#Καρλόβασι

ΣΑΜΟΣ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων στο Καρλόβασι

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΣΑΜΟΥ – Στην κατάμεστη αίθουσα του Δήμου Δυτικής Σάμου στο Καρλόβασι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων Καρλοβάσου. Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Όρμου Καρλοβάσου μας παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικο θεατρικό, έψαλλαν κάλαντα και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την εκδήλωση επιμελήθηκε […]
19:09 19/12/2023

Σάμος: Οι εορταστικές εκδηλώσεις κατά το διήμερο 28 και 29 Οκτωβρίου

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΣΑΜΟΥ – Εόρτιες επετειακές εκδηλώσεις με τίτλο «Χαίρε Ελλάδα της θάλασσας και των ΟΧΙ» πραγματοποιήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Πυθαγορείου» Γενικού Λυκείου Σάμου στο Βαθύ και στις 29 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου στο Καρλόβασι αντίστοιχα από την Παιδική και Νεανική Χορωδία της Μητροπόλεώς μας «ΕυΩΔΗα» με την […]
18:09 30/10/2023

Σάμος: Συναγερμός για 25χρονο που εξαφανίστηκε από το Καρλόβασι - Είχε επιβιβαστεί στο πλοίο για Πειραιά

ProtoThema.gr
Ο Κωνσταντίνος Στοϊλούδης έχει ύψος 1,75 μ., έχει βάρος 80 κιλά, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια - Φορούσε μαύρη μπλούζα
17:00 13/10/2023

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 25χρονου

irafina.gr
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 25χρονου από το Καρλόβασι Σάμου το μεσημέρι της Πέμπτης (12/10). Ειδικότερα, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Στοϊλούδης και ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Υπάρχει η σημαντική πληροφορία ότι επιβιβάστηκε στις 12/10/23 στο πλοίο της ακτοπλοϊκής […]
14:46 13/10/2023

Μαχαίρωσε, χτύπησε και λήστεψε τη σύντροφό του στη Σάμο

empisteutiko.gr
Αφού τη μαχαίρωσε, της άρπαξε 180 ευρώ – Συνελήφθη ο δράστης Με πρωτοφανή βιαιότητα επιτέθηκε ένας Έλληνας στην σύντροφό του, κατά την διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν μέσα στο σπίτι τους στο Καρλόβασι της Σάμου, καθώς αρχικά την απείλησε, αλλά στη συνέχεια την χτύπησε και τη μαχαίρωσε προκαλώντας της τραύματα και της άρπαξε 180 ευρώ! Ο “νταής” δράστης συνελήφθη μετά από άμεση […] The post Μαχαίρωσε, χτύπησε και λήστεψε τη σύντροφό του στη Σάμο appeared first on Empisteutiko.gr.
09:58 03/10/2023

1ο Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ: Η Σάμος ανοίχτηκε στον κόσμο

monopoli.gr
Ζήσαμε την εμπειρία του 1ου Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ, στο Καρλόβασι Σάμου, και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από μια διοργάνωση που "έκανε σημαία" της την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, στέλνοντας ένα άκρως ενωτικό και ελπιδοφόρο μήνυμα.
08:53 22/09/2023

Γυναίκα στη Σάμο έχασε τη ζωή της ενώ περίμενε να επιβιβαστεί στο πλοίο

Newsbeast.gr
Η αδιαθεσία μιας 86χρονης ημεδαπής που ανέμενε την επιβίβασή της σε πλοίο και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Λιμενικού στο Καρλόβασι Σάμου. Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, η οποία μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.
13:00 30/08/2023

Festum π: 2ο Φεστιβάλ Μουσικής και Μαθηματικών στο Καρλόβασι και το Πυθαγόρειο Σάμου

monopoli.gr
Για δεύτερη χρονιά, η επιστήμη των Μαθηματικών συναντά την τέχνη της Μουσικής σε ένα πρωτότυπο φεστιβάλ, το «Festum π», που θα πραγματοποιηθεί στο Καρλόβασι και το Πυθαγόρειο της Σάμου.
15:53 04/08/2023

Γιώργος Σαλαμέ: Είμαι πρόσφυγας κι εγώ

monopoli.gr
Ο Ελληνο-λιβανέζος φωτογράφος και σκηνοθέτης μιλά για την έκθεση «Όπως ήμασταν τότε: Ένα φωτογραφικό λεύκωμα από το Καρλόβασι και πέρα», που παρουσιάζει το Ίδρυμα Schwarz στο Art Space Pythagorion, και το «αρχείο μνήμης» που διέσωσε η κολεκτίβα «Φωτόνησος Τεχνών και Πολιτισμού» στη Σάμο, με το οποίο διαλέγεται η δική του καλλιτεχνική παρέμβαση.
09:53 03/08/2023

Μεσογειακοί Διάλογοι: 1ο Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ στο Καρλόβασι Σάμου με δωρεάν είσοδο

monopoli.gr
Ένα νέο Φεστιβάλ αφιερωμένο στο Μεσογειακό Ντοκιμαντέρ, οι «Μεσογειακοί Διάλογοι» ανάβει φέτος τους προβολείς του, στο Καρλόβασι της Σάμου, με 40 ταινίες από 6 χώρες και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
16:53 02/08/2023

Όπως ήμασταν τότε: Το παρελθόν και το παρόν της Σάμου σε μια φωτογραφική έκθεση στο Art Space Pythagorion

monopoli.gr
Την πλούσια κοινωνική ιστορία της Σάμου και τα νήματα που τη συνδέουν με το παρόν αναδεικνύει η έκθεση του Ίδρυματος Schwarz «Όπως ήμασταν τότε: Ένα φωτογραφικό λεύκωμα από το Καρλόβασι και πέρα», μια συνεργασία του εικαστικού και κινηματογραφιστή Γιώργου Σαλαμέ και της Φωτονήσου, στο Art Space Pythagorion.
15:53 26/07/2023

Οπως ήμασταν τότε: Ένα φωτογραφικό λεύκωμα από το Καρλόβασι και πέρα

eleftherostypos.gr
Ένας φίλος μου είπε κάποτε ότι «πεθαίνεις δύο φορές – πεθαίνεις όταν πεθαίνεις και πεθαίνεις για δεύτερη φορά όταν κάποιος βρίσκει τη φωτογραφία σου και κανείς δεν ξέρει ποιος είσαι. Αλλά ένα χαμόγελο και ένα βλέμμα πεθαίνουν ποτέ;» Αναρωτήθηκα. – Γιώργος Σαλαμέ Το Ίδρυμα Schwarz παρουσιάζει την έκθεση Όπως ήμασταν τότε: Ένα φωτογραφικό λεύκωμα από […] Το άρθρο Οπως ήμασταν τότε: Ένα φωτογραφικό λεύκωμα από το Καρλόβασι και πέρα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 25/07/2023

Σάμος: Συνελήφθη 32χρονος για τη φωτιά στο Καρλόβασι

Newsit
Με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής ένας 32χρονος και παραπέμπεται σε τακτική δικάσιμο, στο πλαίσιο του αυτοφώρου ως ο υπαίτιος για την πυρκαγιά στην περιοχή Αγία Αικατερίνη στο φουρνιώτικο ρέμα στο Καρλόβασι της Σάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος υποστήριξε ότι ανέλαβε να καθαρίσει αγροτεμάχιο στη συγκεκριμένη περιοχή με ... Περισσότερα To άρθρο Σάμος: Συνελήφθη 32χρονος για τη φωτιά στο Καρλόβασι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 09/07/2023

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Καρλόβασι Σάμου

paraskhnio.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε στις 14.50 το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Μεγάλη Λάκκα στο Καρλόβασι Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή και έχει τεθεί ήδη υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 9 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ Το άρθρο Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Καρλόβασι Σάμου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:28 09/07/2023

Φωτιά στη Σάμο: Καίει δασική έκταση, σηκώθηκαν εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής

lykavitos.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη Σάμο στην περιοχή Μεγάλη Λάκκα στο Καρλόβασι.
16:17 09/07/2023

Φωτιά στη Σάμο - Καίγεται δασική περιοχή στο Καρλόβασι

tanea.gr
Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
16:00 09/07/2023

Βόας το έσκασε από σπίτι στη Σάμο και «πάγωσε» περαστικούς στη Σάμο - Δείτε τι συνέβη με το φίδι

Newsit
Ο βόας έκανε την εμφάνισή του και προκάλεσε αναστάτωση στο Καρλόβασι. Η Σάμος ανάστατη για το φίδι και την ιστορία που κρύβεται πίσω από τα όσα έγιναν… Η Σάμος και το Καρλόβασι στο επίκεντρο για το φίδι που εμφανίστηκε και προκάλεσε τρόμο. Ο βόας το έσκασε από σπίτι και εμφανίστηκε σε πεζοδρόμιο του νησιού. Όπως ... Περισσότερα To άρθρο Βόας το έσκασε από σπίτι στη Σάμο και «πάγωσε» περαστικούς στη Σάμο - Δείτε τι συνέβη με το φίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 06/06/2023

Κώστας Ρούκουνας – Ένας άγνωστος μεγάλος ρεμπέτης

olympia.gr
Φημισμένος τραγουδιστής, εκτελεστής σαντουριού και τραγουδοποιός του ρεμπέτικου, γνωστός και ως «Σαμιωτάκι». Γεννήθηκε το 1903 στο Καρλόβασι της Σάμου. Η οικογένειά του ήταν φτωχή κι έτσι άρχισε να εργάζεται από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών, αρχικά σε μια καπνοβιομηχανία και αργότερα ως ξυλουργός. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του σταδιοδρομία στα μέσα της δεκαετίας του 1920 […] Κώστας Ρούκουνας – Ένας άγνωστος μεγάλος ρεμπέτης - olympia
20:30 11/03/2023

Καρλόβασι: Σε αίθουσα πνευματικού κέντρου εόρτασαν την Κυριακή της Ορθοδοξίας!

ekklisiaonline.gr
Η Κυριακή της Ορθοδοξίας κατά την οποία η Εκκλησία μας πανηγυρίζει την μνήμη της αναστυλώσεως των Ιερών Εικόνων και κηρύσσει το μυστήριο της ακαινοτομήτου Ορθοδόξου πίστεώς μας εορτάστηκε με επίκεντρο κατά το έθος στο Καρλόβασι. Το άρθρο Καρλόβασι: Σε αίθουσα πνευματικού κέντρου εόρτασαν την Κυριακή της Ορθοδοξίας! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:40 06/03/2023

Το ναυτικό δυστύχημα στη Σάμο: Η βύθιση του «Κωστάκος» από το «Σάμαινα»

thecaller.gr
Το επιβατικό πλοίο «Σάμαινα» ταξίδευε από το Βαθύ της Σάμου με πλώρη στο Καρλόβασι. Η θάλασσα ήταν ήσυχη και η νύχτα είχε πέσει αν και το ρολόι έδειχνε 18:30.Το επιβατικό πλοίο «Σάμαινα» ταξίδευε από το Βαθύ της Σάμου με πλώρη στο Καρλόβασι. Η θάλασσα ήταν ήσυχη και η νύχτα είχε πέσει αν και το ρολόι έδειχνε 18:30.Μετά το Καρλόβασι θα γύριζε πορεία προς την Ικαρία. Εκείνο το απόγευμα η πυραυλάκατος «Κωστάκος» – με κυβερνήτη τον πλωτάρχη Κ. Λάζαρη – βρισκόταν στα Αυλάκια της […]
00:12 04/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load