#Βασιλική Ανδρίτσου

Βασιλική Ανδρίτσου: «Έχω συμπεριφερθεί σε ανθρώπους με έπαρση για να αντιμετωπίσω την ανοησία τους»

zappit.gr
Η Βασιλική Ανδρίτσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, […] The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Έχω συμπεριφερθεί σε ανθρώπους με έπαρση για να αντιμετωπίσω την ανοησία τους» appeared first on Zappit.
10:00 18/01/2024

Βασιλική Ανδρίτσου: «Από το παιδί μου έμαθα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου και τον κόσμο»

queen.gr
Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε για την 4,5 ετών κόρη της, τη σχέση τους και τις αλλαγές στη ζωή της μετά την μητρότητα.Περισσότερα...
00:17 09/12/2023

Βασιλική Ανδρίτσου: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον σύζυγό της, την ηλικία και τις αισθητικές επεμβάσεις

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βασιλική Ανδρίτσου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η To άρθρο Βασιλική Ανδρίτσου: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον σύζυγό της, την ηλικία και τις αισθητικές επεμβάσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 08/12/2023

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά της

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της. Παράλληλα, η Βασιλική Ανδρίτσου ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν την ενδιέφεραν τα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο μετέφερε ένα από αυτά στα οποία […]
23:00 14/11/2023

Βασιλική Ανδρίτσου: «Όταν έχω κάτι που με ανησυχεί κοιτάω τις διαφημιστικές ταμπέλες»

okmag.gr
Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας (13/11) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την αποχή της 5 χρόνια από το θέατρο, την κόρη της Ανθένια, την αγάπη του πατέρα της για την ηθοποιία και για την πίστη της στο πεπρωμένο. Αναφερόμενη στην κόρη της και την απουσία της από το […] The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Όταν έχω κάτι που με ανησυχεί κοιτάω τις διαφημιστικές ταμπέλες» appeared first on OK! Magazine.
20:58 13/11/2023

Βασιλική Ανδρίτσου: Με την κόρη της στο θέατρο

mothersblog.gr
Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της μοιράστηκε η Βασιλική Ανδρίτσου μέσω Instagram. Περισσότερα...
16:37 29/10/2023

Βασιλική Ανδρίτσου: «Μπορείς να τα καταφέρεις, δεν δίνω εγώ την ελπίδα, τη δίνει η επιστήμη»

zappit.gr
Η Βασιλική Ανδρίτσου κάθισε στον καναπέ του I Love ΣουΚου με την Μπέττυ Μαγγίρα. Η ηθοποιός μίλησε για τα σχόλια […] The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Μπορείς να τα καταφέρεις, δεν δίνω εγώ την ελπίδα, τη δίνει η επιστήμη» appeared first on Zappit.
16:00 28/10/2023

Βασιλική Ανδρίτσου: «Όταν έβλεπα τους τίτλους ότι έγινα μαμά στα 46 μου, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα»

okmag.gr
Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της και για τις δυσκολίες μέχρι να μείνει έγκυος και να αποκτήσει την κόρη της. Συγκεκριμένα, για την κόρη της ανέφερε ότι: «Ο ερχομός της κόρης μας, τεσσεράμισι χρόνια πριν, δεν ήταν ανατροπή γιατί το προσπαθήσαμε για να γίνει, το ξέραμε πως θα αλλάξει […] The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Όταν έβλεπα τους τίτλους ότι έγινα μαμά στα 46 μου, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα» appeared first on OK! Magazine.
17:58 18/10/2023

Βασιλική Ανδρίτσου – Νίκος Συμεωνίδης: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία αγκαλιά με την 4 ετών κόρη τους

tlife.gr
Η Βασιλική Ανδρίτσου από την ημέρα που έφερε στον κόσμο της κόρη της, Ανθένια, πλέει σε To άρθρο Βασιλική Ανδρίτσου – Νίκος Συμεωνίδης: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία αγκαλιά με την 4 ετών κόρη τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:40 22/05/2023

Βασιλική Ανδρίτσου: Τόλμησε να μου πει «θα μπεις black list» στην τηλεόραση με τη συμπεριφορά που έχεις

Newsbeast.gr
Το βράδυ της Δευτέρας (17/10) στο «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Βασιλική Ανδρίτσου. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια και αναφέρθηκε στις σπουδές στη Θεολογία, την οποία εγκατέλειψε για χάρη της υποκριτικής. Μίλησε για τη συνειδητή απουσία της από την τηλεόραση λόγω της μητρότητας, αλλά και για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη, στη σειρά «Κόκκινο Δωμάτιο». «Μετά έκανα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Δεν με άγχωσε καθόλου που έμεινα εκτός δουλειάς. Αν δούλευα συνεχώς δεν θα έβλεπα το παιδί μου και εγώ δεν θέλω να μου μεγαλώσουν το παιδί άλλοι». Ήταν πάρα πολύ καλή η εγκυμοσύνη μου, την απόλαυσα. Ενώ πίστευα πάν
02:02 18/10/2022

Βασιλική Ανδρίτσου: «Μια φορά κάποια είχε τολμήσει να μου πει “θα μπεις black list”»

okmag.gr
Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου και μίλησε για τις ιστορίες από τα παιδικά της χρόνια αλλά και το πώς πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τις σπουδές της στη Θεολογία. Όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της επέλεξε να κάνει ένα βήμα πίσω από την καριέρα της για να μεγαλώσει το παιδί της. […] The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Μια φορά κάποια είχε τολμήσει να μου πει “θα μπεις black list”» appeared first on OK.
00:58 18/10/2022

Βασιλική Ανδρίτσου: «Υπήρχαν τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 της»

zappit.gr
Την Βασιλική Ανδρίτσου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους τίτλους που είχε διαβάσει σε […] The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Υπήρχαν τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 της» appeared first on Zappit.
00:24 18/10/2022

The Tonight Show: Ποιους υποδέχεται απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

zappit.gr
Απόψε στις 23:30 στο «The 2Night Show»,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Βασιλική Ανδρίτσου. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται αναμνήσεις από τα παιδικά […] The post The Tonight Show: Ποιους υποδέχεται απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; appeared first on Zappit.
20:50 17/10/2022

«Ποιος Παπαδόπουλος;» Ο Γ. Δρακόπουλος αποκαλύπτει πώς καταφέρνει να αποσυντονίζει τους συναδέλφους του

happytv.gr
Στην σημερινή παρέα του «The 2Night Show» εκτός τη Βασιλική Ανδρίτσου θα βρίσκεται και ο Γιάννης Δρακόπουλος. Διαβάστε στο happytv.gr τι θα δούμε. Ποιος είναι αυτός ο «Παπαδόπουλος» που αναστατώνει τις δύο οικογένειες, με τα καμώματά του, στη νέα σειρά του ΑΝΤ1; Ο ταλαντούχος ηθοποιός θυμάται τα εφηβικά του χρόνια, αναφέρεται στις σπουδές του στο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Ποιος Παπαδόπουλος;» Ο Γ. Δρακόπουλος αποκαλύπτει πώς καταφέρνει να αποσυντονίζει τους συναδέλφους του
17:06 17/10/2022

«Εκτός Υπηρεσίας»: Η Βασιλική Ανδρίτσου αποκαλύπτει τους λόγους, για τους οποίους είχε τρακ στο πρώτο γύρισμα

happytv.gr
Στο σημερινό «The 2Night Show»,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχτεί την ηθοποιό Βασιλική Ανδρίτσου. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, αναφέρεται στις σπουδές στη Θεολογία, την οποία  εγκατέλειψε για χάρη της υποκριτικής, αλλά και στον μεγάλο της έρωτα για τον… Μπρους Λι. Γιατί την αποκαλούσαν «Ρομπέν των Δασών» στη δραματική σχολή; Πώς αντέδρασε όταν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Εκτός Υπηρεσίας»: Η Βασιλική Ανδρίτσου αποκαλύπτει τους λόγους, για τους οποίους είχε τρακ στο πρώτο γύρισμα
16:14 17/10/2022

Βασιλική Ανδρίτσου και Γιάννης Δρακόπουλος απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Η αγαπημένη ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου και ο ταλαντούχος Γιάννης Δρακόπουλος είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show», που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε στις 23:30 στο «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Βασιλική Ανδρίτσου. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, αναφέρεται στις σπουδές στη Θεολογία, την οποία  εγκατέλειψε για χάρη της υποκριτικής, αλλά ... Περισσότερα To άρθρο Βασιλική Ανδρίτσου και Γιάννης Δρακόπουλος απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:06 17/10/2022

Βασιλική Ανδρίτσου: Είναι η γυναίκα στην Ελλάδα σήμερα ελεύθερη επειδή δεν φοράει μαντίλα;

Newsit
Πιο χειμαρρώδης από ποτέ η Βασιλική Ανδρίτσου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Για το κίνημα metoo και την θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία πήρε θέση η Βασιλική Ανδρίτσου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου με αφορμή το «Εκτός υπηρεσίας». Μέσα από τους καλλιτέχνες μας έγινε και μια γενικότερη κάθαρση ... Περισσότερα To άρθρο Βασιλική Ανδρίτσου: Είναι η γυναίκα στην Ελλάδα σήμερα ελεύθερη επειδή δεν φοράει μαντίλα; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:12 16/10/2022

Ξεσπάθωσε η Βασιλική Ανδρίτσου: «Τις μαχαιρώνουν στα διπλανά μας σπίτια κάποιοι νταήδες»

zappit.gr
Σε μια συνέντευξη «ποταμό» προχώρησε η Βασιλική Ανδρίτσου στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου μεα φορμή την κωμική σειρά […] The post Ξεσπάθωσε η Βασιλική Ανδρίτσου: «Τις μαχαιρώνουν στα διπλανά μας σπίτια κάποιοι νταήδες» appeared first on Zappit.
19:04 16/10/2022

Εξομολόγηση Βασιλικής Ανδρίτσου: «Πάλεψα πολύ για να γίνω μητέρα»

thecaller.gr
Η Βασιλική Ανδρίτσου παραχώρησε συνέντευξή στο «Πρωινό» του Ant1 και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να γίνει μητέρα στα 46 της χρόνια.Η Βασιλική Ανδρίτσου παραχώρησε συνέντευξή στο «Πρωινό» του Ant1 και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να γίνει μητέρα στα 46 της χρόνια.«Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Ήταν όλα προσχεδιασμένα και όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος δεν το πίστευα. Δεν έβαλα τα κλάματα και ομολογώ πως και […]
19:40 19/09/2022

Βασιλική Ανδρίτσου: Έκανα παιδί σε μεγάλη ηλικία – Πάλεψα, αλλά δεν θέλω να το λέω

Newsbeast.gr
Απέναντι από την Δούκισσα Νομικού και τον Γιώργο Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου και ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έγινε μητέρα σε ηλικία 46 ετών και τα κακεντρεχή σχόλια τα οποία ακούστηκαν την περίοδο που έφερε στον κόσμο το παιδί της. «Εγώ, όπως είναι γνωστό, έκανα παιδί σε μεγάλη ηλικία, οπότε κάποιες διαδικασίες γίνονται για να γίνει ένα παιδί σε μεγάλη ηλικία. Πάλεψα, αλλά δεν θέλω να το λέω. Για μένα ήταν πολύ ευτυχισμένη περίοδος, ακόμα και όταν ξεκίνησα τις διαδικασίες. Κάθε μέρα παίρνεις τα φάρμακά σου, πρέπει να είσαι συνεπής σε ένα πρόγραμμα, κάνεις τις ενέσεις σου. Δεν ήρθε με την πρώτη, αλλά δεν έκανα τη διαδικασία πολλές φορές», εξ
17:48 19/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load