#Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Το μήνυμα στη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την περιπέτεια της υγείας της

tlife.gr
Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης 13/2 η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η Ζωζώ To άρθρο Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Το μήνυμα στη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την περιπέτεια της υγείας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 15/02/2024

Δέσποινα Στυλιανοπούλου για Μαίρη Χρονοπούλου: «Τα βάσανά σου τελείωσαν»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησαν για τη Μαίρη Χρονοπούλου, που έφυγε χθες από τη ζωή, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και […] The post Δέσποινα Στυλιανοπούλου για Μαίρη Χρονοπούλου: «Τα βάσανά σου τελείωσαν» appeared first on Zappit.
11:00 07/10/2023

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Ήμουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι την τελευταία της στιγμή

Newsit
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού έσφιξε το χέρι και μου είπε… γιατί να πεθάνω; Θέλω να πάω στο Θεολόγο», είπε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. «Δεν ζήλεψα κάποιον ρόλο. Όταν έβλεπα στο σενάριο ότι θα κάνω την υπηρέτρια ... Περισσότερα To άρθρο Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Ήμουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι την τελευταία της στιγμή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:46 22/09/2022

H Δέσποινα Στυλιανοπούλου για όλους και για όλα – Τι είπε για την Αλίκη

dete.gr
Την καρδιά της «άνοιξε» η Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Η ηθοποιός, που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ζωή της και αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Για τις ταινίες που πρωταγωνίστησε αλλά και για τα χρήματα που έπαιρναν οι υπόλοιποι ηθοποιοί, είπε: «Το 1968 ήταν έτος «Στυλιανοπούλου», […]
12:06 22/09/2022

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού έσφιξε το χέρι και μου είπε… γιατί να πεθάνω; Θέλω να πάω στο Θεολόγο»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία μίλησε και για την Αλίκη […] The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού έσφιξε το χέρι και μου είπε… γιατί να πεθάνω; Θέλω να πάω στο Θεολόγο» appeared first on Zappit.
11:00 22/09/2022

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Έχω ένα παράπονο μεγάλο, με έδιωξε και δεν θα το ξεχάσω»

zappit.gr
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η […] The post Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Έχω ένα παράπονο μεγάλο, με έδιωξε και δεν θα το ξεχάσω» appeared first on Zappit.
20:12 21/09/2022

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είμαι συγκλονισμένη από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη»

tlife.gr
Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη. Η είδηση του θανάτου της To άρθρο Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είμαι συγκλονισμένη από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:34 19/09/2022

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν Πειραιώτης και δεν σήκωνε πολλά πολλά»

zappit.gr
Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα μίλησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τονίζοντας πως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ […] The post «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν Πειραιώτης και δεν σήκωνε πολλά πολλά» appeared first on Zappit.
14:20 31/12/2021

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

el.gr
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη μοναξιά και για την αγαπημένη της Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το άρθρο Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
21:16 30/12/2021

Τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Γιατί να πεθάνω;»

zappit.gr
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μία από τις σπουδαιότερες μορφές του θεάτρου και του κινηματογράφου, ανοίγει την καρδιά της στην Espresso και […] The post Τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Γιατί να πεθάνω;» appeared first on Zappit.
17:32 30/12/2021

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Νομίζετε είμαι πάμπλουτη; Περνάω δύσκολα οικονομικά, με στηρίζουν οι ανιψιές μου

spoilers
Στο περιοδικό ΧΑΙ παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου Δέσποινα Στυλιανοπούλου η οποία αναφέρθηκε στις αναμνήσεις της χρυσής εποχής που έζησε αλλά και στα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Νομίζετε είμαι πάμπλουτη; Περνάω δύσκολα οικονομικά, με στηρίζουν οι ανιψιές μου
14:50 09/05/2021

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τι αποκάλυψε για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη

el.gr
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου αναφέρθηκε στην μακροχρόνια φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς και στις τελευταίες της αείμνηστης ηθοποιού στο νοσοκομείο. Το άρθρο Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τι αποκάλυψε για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:32 29/04/2021

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Συγκινούμαι γιατί πρώτη φορά τα λέω αυτά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

zappit.gr
Υπήρξε μια από τις πιο αγαπημένες φίλες που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον ελληνικό […] The post Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Συγκινούμαι γιατί πρώτη φορά τα λέω αυτά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη» appeared first on Zappit.
15:46 31/03/2021

“Λύγισε” η Δέσποινα Στυλιανοπούλου: “Κλαίω για αυτά τα ανήμπορα παιδιά που δεν μπορούν να πούνε όχι»

irafina.gr
Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται μίλησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου κι όχι μόνο, τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για την επαναφορά της άδεις ασκήσεως επαγγέλματος. «Δυστυχώς αυτό μας κάνει να συγκινούμαστε, να κλαίμε. Αυτά τα παιδιά έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν. Θέλω […]
00:53 14/02/2021

Δέσποινα Στυλιανοπούλου για καταγγελίες: «Στην εποχή μας δεν είχαμε αυτό το ξέφραγο αμπέλι» (Video)

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  «Να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», ζήτησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μέσα από την εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε Γίνεται».  Αναφερόμενη στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, η σπουδαία ηθοποιός είπε: «Δυστυχώς αυτό μας κάνει να συγκινούμαστε, να κλαίμε. Αυτά τα παιδιά έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν. Θέλω να παρακαλέσω μέσω της εκπομπής για να σωθεί το θέατρο και να μη ντρεπόμαστε για όλους αυτούς, να δώσεις Ναταλία ένα δείγμα στην κ. Μενδώνη, την Υπουργό Πολιτισμού, για να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά. Να γίνουν τα νέα παιδιά ηθοποιοί, δεν τους το απαγορεύει κανείς αλ
16:40 13/02/2021

«Καθηλώνει» η Δέσποινα Στυλιανοπούλου – «Κλαίω με όλα, να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

zappit.gr
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου βγήκε σε τηλεφωνική σύνεση στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του […] The post «Καθηλώνει» η Δέσποινα Στυλιανοπούλου – «Κλαίω με όλα, να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος» appeared first on Zappit.
15:09 13/02/2021

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η «ιστορία» πίσω από το χαστούκι του Κωνσταντάρα στην ταινία «Ο τρελός τα ‘χει 400»

zappit.gr
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Φρόσω Σιδηροκαστρίτη έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία αποκάλυψε πως από το χαστούκι που […] The post Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η «ιστορία» πίσω από το χαστούκι του Κωνσταντάρα στην ταινία «Ο τρελός τα ‘χει 400» appeared first on Zappit.
17:21 14/01/2021

Ανατροπή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη 23 χρόνια μετά το θάνατο της – Ποια ήταν τα τελευταία της λόγια;

spoilers
Μια ανατροπή «έσκασε» 23 χρόνια μετά το θάνατο της Ελληνίδας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη. Τα τελευταία της λόγια λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ανατριχιάζουν. Την αποκάλυψη έκανε πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον, το οποίο αγαπούσε πολύ. Ο λόγος για την Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, μίλησε μεταξύ άλλων, για την Ρένα Βλαχοπούλου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Εάν δεν έκανα το ρόλο της υπηρέτριας θα ήμουν δυστυχισμένη. Εγώ τον επέλεξα στην πρώτη μου ταινία. Ήθελαν να κάνω μια σέξι σταρ, με βάλανε σε ένα κρεβάτι και μου λένε… γδύσου. Τι να κάνω,
21:23 21/09/2020

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εκφράζει το μεγάλο της παράπονο και στέλνει το μήνυμά της

zappit.gr
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δίνει σπάνια συνεντεύξεις και μόνο όταν έχει κάτι να πει. Η σπουδαία ηθοποιός, σε μια εκ βαθέων […] The post Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εκφράζει το μεγάλο της παράπονο και στέλνει το μήνυμά της appeared first on Zappit.
10:27 09/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load