#Ιερατική Σχολή

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πέρασε από το μυαλό μου αν θα μπορούσα να γίνω κληρικός»

ProtoThema.gr
«Έμεινα πέντε χρόνια στην Ιερατική Σχολή στην Τήνο, που ήταν αξέχαστα» δήλωσε ο ηθοποιός
09:00 21/09/2023

Τον προστάτη της, Ευαγγελιστή Μάρκο, εόρτασε η Ιερατική Σχολή Μπουκόμπας

ekklisiaonline.gr
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Το άρθρο Τον προστάτη της, Ευαγγελιστή Μάρκο, εόρτασε η Ιερατική Σχολή Μπουκόμπας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:28 26/04/2023

Μπουκόμπας Χρυσόστομος σε νέο κληρικό: Να τιμήσεις την ιερωσύνη σου

ekklisiaonline.gr
Το διήμερο 11-12 Μαρτίου ο κατηχητής Αυγουστίνος από την Μιγγίνα, αξιώθηκε να λάβει το πρώτο και το δεύτερο βαθμό της Ιερωσύνης και να αναλάβει εφημέριος της Ενορίας Αγίας Τριάδος Σογκαμπέρε. Ήταν η ανταμοιβή στην πιστότητα και υπομονή που έκανε για 17 χρόνια από τότε που τελείωσε την Ιερατική Σχολή του Κασίκιζι. Το άρθρο Μπουκόμπας Χρυσόστομος σε νέο κληρικό: Να τιμήσεις την ιερωσύνη σου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:58 14/03/2023

Δεύτερη χρονιά διπλάσιοι Ιεροσπουδαστές στη Μπουκόμπα

ekklisiaonline.gr
Με τις ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου ξεκίνησε και πάλι η νέα σχολική χρονιά στην Ιερατική Σχολή “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ”, στην Επισκοπή Μπουκόμπας της Τανζανίας. Το άρθρο Δεύτερη χρονιά διπλάσιοι Ιεροσπουδαστές στη Μπουκόμπα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:04 05/10/2022

Ο Πατριάρχης Σερβίας στην Ιερατική Σχολή Βελιγραδίου “Άγιος Σάββας”

ekklisiaonline.gr
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ Το άρθρο Ο Πατριάρχης Σερβίας στην Ιερατική Σχολή Βελιγραδίου “Άγιος Σάββας” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:38 02/09/2022

Στην Ιερατική Σχολή Βελιγραδίου ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συνεργασίας με την Εκκλησία

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕΡΒΙΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Στην Ιερατική Σχολή Βελιγραδίου ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συνεργασίας με την Εκκλησία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:26 18/11/2021

Σαν σήμερα- π. Ιωάννης Ρωμανίδης, η ζωή και το έργο του (αφιέρωμα)

ekklisiaonline.gr
Γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1927 στον Πειραιά. Τον Μάιο του ίδιου έτους η οικογένεια του μετανάστευσε στην Αμερική. Μεγάλωσε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης όπου και ολοκλήρωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Για τέσσερα χρόνια παρακολούθησε μαθήματα στην Ορθόδοξη Ιερατική Σχολή του Τιμίου Σταυρού όπου και αποφοίτησε. Το άρθρο Σαν σήμερα- π. Ιωάννης Ρωμανίδης, η ζωή και το έργο του (αφιέρωμα) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:16 01/11/2021

Αρχίζουν τα μαθήματα στην Ιερατική Σχολή Μπουκόμπας

ekklisiaonline.gr
Στις 29 Σεπτεμβρίου κατέφθασαν στην Ιερατική Σχολή της Μπουκόμπας «Ευαγγελιστής Μάρκος» στην Τανζανία οι Ιεροσπουδαστές που επιλέχθηκαν, καθώς τα μαθήματα της Σχολής ξεκινούν συν Θεώ και δι’ ευχών του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου την Παρασκευή 1/10. Το άρθρο Αρχίζουν τα μαθήματα στην Ιερατική Σχολή Μπουκόμπας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:36 30/09/2021

Πρώτο κουδούνι στην Πατριαρχική Σχολή της Αγίας Σιών

ekklisiaonline.gr
Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στην Πατριαρχική Ιερατική Σχολή της Αγίας Σιών του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων χθες, Τρίτη 15 /28 Σεπτεμβρίου 2021. Το άρθρο Πρώτο κουδούνι στην Πατριαρχική Σχολή της Αγίας Σιών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:24 29/09/2021

Κρατούμενος στις φυλακές Διαβατών εισήχθη στο Πανεπιστήμιο

Newsbeast.gr
Εισήχθη στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ένας 27χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Διαβατών που δεν σταμάτησε να κυνηγάει το όνειρό του. Ο νεαρός κατάφερε να πετύχει στις πανελλήνιες εξετάσεις και να περάσει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας. Ο Α., όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έκανε τρεις προσπάθειες για να μπει στο πανεπιστήμιο: την πρώτη απέτυχε, τη δεύτερη πέρασε στην Ιερατική Σχολή Κρήτης, αλλά δεν μπόρεσε να φοιτήσει γιατί το Τμήμα απαιτούσε υποχρεωτική παρακολούθηση και στις φετινές πανελλήνιες εισήχθη στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Ωστόσο, όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αναπληρώτρια υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ Προμηθέας, Μαρία Θεοχαράκη, εκκρεμεί
15:32 28/09/2021

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ: Σεμινάρια ιερέων στην Ιερατική Σχολή Βαρσοβίας

ekklisiaonline.gr
Το κηρυκτικό έργο και η διοίκηση ενορίας βρίσκονται στο επίκεντρο της 2ης σειράς σεμιναρίων για ιερείς που πραγματοποιούνται στην Ιερατική Σχολή Βαρσοβίας από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2021 με την ευλογία του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα. Το άρθρο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ: Σεμινάρια ιερέων στην Ιερατική Σχολή Βαρσοβίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:20 25/09/2021

«Οι Ιερείς σου Κύριε ενδύσονται δικαιοσύνην»

ekklisiaonline.gr
«Ἀγαλλιάσεται ἡ ψυχή μου» θα λένε με μεγάλη χαρά οι φτωχοί ιερείς της Μπουκόμπας, όταν θα ντύνονται την καινούργια ιερατική τους στολή και το καινούργιο ζωστικό, που έλαβαν ευλογία, κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου των Ιερέων, που γίνεται στο Κασίκιζι από την 1η έως τις 12 Φεβρουαρίου, στην Ιερατική Σχολή «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος». Το άρθρο «Οι Ιερείς σου Κύριε ενδύσονται δικαιοσύνην» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:08 09/02/2021

Τρισάγιο για τον Πατριάρχη στην Ιερατική Σχολή του Τσετίνιγιε

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Τρισάγιο για τον Πατριάρχη στην Ιερατική Σχολή του Τσετίνιγιε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:00 20/11/2020

Ποιος ήταν ο Μακαριστός Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος Ράντοβιτς;

vimaorthodoxias.gr
Κατά κοινή ομολογία αναγνωρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες πνευματικές μορφές της σημερινής Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Υπήρξε πνευματικό ανάστημα του οσίου και ομολογητού π. Ιουστίνου Πόποβιτς. Μαυροβούνιος στην καταγωγή, ο κατά κόσμον Ρίστο Ράντοβιτς γεννήθηκε στη Μόρατσα στις 7 Ιανουαρίου 1938. Αποφοίτησε από την Ιερατική Σχολή του Αγίου Σάββα και συνέχισε τις σπουδές του στη […]
15:15 04/11/2020

Μαυροβούνιο: Η Εκκλησία δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί στο σχηματισμό κυβέρνησης

vimaorthodoxias.gr
Μαυροβούνιο: Ο Σχολάρχης στην Ιερατική Σχολή «Αγίου Πέτρου» εν Τσετίνιγιε, Πρωτοπρ. Γκόγικο Πέροβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σημείωσε ότι… «η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία στο Μαυροβούνιο δεν ενδιαφέρεται ούτε σχεδιάζει να εμπλακεί στο σχηματισμό της μελλοντικής κυβέρνησης του Μαυροβουνίου». Ακόμα σημείωσε: «Η άποψη των πιστών και των ιερέων είναι ότι η Εκκλησία έτυχε να βρίσκεται σε […]
09:51 17/09/2020

ΣΕΡΒΙΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανακαίνιση του Καθεδρικού Ναού

ekklisiaonline.gr
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανακαίνιση των προσόψεων του Καθεδρικού Ναού και του ιστορικού Πατριαρχικού Παλατιού στο Σρέμσκι Κάρλοβτσι στη Σερβία. Ο Πατριάρχης Σερβίας, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους επισκέφθηκε την πόλη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου στα δύο αυτά πολύ σημαντικά μνημεία της Ορθοδοξία στη χώρα. Ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε επίσης την Ιερατική Σχολή του Αγίου Αρσενίου. Το άρθρο ΣΕΡΒΙΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανακαίνιση του Καθεδρικού Ναού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:19 14/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load