#Σμαράγδα Καλημούκου

Η Σμαράγδα Καλημούκου θυμάται τον ρόλο της ως Λίζα στους Λατρεμένους μου Γείτονες - Τι κάνει σήμερα

queen.gr
«Κάπως ντρέπομαι, παρόλο που έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια» είπε η Σμαράγδα Καλημούκου αναφερόμενη στον ρόλο της ως Λίζα στη σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες».Περισσότερα...
20:09 20/04/2024

Σμαράγδα Καλημούκου: Η εξομολόγηση για την αλλαγή στα κιλά της και πώς την αντιμετώπισε ο σύντροφός της

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και τη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή παραχώρησε η Σμαράγδα Καλημούκου. Η ηθοποιός που To άρθρο Σμαράγδα Καλημούκου: Η εξομολόγηση για την αλλαγή στα κιλά της και πώς την αντιμετώπισε ο σύντροφός της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:04 11/11/2022

Σμαράγδα Καλημούκου: Θυμάστε την Λίζα από τη σειρά, Λατρεμένοι μου γείτονες; Δείτε την με μαγιό

onsports.gr
Θυμάστε την Σμαράγδα Καλημούκου που πρωταγωνιστούσε πριν 15 χρόνια στη…
00:00 24/08/2022

Σμαράγδα Καλημούκου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Λίζα» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»

tlife.gr
Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Σμαράγδα Καλημούκου στην εκπομπή Love It και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα. To άρθρο Σμαράγδα Καλημούκου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Λίζα» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:40 25/05/2022

Σμαράγδα Καλημούκου: «»Το να είσαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις παραπάνω κιλά»

zappit.gr
Η Σμαράγδα Καλημούκου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Love It και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, το πρωί της Τετάρτης, στον ΣΚΑΪ. […] The post Σμαράγδα Καλημούκου: «»Το να είσαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις παραπάνω κιλά» appeared first on Zappit.
13:52 25/05/2022

Σμαράγδα Καλημούκου: Κάποιοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από τη μαμά μου

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 24 Σεπτεμβρίου 2021 20:15 Η Σμαράγδα Καλημούκου βρέθηκε καλεσμένη στο Πάμε Δανάη. Μίλησε για την εμπειρία της από τους Λατρεμένους Γείτονες και για την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σμαράγδα Καλημούκου: Κάποιοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από τη μαμά μου
20:20 24/09/2021

H Λίζα… Σμαράγδα Καλημούκου αποκαλύπτει: Γι’ αυτό εγκατέλειψα την υποκριτική μετά τους ‘Λατρεμένους μου Γείτονες’ (Vid)

spoilers
Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που την είδαμε στο «So You Think You Can Dance» και 13 από τη στιγμή που έπαιξε στη σειρά... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: H Λίζα… Σμαράγδα Καλημούκου αποκαλύπτει: Γι’ αυτό εγκατέλειψα την υποκριτική μετά τους ‘Λατρεμένους μου Γείτονες’ (Vid)
20:48 23/09/2021

Δείτε πώς είναι σήμερα η Λίζα από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες

spoilers
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Σμαράγδα Καλημούκου, τη γνωστή και ως «Λίζα» από το σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες». Τι κάνει σήμερα; «Έχουν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δείτε πώς είναι σήμερα η Λίζα από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες
20:24 23/09/2021

Η Σμαράγδα Καλημούκου εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της – «Ήταν ξαφνικό, άλλαξε η ζωή μου»

Newsit
«Δωρίσαμε τα όργανα της μαμάς μου, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή», λέει η Σμαράγδα Καλημούκου. Η Δέσποινα Καμπούρη με την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Σμαράγδα Καλημούκου, η οποία μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της. «Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο ... Περισσότερα To άρθρο Η Σμαράγδα Καλημούκου εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της – «Ήταν ξαφνικό, άλλαξε η ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:34 23/09/2021

Σμαράγδα Καλημούκου: «Δωρίσαμε τα όργανα της μαμάς μου, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή»

zappit.gr
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Σμαράγδα Καλημούκου, τη γνωστή και ως «Λίζα» από το σίριαλ «Λατρεμένοι μου […] The post Σμαράγδα Καλημούκου: «Δωρίσαμε τα όργανα της μαμάς μου, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή» appeared first on Zappit.
13:06 23/09/2021

H Λίζα από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες άλλαξε και εγκατέλειψε την υποκριτική

Newsbeast.gr
Τη Σμαράγδα Καλημούκου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες», όπου υποδυόταν τη Λίζα. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και πλέον δεν είναι ηθοποιός αλλά… plus size modeling. «Έχουν περάσει 13 χρόνια από τη σειρά και μπορεί να φοράω μάσκα και γυαλιά και να με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Μου κάνει εντύπωση και με ρωτάνε και πολύ μικρότερες ηλικίες που προφανώς το ξέρουν από τις επαναλήψεις. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, αν και ντρέπομαι γενικά. Είμαι λίγο ντροπαλή», τόνισε η Σμαράγδα Καλημούκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Pop up», και πρόσθεσε: «Πλέον είμαι brand ambassador σε μια εταιρεία με plus size ρούχα. Είμ
05:50 06/07/2021

Σμαράγδα Καλημούκου: Αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες. Δεν έχω δεχτεί ποτέ αρνητικά σχόλια για το σώμα μου

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 5 Ιουλίου 2021 20:15 Η Σμαράγδα Καλημούκου ήταν η Λίζα από τους Λατρεμένους μου γείτονες. Η καριέρα της 13 χρόνια μετά, έχει αλλάξει πολύ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σμαράγδα Καλημούκου: Αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες. Δεν έχω δεχτεί ποτέ αρνητικά σχόλια για το σώμα μου
20:18 05/07/2021

Σμαράγδα Καλημούκου: Τι κάνει σήμερα η Λίζα από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες

zappit.gr
Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Σμαράγδα Καλημούκου, η… Λίζα από τη σειρά “Λατρεμένοι μου […] The post Σμαράγδα Καλημούκου: Τι κάνει σήμερα η Λίζα από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες appeared first on Zappit.
18:24 05/07/2021

Η “Λίζα” από το “Λατρεμένοι μου γείτονες” έγινε plus size model – Η απώλεια που την τάραξε και η νέα της ζωή

tlife.gr
Την Σμαράγδα Καλημούκου συνάντησε η κάμερα του Alpha και η εκπομπή, Pop up. Η πρωταγωνίστρια της To άρθρο Η “Λίζα” από το “Λατρεμένοι μου γείτονες” έγινε plus size model – Η απώλεια που την τάραξε και η νέα της ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:56 05/07/2021

Ποια ηθοποιός από το «Λατρεμένοι μου γείτονες» έγινε plus size μοντέλο (ΦΩΤΟ)

paraskhnio.gr
Η τηλεοπτική Λίζα – ή αλλιώς Σμαράγδα Καλημούκου- έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Λατρεμένοι μου Γείτονες»- και συγκεκριμένα από τον 1ο κύκλο. Διαβάστε τη συνέχεια στο backstage24.gr The post Ποια ηθοποιός από το «Λατρεμένοι μου γείτονες» έγινε plus size μοντέλο (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.
17:16 17/04/2020

Λατρεμένοι μου γείτονες: Θυμάσαι την «Λίζα»; - Σήμερα είναι πραγματικά αγνώριστη! (pics)

NewsBomb
Πέρασαν 13 χρόνια από τότε που γνωρίσαμε την Σμαράγδα Καλημούκου!
15:57 16/04/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load