ακολουθούν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:22 12/07/2022

Επίκαιρες σκέψεις για τη Κυριακή του Θωμά

ProtoThema.gr
Γιορτάζουμε τη Κυριακή του Θωμά του εκπροσώπου και αντιπροσώπου της Απιστίας 
11:20 29/04/2022

Απιστία: Έρχεται η νέα σειρά του ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια έκπληξη

youfly.com
Μία νέα σειρά έρχεται στον ΣΚΑΙ με τίτλο "Απιστία", για να φέρει ξανά την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια στις οθόνες μας! Όλα όσα θα δούμε και πότε αναμένεται να ξεκινήσει! The post Απιστία: Έρχεται η νέα σειρά του ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια έκπληξη appeared first on Youfly.
21:52 25/04/2022

Η Απιστία και η αθεϊα (ανθρ. πάθη 54) ΒΙΝΤΕΟ του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου – συγγραφέα

mikrometoxos.gr
Η Απιστία και η αθεϊα (ανθρ. πάθη 54) ΒΙΝΤΕΟ του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου – συγγραφέα ΓΕΝΙΚΑ: Απιστία, είναι η έλλειψη πίστης στο Θεό και στις διδασκαλίες του Χριστιανισμού. Διακρίνεται από τη δυσπιστία ή ολιγοπιστία, όχι στην ουσία αλλά στο βαθμό απιστίας. Η απιστία έχει επιπτώσεις στις κοσμοθεωρητικές αντιλήψεις του ανθρώπου και στον ηθικό βίο του. Αλλά και αντίστροφα: […]
12:10 26/02/2022

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

logiastarata.gr
Δείτε τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 Απιστία με αξιοπρέπεια Η Πένη συνεχίζει να κρύβει τον Μπουκουράν στο πατρικό της, στο Καλαμίτσι. Μέχρι τώρα τα πράγματα έχουν πάει καλά και το σπίτι εξελίσσεται σε ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού. ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 […] The post ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 appeared first on Λόγια-Σταράτα.
06:02 05/11/2021

Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος!

pronews.gr
Έγινε γνωστός μέσα από το «Λόγω Τιμής», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες άλλες σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο, ο οποίος σήμερα δε θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό που γνωρίζαμε. Με μακρύ μαλλί και μούσια ο αγαπημένος ηθοποιός έχει λανσάρει… ένα πολύ διαφορετικό στυλ από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει. Δείτε πώς είναι σήμερα         Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkis Kourkoulos (@alkiskourkoulos)         Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkis Kourkoulos (@alkiskourkoulos)  
15:36 29/09/2021

Γέροντας Πανάρετος Φιλοθεΐτης: Η ομορφότερη δίψα είναι η ένωση μετά του Ιησού Χριστού (ΒΙΝΤΕΟ)

vimaorthodoxias.gr
Ο Γέροντας Πανάρετος Φιλοθεΐτης μιλά για το σήμερα ενώ εκοιμήθη το 1993. Ψύχρανση της αγάπης, έξαρση της κατακρίσεως, μεταναστεύσεις λαών. Φιλόνικοι οι άνθρωποι χωρίς να μετέχουν στα Χριστιανικά τους καθήκοντα. Απιστία, μίσος, φθόνος, έχθρα φιλονικία θα κατέχουν την πρώτη θέση στην ζωή των ανθρώπων. Η φωνή του Γέροντα μοιάζει με του Αγίου Παΐσιου για αυτό […]
20:12 25/09/2021

Ντελ Κάρι: Απιστία η αιτία του διαζυγίου των γονιών του Στεφ Κάρι

Gazzetta
Ο Ντελ και η Σόνια Κάρι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμος στη ζωή τους. Μόνο που ο μπαμπάς του Στεφ Κάρι, αποκάλυψε ότι η αιτία του διαζυγίου είναι η απιστία, με την μητέρα του του σταρ του ΝΒΑ να συνάπτει σχέση με πρώην αθλητή του NFL!
16:36 25/08/2021

«Η Γεύση της Απιστίας» του Κρίστοφερ Μπόε

Zougla
Παντρεμένοι με δύο μικρά παιδιά, οι Κάρστεν και Μάγκι είναι ιδιοκτήτες του σικάτου εστιατορίου «Μάλους». Όνειρο της ζωής τους είναι να κερδίσουν ένα αστέρι...
01:46 05/08/2021

«Η Του Θωμά Απιστία, Την Κοσμοσώτειραν…»

ekklisiaonline.gr
Μητροπολη Λαρισης. Το άρθρο «Η Του Θωμά Απιστία, Την Κοσμοσώτειραν…» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:50 08/05/2021

Στον Άρειο Πάγο τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ των Λιστών Πέτσα στα ΜΜΕ...

nonews-news.blogspot.com
Μηνυτήρια αναφορά στις εισαγγελικές αρχές και Αναφορά προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για Απιστία σε βάρος του Δημοσίου από τις περιβόητες «Λίστες Πέτσα» κατέθεσαν την Πέμπτη 48 πολίτες, μεταξύ...
18:20 01/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load