#Μαδαγασκάρη

Νέα ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Μαδαγασκάρη από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Β. Ελλάδος

iatropedia.gr
Το κοντέινερ, που ξεκίνησε χτες από το Φίλυρο και κατευθύνεται στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, περιέχει συσκευασίες με έτοιμα γεύματα, ρύζι, ζάχαρη, όσπρια, δημητριακά, χαρτικά, είδη υγιεινής, σχολικά είδη The post Νέα ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Μαδαγασκάρη από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Β. Ελλάδος appeared first on Iatropedia.
16:09 01/04/2024

Μαδαγασκάρη: 11 νεκροί και πάνω από 7.000 πληγέντες από πέρασμα κυκλώνα

blueskytv.gr
Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 7.000 επλήγησαν από τον κυκλώνα Γκάμαν, ο οποίος ενέσκηψε χθες, Τετάρτη, στο βόρειο άκρο της Μαδαγασκάρης, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το Εθνικό Γραφείο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών (BNGRC). Έξι άνθρωποι πνίγηκαν, ενώ 5 έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση σπιτιών ή την πτώση δέντρων, διευκρίνισαν […] Μαδαγασκάρη: 11 νεκροί και πάνω από 7.000 πληγέντες από πέρασμα κυκλώνα on BLUE SKY.
18:46 29/03/2024

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στη διεθνή τουριστική έκθεση "Holiday & Spa Expo 2024" στη Σόφια της Βουλγαρίας

alexpolisonline.com
Η διεθνής τουριστική έκθεση "Holiday & Spa Expo 2024" που διεξάγεται 13-15 Μαρτίου στη Σόφια της Βουλγαρίας υποδέχεται χιλιάδες κόσμο, πολύ περισσότερο από την περσινή χρονιά. Για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επενδύοντας στην εξωστρέφεια και έχοντας με ισχυρή αυτοπεποίθηση συντάξει ένα σχέδιο τουριστικής προβολής, με στόχους που θα οδηγήσουν στην τουριστική του ανάπτυξη, βρέθηκε εκεί δίνοντας δυναμικά το παρών με δικό του περίπτερο ενισχύοντας την εικόνα του. Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης και συνεχίζονται σημαντικές επαφές B2B και B2C με σημαντικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία από την Βουλγαρία προωθώντας τον ξεχωριστό τόπο μας ως έν
22:53 14/03/2024

38.000 κουτιά βρεφικό γάλα για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Β. Ελλάδος

iatropedia.gr
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της εθελοντικής αποστολής των παιδιάτρων, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Αύγουστο στην περιοχή, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες αποστολές με ανθρωπιστική βοήθεια από την Ελλάδα The post 38.000 κουτιά βρεφικό γάλα για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Β. Ελλάδος appeared first on Iatropedia.
18:09 29/02/2024

3 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα δεν θα κάνει ποτέ σεξ μαζί σου

koolnews.gr
Εντάξει, δε μιλάμε για την απελπισμένη που γνώρισες στο μπαρ και προκειμένου να κάνει σεξ θα πήγαινε μέχρι και με πιγκουίνο Μαδαγασκάρης. Λέμε για την γυναίκα που ξέρει τι θέλει και –κυρίως- ποιον δε θέλει και θα φροντίσει να κρατήσει τα στάνταρντς της ψηλά. Όσο γκόμενος και να το παίζεις κι όσο θερμός εραστής κι […] The post 3 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα δεν θα κάνει ποτέ σεξ μαζί σου appeared first on Koolnews.gr.
10:58 28/02/2024

Άγνωστες μάρκες αυτοκινήτων ξεφυτρώνουν από παντού

caranddriver.gr
Το Ιράν, η Μαδαγασκάρη και η Κένυα είναι μερικά παραδείγματα χωρών που απέκτησαν δικές τους μάρκες αυτοκινήτων και, μάλιστα, κάποιες από αυτές ετοιμάζονται να ξεκινήσουν εξαγωγές σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
14:09 04/02/2024

Πότε κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα σε κάθε χώρα

filathlos.gr
Πότε κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα σε κάθε χώρα 26/01/2024 Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της για αρκετές χώρες, αλλά όχι για όλες. Η Ελλάδα ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, ενώ τα top-5 πρωταθλήματα θα κρατήσουν τις μεταγραφές για ακόμα μία ημέρα, με το παράθυρο να κλείνει την 1η Φεβρουαρίου. Οι χώρες που κλείνουν το παράθυρο στο τέλος του μήνα είναι περισσότερες από αυτές που το κλείνουν στην αρχή του επόμενου, όμως υπάρχουν και δεκάδες χώρες που... παρακούν αυτόν τον κανόνα. Η Πορτογαλία ολοκληρώνει τις μεταγραφές στις 2 Φεβρουαρίου, η Αυστρία και η Αυστραλία στις 6, η Τουρκία στις 9 και η Ρουμανία στις 12. Το πρωτάθλημ
22:46 26/01/2024

Σαν σήμερα: Το 1833 ο βασιλιάς Όθωνας φτάνει στο Ναύπλιο με την Αγγλική φρεγάτα «Μαδαγασκάρη»

onalert.gr
Σαν σήμερα: Το 1833 ο βασιλιάς Όθωνας φτάνει στο Ναύπλιο με την Αγγλική φρεγάτα «Μαδαγασκάρη». The post Σαν σήμερα: Το 1833 ο βασιλιάς Όθωνας φτάνει στο Ναύπλιο με την Αγγλική φρεγάτα «Μαδαγασκάρη» appeared first on OnAlert.
00:28 20/01/2024

Επίσκεψη του Μητροπολίτου Β. Μαδαγασκάρης Ιγνατίου στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο

vimaorthodoxias.gr
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Οι δύο Ιεράρχες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στο Πρεσβυγενές Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, καθώς επίσης θέματα σχετιζόμενα με το ιεραποστολικό έργο το οποίο επιτελείται στη φτωχή νησιωτική χώρα της αφρικανικής ηπείρου. Εγκάρδια συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο είχε την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, ο […]
12:09 07/11/2023

Στις Νύχτες Πρεμιέρας το ντοκιμαντέρ «Titi: Στο πέρασμα του κυκλώνα»

instyle.gr
Στις Νύχτες Πρεμιέρας θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Νατάσσας Μπλάτσιου, «Titi: Στο πέρασμα του κυκλώνα», που γυρίστηκε στη Μαδαγασκάρη, σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Το νέο ντοκιμαντέρ της Νατάσσας Μπλάτσιου, φιλοξενείται στο 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, που διοργανώνεται από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2023. Το «Titi: […] The post Στις Νύχτες Πρεμιέρας το ντοκιμαντέρ «Titi: Στο πέρασμα του κυκλώνα» appeared first on InStyle.
22:46 21/09/2023

Ποδοπάτημα σε στάδιο στη Μαδαγασκάρη: Δεκατρείς νεκροί, εκ των οποίων 7 ανήλικοι

NewsBomb
Eπτά ανήλικοι συγκαταλέγονται στους νεκρούς», διευκρίνισε ο Ερυθρός Σταυρός.Περισσότερα...
06:00 26/08/2023

Τραγωδία στη Μαδαγασκάρη: 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ποδοπάτημα σε στάδιο (vid)

fosonline.gr
Τραγωδία σημειώθηκε όταν φίλαθλοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο εθνικό στάδιο της Μαδαγασκάρης
22:46 25/08/2023

Εξαγωγές υποκλοπών: Ούτε απάντησε ούτε πρόκειται να απαντήσουν «οι ελληνικές αρχές στην ΕΕ»

militaire.gr
Καμία απάντηση δεν είχε δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ΕΕ για τις εξαγωγές εξοπλισμού υποκλοπών στο Σουδάν και στη Μαδαγασκάρη. Όποιος πιστεύει ότι θα δώσει η επόμενη κυβέρνηση μάλλον είναι πολύ αισιόδοξος... Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε ζητήσει στις 10 Ιανουαρίου του 2023, «πληροφορίες από τις ελληνικές αρχές ελέγχου των εξαγωγών σχετικά με τις εξαγωγές ειδών κυβερνοεπιτήρησης στη Μαδαγασκάρη και το Σουδάν. Οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι "διενεργούσαν εσωτερική παρακολούθηση", προκειμένου να διασφαλίσουν ότι ο κανονισμός της ΕΕ για τα είδη διπλής χρήσης και τα παραρτήματά του έχουν εφαρμοστεί πλήρως. Τα πορίσματα αυτής της εσωτερικής παρακολούθησης δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί στην Επιτροπ
20:00 12/06/2023

Ποιοι έδωσαν το «οκ» για την εξαγωγή του Predator – Τι έδειξε η έρευνα του ΥΠΕΞ

in.gr
Το σημείο «συνάντησης» στο υπουργείο Εξωτερικών, οι εξαγωγές σε Σουδάν και Μαδαγασκάρη και η υπάλληλος που συνδέει όλες τις εμπλεκόμενες εταιρίες.
23:50 06/05/2023

Αναχωρεί σήμερα το κοντέινερ από την οργάνωση ανθρωπιστικής βοήθειας «Παναγιά» προς Μαδαγασκάρη

ekklisiaonline.gr
Αναχωρεί το κοντέινερ από την οργάνωση ανθρωπιστικής βοήθειας «Παναγιά» προς Μαδαγασκάρη. Το άρθρο Αναχωρεί σήμερα το κοντέινερ από την οργάνωση ανθρωπιστικής βοήθειας «Παναγιά» προς Μαδαγασκάρη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:56 22/04/2023

Θέμα πώλησης του Pretador στο Σουδάν μέσω Ελλάδας θέτει ο Κατρούγκαλος

militaire.gr
«Έστειλε η κυβέρνηση της ΝΔ το Predator στο Σουδάν; Ενέπλεξε, έστω έμμεσα, την Ελλάδα στον εμφύλιο στη χώρα;», ρωτά ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος, με ανάρτησή του στο Twitter. Παραπέμποντας σε δημοσίευμα της Καθημερινής (kathimerini.gr/politics/56218…), ο κ. Κατρούγκαλος «θυμίζει», όπως αναφέρει, ότι «πέρα από τη Μαδαγασκάρη (όπου την αποστολή του παράνομου λογισμικού […] The post Θέμα πώλησης του Pretador στο Σουδάν μέσω Ελλάδας θέτει ο Κατρούγκαλος appeared first on Militaire.gr.
21:08 16/04/2023

Κατρούγκαλος: Έστειλε η κυβέρνηση της ΝΔ το Predator στο Σουδάν;

paraskhnio.gr
«Έστειλε η κυβέρνηση της ΝΔ το Predator στο Σουδάν; Ενέπλεξε, έστω έμμεσα, την Ελλάδα στον εμφύλιο στη χώρα;», ρωτά ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος, με ανάρτησή του στο Twitter. Παραπέμποντας σε δημοσίευμα της Καθημερινής (kathimerini.gr/politics/56218…), ο κ. Κατρούγκαλος «θυμίζει», όπως αναφέρει, ότι «πέρα από τη Μαδαγασκάρη (όπου την αποστολή του παράνομου λογισμικού Το άρθρο Κατρούγκαλος: Έστειλε η κυβέρνηση της ΝΔ το Predator στο Σουδάν; εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:06 16/04/2023

Πάνω από 400 τα θύματα του τροπικού κυκλώνα Φρέντι σε Μαλάουι και Μοζαμβίκη

naftemporiki.gr
Περισσότερους από 400 ανθρώπους έχει σκοτώσει ο τροπικός κυκλώνας Φρέντι που σαρώνει το Μαλάουι, τη Μοζαμβίκη και τη Μαδαγασκάρη από τα τέλη Φεβρουαρίου. Η καταιγίδα έχει πλέον διαλυθεί, αλλά οι… Πάνω από 400 τα θύματα του τροπικού κυκλώνα Φρέντι σε Μαλάουι και Μοζαμβίκη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
23:52 16/03/2023

Τραγικός απολογισμός από το πέρασμα του κυκλώνα Φρέντι στο Μαλάουι – Πάνω από 326 νεκροί

Newsbeast.gr
Το Μαλάουι έχει υποστεί σοβαρές καταστροφές από τον φονικό κυκλώνα Φρέντι, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει κοστίσει τη ζωή σε 326 ανθρώπους, ενώ ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί. Πιο αναλυτικά, ο μέχρι στιγμής απολογισμός του κυκλώνα Φρέντι κάνει λόγο για περισσότερους από 400 νεκρούς σε Μαλάουι, Μοζαμβίκη και Μαδαγασκάρη. Ο συγκεκριμένος κυκλώνας έπληξε αρχικά το νοτιοανατολικό τμήμα της Αφρικής στα τέλη Φεβρουαρίου και επέστρεψε για δεύτερη φορά το Σαββατοκύριακο, σκορπώντας τον θάνατο και την καταστροφή. Έτσι, τουλάχιστον 326 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Μαλάουι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των αρχών. 53 νεκροί προστέθηκαν στον απολογισμό των θυμάτων σε Μοζαμβίκη και Μαδαγασκάρη, που ήδη
23:32 16/03/2023

Ειδησεογραφικό πρακτορείο “Πρόδρομος”

ekklisiaonline.gr
Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης. Το άρθρο Ειδησεογραφικό πρακτορείο “Πρόδρομος” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:28 16/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load