#Γαστρονομία

Αλέξανδρος Χολέβας: Με ρίζες από τη Λάρισα, στον μεγαλύτερο Ελβετικό οργανισμό εκπαίδευσης για τα Ξενοδοχειακά (ΦΩΤΟ)

larisanew.gr
O Αλέξανδρος Χολέβας είναι ένας νέος άνθρωπος με πάθος για την εργασία του. Εκφράζεται με ενθουσιασμό για τον μεγαλύτερο Ελβετικό οργανισμό εκπαίδευσης πάνω στα Ξενοδοχειακά, την Επιχειρηματικότητα και την Γαστρονομία, τον οποίο εκπροσωπεί στη χώρα μας. Στη συνομιλία μας, μας μιλά για τις ρίζες που έχει στη Λάρισα από το μακρινό 1890, αλλά και για […]
16:42 21/11/2021

Eκδήλωση-ημερίδα από το Δίκτυο Ποιότητα Οινοξένεια στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο

patrasevents.gr
ΑίγιοΚυριακή, 21 Νοέ 2021 11:00Στον απόηχο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού, σημαντική από κάθε άποψη θεωρείται η εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώνει το Δίκτυο Ποιότητα Οινοξένεια την προσεχή Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Πολύκεντρο συνεδριακό κέντρο, στο Αίγιον και ώρα 11.00 π.μ. Το Δίκτυο που φιλοδοξεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή Αιγιαλείας κ’ Καλαβρύτων, στον τομέα του Οίνου, της Γαστρονομίας κ’ του ποιοτικού Τουρισμού έχει ως μέλη πενήντα επιχειρήσεις της μεταποίησης, της εστίασης και της φιλοξενίας. Ανάμεσα στους...
18:46 15/11/2021

Τον Υπουργό Τουρισμού υποδέχθηκε ο Κ. Ζέρβας στο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη Philoxenia

otavoice.gr
Με στρατηγικό στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του τουριστικού προφίλ της πόλης και στον απόηχο της παγκόσμιας διάκρισης που επιτεύχθηκε με την ένταξη της Θεσσαλονίκης στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της Unesco στον τομέα της Γαστρονομίας, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας συναντήθηκαν παρουσία και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρίας Καραγιάννη, […]
08:36 14/11/2021

Η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει και επίσημα με τη σφραγίδα της Unesco

naftemporiki.gr
Η συμπρωτεύουσα και η τοπική της κουζίνα ανήκουν πλέον στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της Unesco.
09:34 11/11/2021

Η Θεσσαλονίκη εντάχθηκε στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στον τομέα της Γαστρονομίας

otavoice.gr
Στο κέντρο των τουριστικών εξελίξεων της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς θα βρεθεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή του στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia – Hotelia, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 12 – 14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στο Περίπτερο 13, stand […]
13:56 10/11/2021

Παγκόσμια διάκριση η ένταξη της Θεσσαλονίκης στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στον τομέα της Γαστρονομίας

otavoice.gr
Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού η Θεσσαλονίκη είναι η μοναδική ελληνική πόλη που επιτυγχάνει την ένταξή της στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας (Creative Cities of Gastronomy) της Unesco. Αυτή η σημαντική διάκριση, που καθιστά τη Θεσσαλονίκη γαστρονομική πρωτεύουσα, εντάσσοντάς την σε διεθνείς τουριστικούς χάρτες και ενισχύοντας την ταυτότητα και το brand της, ήταν […]
13:12 09/11/2021

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πύθιο η τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο χωριό»

alexpolisonline.com
Η γνωστή εκπομπή της Δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης «Κυριακή στο χωριό», στο ξεκίνημα του νέου κύκλου γυρισμάτων ανά την πατρίδα μας, βρέθηκε στο Πύθιο Διδυμοτείχου, προκειμένου να πραγματοποιήσει πολύωρα γυρίσματα για το αφιέρωμά της στο πολυαγαπημένο χωριό του Έβρου! Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθιωτών Αλεξανδρούπολης «Ιωάννης Στ΄ Καντακουζηνός - Κύριλλος Στ΄» και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πυθίου Έβρου:«Τέτοια σημαντική ευκαιρία για τον τόπο μας δίδεται απειροελάχιστες φορές και αποτελεί κατά γενική ομολογία μεγάλη προβολή για το Πύθιο μας! Τα γυρίσματα της εκπομπής αποτελούν βαρυσήμαντο σταθμό στη λειτουργία και τη δράση των δυο συνδιοργανωτών πο
13:18 05/10/2021

Εμανουέλ Μακρόν: Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε με αυγό – Video

okmag.gr
Επίθεση με αβγό δέχτηκε ο Εμανουέλ Μακρόν στο πλαίσιο της Διεθνούς έκθεσης Γαστρονομίας στη Λιόν. Ο Γάλλος πρόεδρος στη διάρκεια της επίσκεψης του, είχε περικυκλωθεί από κόσμο αλλά και από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Τότε, ένας νεαρός πήρε ένα αβγό, που μάλλον βρισκόταν εκεί ως πρώτη ύλη στο πλαίσιο της έκθεσης και του […] The post Εμανουέλ Μακρόν: Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε με αυγό – Video appeared first on OK.
16:46 27/09/2021

Η στιγμή που πετούν αυγό στον Μακρόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

paraskhnio.gr
Ένας νεαρός αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του Εμανουέλ Μακρόν στην Λιόν πετώντας του… αυγό. Όλα έγιναν κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλίας στην Λιόν για την 20η διεθνή έκθεση Γαστρονομίας. Δείτε το επεισόδιο Actuellement en déplacement à Lyon, Emmanuel Macron a été victime d’un jet d’oeuf. Le jeune homme a été interpellé […] The post Η στιγμή που πετούν αυγό στον Μακρόν! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.
14:20 27/09/2021

Μέρες Γαστρονομίας, 24-27 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο

tilegrafimanews.gr
Ηράκλειο: Μέρες Γαστρονομίας ξεκινούν από την Παρασκευή 24 μέχρι και την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού)… στο Ηράκλειο με στόχο την προαγωγή της γαστρονομίας της Κρήτης αλλά και την μεταλαμπάδευση γνώσεων που αφορούν σε γευστικές και μαγειρικές εμπειρίες. Πρόκειται για την 3η διοργάνωση από το 2018 μέχρι σήμερα, μετά από μία παύση το 2020 […]
15:34 18/09/2021

Αρθρογραφία ΙΕΚ ΣΒΙΕ – Γαστρονομία

dete.gr
Εξειδίκευση, έμπνευση και πρακτική γνώση γίνονται τα όπλα των νέων σεφ της Ελλάδας Τέχνη ή επάγγελμα; Πάθος ή εξειδίκευση; Ίσως δεν υπάρχει άλλο πεδίο που να συνδυάζει πιο έντονα τη δημιουργικότητα με τη γνώση, τη φαντασία με την πρακτική εμπειρία. Οι νέες πτυχές της σημερινής γαστρονομίας, από το fine dining και τα meal kits ως […]
16:00 14/09/2021

Χρυσοί Σκούφοι 2021: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα – Οι σεφ που διακρίθηκαν

Newsbeast.gr
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας απονεμήθηκαν χθες το βράδυ οι Χρυσοί Σκούφοι 2021, με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη να αναφέρεται στην προτεραιότητα που δίνει Περιφέρεια Αττικής σε δράσεις ενίσχυσης του brand name της, όπως ο θεματικός τουρισμός. Στη διάρκεια της τελετής απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γαστρονομίας, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι στόχος είναι να προωθηθούν συγκεκριμένες δράσεις τόσο στον τομέα της γαστρονομίας, όσο και στον τουρισμό υγείας, ευεξίας και άθλησης, στην Αττική. «Η χώρα μας έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα να διαθέτει μία από τις πιο υγιεινές διατροφές στον κόσμο, γεγονός που έχει αναγνωριστεί διεθνώς. Η ανάδειξη του γαστρονομικού της πλούτου και της γαστ
14:58 14/09/2021

Υπό την αιγίδα και τη χορηγία της Περιφέρειας Αττικής η απονομή Χρυσών Σκούφων 2021

paraskhnio.gr
Στην προτεραιότητα που δίνει σε πρωτοβουλίες ενίσχυσης του brand name της Αττικής και της ενίσχυσης του θεματικού τουρισμού, όπως είναι αυτός της γαστρονομίας, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, με αφορμή τη διεξαγωγή του θεσμού των Ελληνικών Βραβείων Γαστρονομίας Χρυσοί Σκούφοι 2021, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο. Με αφορμή την εκδήλωση, η οποία […] The post Υπό την αιγίδα και τη χορηγία της Περιφέρειας Αττικής η απονομή Χρυσών Σκούφων 2021 appeared first on Paraskhnio.gr.
13:12 14/09/2021

Food Experience 2021: Η πατάτα πρωταγωνίστρια στη γαστρονομική παλέτα της Νάξου

politik.gr
Φέτος «γάμος» γίνεται στην Νάξο. H Γαστρονομία και η Τέχνη, δύο τομείς στους οποίους έχει διαπρέψει, στο διάβα του χρόνου, το πιο μεγάλο και εύφορο νησί των Κυκλάδων, «παντρεύονται». Στο…
11:40 12/09/2021

Taste Halkidiki: Ένα ταξίδι στη Γαστρονομία της Χαλκιδικής 

grtimes.gr
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, το οποίο γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, ξεκινά μια σειρά δράσεων, ενταγμένων στο τοπικό... The post Taste Halkidiki: Ένα ταξίδι στη Γαστρονομία της Χαλκιδικής  appeared first on GRTimes.gr.
14:42 31/08/2021

Μαραθώνας: Ακυρώνεται για προληπτικούς λόγους ο 1ος Μαραθώνιος Γαστρονομίας

irafina.gr
Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε από τον Δήμο Μαραθώνος η ΑΚΥΡΩΣΗ της προγραμματισμένης εκδήλωσης την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 του 1ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ. Θα ενημερωθείτε εκ νέου για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης. Ευάγγελος Κυπαρίσσης Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Πολιτικής Προστασίας & Πολιτισμού
17:52 27/08/2021

1ος Μαραθώνιος γαστρονομίας, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης στον Μαραθώνα

irafina.gr
Πρόσκληση συμμετοχής προς μάγειρες και ζαχαροπλάστες: Ο Δήμος Μαραθώνος διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατόρων & Συναφών Αττικής, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club of Greece) και την Παναττική Ομοσπονδία Συλλόγων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α) τον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας στην παραλία Μαραθώνα (πλατεία Αγίου Παντελεήμονα) την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 με ώρα έναρξης 20:30μμ. […]
01:32 24/07/2021

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Γαστρονομίας στο Cine Alimos

fosonline.gr
Ξεκίνησε στο Cine Alimos το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Γαστρονομίας 
11:12 17/07/2021

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Oι σπουδαστές μας είναι ο καθρέφτης μας!

thebest.gr
O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δηλώνει υπερήφανος για την πορεία και επαγγελματική καταξίωση των σπουδαστών και αποφοίτων του! Εκατοντάδες είναι οι απόφοιτοί μας από τους τομείς Γαστρονομίας και Τουριστικών Επαγγελμάτων, που σήμερα έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά, διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία.
10:28 12/07/2021

Νερό ΘΕΟΝΗ: Ανακοινώνει τη 2η χρονιά συνεργασίας με τον Λευτέρη Λαζάρου

eleftherostypos.gr
 Την Τετάρτη 30 Ιουνίου επέλεξε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ για να εγκαινιάσει ένα μοναδικό «γευστικό» concept, τις «Βραδιές Γαστρονομίας με ΘΕΟΝΗ». Πρώτος σταθμός το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Βαρούλκο. Ο Brand Ambassador για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ και καταξιωμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου υποδέχτηκε τους καλεσμένους σε... The post Νερό ΘΕΟΝΗ: Ανακοινώνει τη 2η χρονιά συνεργασίας με τον Λευτέρη Λαζάρου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
16:28 07/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load