#Θάνος Πετρέλης

Θάνος Πετρέλης: Το «Fame Story» και τα ακραία περιστατικά εκδήλωσης θαυμασμού

neolaia.gr
Ο Θάνος Πετρέλης μιλάει για τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας μετά το «Fame Story» και αναφέρει το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που του έχει συμβεί.
12:46 21/10/2023

Θάνος Πετρέλης: «Έβγαλε το σουτιέν της και μου ζήτησε να…»

in.gr
Ο Θάνος Πετρέλης θυμάται τα όσα ακολούθησαν μετά την τεράστια προβολή που είχε αποκτήσει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.
09:00 21/10/2023

Θάνος Πετρέλης: «Είχε έρθει μια κοπέλα και κατέβασε το σουτιέν της για να της υπογράψω αυτόγραφο»

zappit.gr
Με αφορμή τις εμφανίσεις σε Αμερική και Καναδά, ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. […] The post Θάνος Πετρέλης: «Είχε έρθει μια κοπέλα και κατέβασε το σουτιέν της για να της υπογράψω αυτόγραφο» appeared first on Zappit.
00:00 21/10/2023

Θάνος Πετρέλης: Καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τις κόρες του στη Ρόδο

mothersblog.gr
Τα τρία κορίτσια κάνουν βουτιά στη θάλασσα και ο Θάνος Πετρέλης τις απαθανατίζει.Περισσότερα...
16:37 25/08/2023

O Θάνος Πετρέλης δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για τις 4 γυναίκες της ζωής του

queen.gr
O Θάνος Πετρέλης βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του και οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες.Περισσότερα...
07:17 30/07/2023

Η μικρότερη κόρη του Θάνου Πετρέλη έχει πάρει το ταλέντο του & το βίντεο που τραγουδάει έγινε viral

queen.gr
Ο Θάνος Πετρέλης έχει τρεις κόρες αλλά η μικότερή του η Ζένια φαίνεται πως θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.Περισσότερα...
12:17 23/06/2023

Πανταζής και Μελάς, προκάλεσαν ντελίριο στο Vegas με Αδαμαντίδη-Πετρέλη-Ηλιάδη (φωτογραφίες)

happytv.gr
Το αδιαχώρητο κόσμου και μεγάλη προσέλευση επωνύμων, σημειώνεται περισσότερο από δύο μήνες τώρα,, στο Vegas Live Stage. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Θάνος Πετρέλης και η Αγγελική Ηλιάδη, κατάφεραν να κερδίσουν, το στοίχημα της διασκέδασης, προκαλώντας «καύσωνα» κεφιού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο hot spot της Πέτρου Ράλλη. Το δυναμικό παρών τους, την περασμένη εβδομάδα, έδωσαν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πανταζής και Μελάς, προκάλεσαν ντελίριο στο Vegas με Αδαμαντίδη-Πετρέλη-Ηλιάδη (φωτογραφίες)
18:37 29/05/2023

Θάνος Πετρέλης: Με τη Σοφία δεν αφήσαμε ποτέ τη σχέση μας να ρουτινιάσει

Newsit
“Είναι στήριγμα σε κάθε μου στιγμή και δεν επηρεάζεται από τις συνθήκες της δουλειάς μου” δήλωσε ο Θάνος Πετρέλης. Ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για την σύζυγό του και την οικογένειά του. Αλλάζοντας κλίμα, τι είναι αυτό που σε έχει γοητεύσει στη σύζυγό σου Σοφία και τι ... Περισσότερα To άρθρο Θάνος Πετρέλης: Με τη Σοφία δεν αφήσαμε ποτέ τη σχέση μας να ρουτινιάσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:02 16/05/2023

Θάνος Πετρέλης: «Η Σοφία αγάπησε εμένα ως Θάνο και όχι ως Πετρέλη»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη […] The post Θάνος Πετρέλης: «Η Σοφία αγάπησε εμένα ως Θάνο και όχι ως Πετρέλη» appeared first on Zappit.
15:40 15/05/2023

Θάνος Πετρέλης: Στο παρελθόν το έχω κάνει αλλά σήμερα δεν θα συμμετείχα σε ριάλιτι

Newsit
“Έχω μεγαλώσει αρκετά για να βιώνω όλη αυτή την κακουχία” δήλωσε ο Θάνος Πετρέλης. Για την εμπειρία στο Fame Story, τη συμμετοχή πολλών συναδέλφων του σε reality shows και τα αγαπημένα κομμάτια της μουσικής του διαδρομής μίλησε ο Θάνος Πετρέλης στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη. Εάν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, θα συμμετείχες ... Περισσότερα To άρθρο Θάνος Πετρέλης: Στο παρελθόν το έχω κάνει αλλά σήμερα δεν θα συμμετείχα σε ριάλιτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:36 14/05/2023

Θάνος Πετρέλης: «Ακούμε ότι στο Survivor δίνονται πολύ καλά λεφτά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη παραχώρησε ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία […] The post Θάνος Πετρέλης: «Ακούμε ότι στο Survivor δίνονται πολύ καλά λεφτά» appeared first on Zappit.
20:48 13/05/2023

Θάνος Πετρέλης: Tο Fame Story, ο πόλεμος που είχαν δεχτεί τότε οι παίκτες και ο Φοίβος

govastileto.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Fame Story, τον πόλεμο που είχαν δεχτεί τότε οι παίκτες, αλλά και τον Φοίβο. «Οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πιο Έλληνες από εμάς. Όταν εργαζόμουν στην οικοδομή, δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να γίνω τραγουδιστής. Το […]
23:04 09/05/2023

Θάνος Πετρέλης για Fame Story: Είχαμε δεχτεί πόλεμο τότε, με ταμπέλες «τα παιδιά των ριάλιτι μας παίρνουν τις δουλειές»

Newsbeast.gr
Την εποχή που συμμετείχε στο Fame Story αλλά και τον «πόλεμο» που δέχθηκαν τα «παιδιά των reality» θυμήθηκε ο Θάνος Πετρέλης ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open το πρωί της Τρίτης (09/05). Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κουμπάρο του, Φοίβο. «Οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πιο Έλληνες από εμάς. Όταν εργαζόμουν στην οικοδομή, δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να γίνω τραγουδιστής. Το Fame Story είναι το σημείο αναφοράς μου. Δεν είχα πει σε κανέναν ότι δήλωσα συμμετοχή στο Fame Story. Ήταν απίστευτο αυτό που βιώναμε όταν βγήκαμε έξω. Ακόμα και τα πρώτα ονόματα της εποχής τότε, δεν είχα αυτή την αποδοχή. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Δεν κ
19:56 09/05/2023

Θάνος Πετρέλης: «Μας πολεμούσαν τότε λόγω του Fame Story και τώρα βάζουν λυτούς και δεμένους να γίνουν κριτές»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Fame […] The post Θάνος Πετρέλης: «Μας πολεμούσαν τότε λόγω του Fame Story και τώρα βάζουν λυτούς και δεμένους να γίνουν κριτές» appeared first on Zappit.
13:48 09/05/2023

Θάνος Πετρέλης: «Μπορεί αυτό να μην αρέσει σε κάποιους γιατί συνήθως κάποιοι ενοχλούνται»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε ο Θάνος Πετρέλης το πρωινό της Παρασκευής. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Όλγα […] The post Θάνος Πετρέλης: «Μπορεί αυτό να μην αρέσει σε κάποιους γιατί συνήθως κάποιοι ενοχλούνται» appeared first on Zappit.
10:30 28/04/2023

Θάνος Πετρέλης: «Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού – Είμαι καλομαθημένος από τη μάνα μου»

tlife.gr
Ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα στην Όλγα Λαφαζάνη. To άρθρο Θάνος Πετρέλης: «Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού – Είμαι καλομαθημένος από τη μάνα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:30 28/04/2023

Πετρέλης στο gossiptv: Η 25χρονη καριέρα, η επιστροφή και η οικογένεια

queen.gr
Ο Θάνος Πετρέλης έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην 25χρονη πορεία του στο μουσικό στερέωμα και οπωσδήποτε τίποτα δεν έγινε τυχαία.Περισσότερα...
09:00 22/04/2023

Θ. Πετρέλης: Τα ακραία περιστατικά και το… χούφτωμα στη σκηνή

thecaller.gr
Ο Θάνος Πετρέλης μέσα από τη συνέντευξή του στη εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στα απρόοπτα που του έχουν συμβεί στην σκηνή, αλλά και τα λόγια που αντάλλαξε με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Θάνος Πετρέλης μέσα από τη συνέντευξή του στη εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στα απρόοπτα που του έχουν συμβεί στην σκηνή, αλλά και τα λόγια που αντάλλαξε με τον Ντόναλντ Τραμπ. Στην αρχή ο καλλιτέχνης μίλησε για τα απρόοπτα που του έχουν τύχει πάνω στην σκηνή. «Μου έχει τύχει την ώρα που είμαι στην σκηνή […]
11:26 31/03/2023

Θάνος Πετρέλης: Η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Θάνος Πετρέλης. Ο τραγουδιστής μίλησε για τα τα απρόοπτα […] The post Θάνος Πετρέλης: Η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο appeared first on Zappit.
13:28 30/03/2023

Aδαμαντίδης-Πετρέλης-Ηλιάδη: Το απόλυτο λαϊκό σχήμα διασκέδασης έρχεται στο «Vegas»

happytv.gr
Aπό το Σάββατο 1η Απριλίου, και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, όλα αλλάζουν, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη διασκέδασης! Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Θάνος Πετρέλης και η Αγγελική Ηλιάδη, έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στο «Vegas Live Stage», και να μας χαρίσουν, μοναδικά βράδια κεφιού, μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες! Τα λόγια και οι συστάσεις, είναι περιττά, για τρεις […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Aδαμαντίδης-Πετρέλης-Ηλιάδη: Το απόλυτο λαϊκό σχήμα διασκέδασης έρχεται στο «Vegas»
20:28 27/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load