#Γαστρονομία

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος στηρίζει το έργο Γαστρονομίας της ΠΟΞ

grtimes.gr
Με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα της πανδημίας, ανακοινώθηκε το καινοτόμο έργο “ΤΟΠΙΚΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ”, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων... The post Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος στηρίζει το έργο Γαστρονομίας της ΠΟΞ appeared first on GRTimes.gr.
16:20 30/06/2021

Τουρισμός - Γαστρονομία: Στην Κρήτη Ζαχαράκη και Βασιλικός και συνεργασία με Ισραήλ

ekriti.gr
Προώθηση των Ελληνικών Τουριστικών προϊόντων μέσω της Ελληνικής γαστρονομίας.
19:40 25/05/2021

«Ανταμώνουμε στον Μοριά» μέσα από 21 ιστορικές διαδρομές

protagon.gr
Βουτώντας στην Ιστορία και την Τέχνη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, στον πιο εμβληματικό της τόπο, την Πελοπόννησο και απολαμβάνοντας τη Φύση και τη Γαστρονομία της, αγγίζεις «την καρδιά, την ψυχή και την ουσία της». Μάρτυρας το πρόγραμμα 21 ιστορικών διαδρομών «Μοριάς ‘21» The post «Ανταμώνουμε στον Μοριά» μέσα από 21 ιστορικές διαδρομές appeared first on Protagon.gr.
19:04 17/05/2021

Στην Ήπειρο συνάντηση γεύσεων από 5 ηπείρους

eleftherostypos.gr
Το 2008, ο καταξιωμένος γαστρονόμος Αλέξανδρος Γιώτης ένωσε τις δυνάμεις του με μια ομάδα ατόμων με πάθος και ενθουσιασμό για έρευνα, ανακάλυψη και προώθηση παραδοσιακών συνταγών, τεχνικών και ξεχασμένων πρώτων υλών από την Ηπειρο, δημιουργώντας τη Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου «Αλέξανδρος Γιώτης» (ΛεΓΗ). Σκοπός ήταν το να σταθεί στην άλλη πλευρά... The post Στην Ήπειρο συνάντηση γεύσεων από 5 ηπείρους appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
09:24 15/05/2021

Π.Ε. Σερρών: Σχεδιασμός δράσεων για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας

otavoice.gr
Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας ήταν το θέμα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κ. Στέλιο Δίγκα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γιανχουστίδη, οι οποίοι αμφότεροι είναι Σερραϊκής καταγωγής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/5) στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο των Σερρών, κατά την διάρκεια […]
13:30 05/05/2021

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ελλάδα έρχεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

NewsBomb
H μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας επιστρέφει από τη Νο1 Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα, μέσω YouTube live.Περισσότερα...
13:25 23/04/2021

Δήμος Δυτικής Σάμου: Η ταυτότητα της Ελληνικής Γαστρονομίας στην Past-COVID εποχή

otavoice.gr
To ITN News Web TV συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες του για την στήριξη των θεματικών μορφών τουρισμού και την ενίσχυση του διαλόγου για το τουριστικό προϊόν της χώρας πραγματοποιεί την ερχόμενη εβδομάδα στις 12, 13 και 14 Απριλίου Forum για τον Γαστρονομικό Τουρισμό και τον Οινοτουρισμό. Στο Forum θα αναπτυχθεί συζήτηση με καλεσμένους εξέχουσες προσωπικότητες του […]
10:58 12/04/2021

Διαδικτυακά Συναπαντήματα Ποντιακής Γαστρονομίας απόψε

e-ptolemeos.gr
Διαδικτυακά Συναπαντήματα Ποντιακής Γαστρονομίας. Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, ώρα Ελλάδας 07:00 μ.μ. Ελάτεν κι ας μαει’ρεύομεν εντάμαν. Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης μαγειρεύει και μας αποκαλύπει τα μυστικά του παραδοσιακού φαγητού «τανομένον σιουρβάν» ενώ ο ιστοριοδίφης και στιχουργός της ποντιακής γραμματείας Παναγιώτης Μωυσιάδης θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της παράδοσης, μιλώντας μας με θέμα: «Η Ποντιακή Παραδοσιακή ... The post Διαδικτυακά Συναπαντήματα Ποντιακής Γαστρονομίας απόψε appeared first on e-ptolemeos.gr.
13:57 28/03/2021

Αλέξανδρος Σπέρχος: Η Γαστρονομία των Καλαβρύτων κατέκτησε το Ντουμπάϊ

thebest.gr
Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την τοπική γαστρονομία, μεγαλώνοντας στην οικογενειακή επιχείρηση στα Καλαβρύτων.
13:27 08/01/2021

Εύβοια: Ο Δήμος Καρύστου στο Virtual Workshop εναλλακτικού τουρισμού στο Βέλγιο και την Πολωνία

NewsBomb
Ο Δήμος Καρύστου, συμμετείχε στο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας στο Βέλγιο και την Πολωνία από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2020…
17:30 28/12/2020

Τελικά σε κρύο ή απευθείας σε βραστό νερό πρέπει να μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά;

pronews.gr
Αδιαμφισβήτητα, τα ζυμαρικά αποτελούν ένα από τα πλέον συνηθισμένα και αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων. Οι περισσότεροι εξ αυτών υποστήριξαν ότι η μόνη αποδεκτή μέθοδος είναι ο παραδοσιακός τρόπος βρασμού του νερού, ωστόσο υπήρξαν κι άλλοι που υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει διαφορά ή δεν είναι λάθος ο τρόπος μαγειρέματος. Εκπαιδευτές σεφ στο Διεθνές Κέντρο Γαστρονομίας (ICC) στη Νέα Υόρκη συμφώνησαν ότι είναι δυνατόν να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά και με κρύο νερό. «Για κάποιον που ετοιμάζει ζυμαρικά στο σπίτι, θα ήταν μια ωραία μέθοδος. Ωστόσο, σε μια κουζίνα εστιατορίου, το μαγείρεμα ζυμαρικών σε κρύο νερό θα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο και περισσότερη προσοχή», επισημαίνουν οι σεφ. Πολλοί από
23:49 21/12/2020

Eικονικό εργαστήρι εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Πολωνία

politik.gr
Στην τελική ευθεία εισέρχεται το εικονικό εργαστήρι εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Πολωνία, της Tourism Media & Events, καθώς προγραμματίστηκαν οι συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών, τόσο για τις συμμετέχουσες τουριστικές επιχειρήσεις…
08:46 08/12/2020

Η Χαλκιδική στο τουριστικό Workshop του Βελγίου

grtimes.gr
Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής μετά την διαδικτυακή έκθεση WTM 2020 του Λονδίνου, συμμετείχε στο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας στο Βέλγιο που πραγματοποιήθηκε στις 25-27... The post Η Χαλκιδική στο τουριστικό Workshop του Βελγίου appeared first on GRTimes.gr.
15:53 30/11/2020

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Γαστρονομίας Αθήνας, μέσω live streaming

monopoli.gr
Τo 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Γαστρονομίας Αθήνας θα μεταδοθεί από την Περιφέρεια Αττικής, από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου.
14:51 19/10/2020

Eλένη Κεχρή: Ένας κύκλος Οινοποιΐα- Γαστρονομία- Τουρισμός

grtimes.gr
«Το ξέσπασμα της πανδημίας, η καραντίνα, ήταν ένα σοκ για όλους μας. Στην «Κεχρής» γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι λόγω της υγειονομικής... The post Eλένη Κεχρή: Ένας κύκλος Οινοποιΐα- Γαστρονομία- Τουρισμός appeared first on GRTimes.gr.
08:01 17/10/2020

Αναβολή της έκθεσης "Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από τη Τέχνη της Γαστρονομίας"

ekriti.gr
Αναβάλλεται η λειτουργία της Έκθεσης, με τίτλο “Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από την Τέχνη της Γαστρονομίας”, που...
21:59 11/08/2020

Η τοπική γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα αναδείχθηκαν στην βραδιά μεσολογγίτικης κουζίνας

agriniopress.gr
AgrinioPress Η τοπική γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα αναδείχθηκαν στην βραδιά μεσολογγίτικης κουζίνας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση που υποστήριξε το Γραφείο Τουριστικής ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου με θέμα Τοπική Γαστρονομία – Τοπικά Προϊόντα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 21.00 στο γνωστό εστιατόριο του Μεσολογγίου «Το Αρχοντικό της Περσεφώνης». Το μενού επιμελήθηκε ο σέφ της επιχείρησης και γιός της ιδιοκτήτριας του … Η τοπική γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα αναδείχθηκαν στην βραδιά μεσολογγίτικης κουζίνας AgrinioPress
11:29 11/08/2020

Βραδιά μεσολογγίτικης κουζίνας: Ένα “ταξίδι” στην τοπική γαστρονομία και στα τοπικά προϊόντα

agrinionews.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση που υποστήριξε το Γραφείο Τουριστικής ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου με θέμα Τοπική Γαστρονομία – Τοπικά Προϊόντα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 21.00 στο γνωστό εστιατόριο του Μεσολογγίου «Το Αρχοντικό της Περσεφώνης». Το μενού επιμελήθηκε ο σέφ της επιχείρησης και γιός της ιδιοκτήτριας του ... The post Βραδιά μεσολογγίτικης κουζίνας: Ένα “ταξίδι” στην τοπική γαστρονομία και στα τοπικά προϊόντα appeared first on AgrinioNews.
11:23 11/08/2020

Κάλεσμα συμμετοχής στον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας του Δήμου Μαραθώνος

irafina.gr
Κάλεσμα συμμετοχής στον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας του Δήμου Μαραθώνος Προσκλήσεις συμμετοχής για τον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Μαραθώνος, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονος στην Παραλία Μαραθώνα, αποστέλλει το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου, η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος […]
17:08 06/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load