#Μάκης Τσέλιος

Μάκης Τσέλιος: «Θα μπορούσα να έχω κάνει ένα παιδί με γυναίκα και να μένω με τον φίλο μου»

thecaller.gr
Ο Μάκης Τσέλιος απάντησε σε ερωτήσεις για το σύμφωνο συμβίωσης και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.Ο Μάκης Τσέλιος απάντησε σε ερωτήσεις για το σύμφωνο συμβίωσης και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής τόνισε επίσης πως δεν τον ενδιαφέρει να βρίσκεται στην τηλεόραση, σε κάποια εκπομπή μόδας, αν και έχει δεχτεί προτάσεις. «Εγώ δεν αποφάσισα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, ούτε και υιοθέτησα παιδιά. Είχα όμως φίλους ζωής […]
09:00 23/01/2024

Μάκης Τσέλιος: Χάθηκε ο κόσμος γύρω μου, μούδιασαν τα χέρια μου, στράβωσε το στόμα μου

Newsit
Για το πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, μίλησε σήμερα (14.05.2023) ο Μάκης Τσέλιος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας». «Είναι πάνω από 10 χρόνια που είχα ξαφνικά άτακτες αρρυθμίες. Μετριόμουν ανά 6μηνο και ο γιατρός σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερο να βάλω έναν απινιδωτή, για να είμαι πιο ... Περισσότερα To άρθρο Μάκης Τσέλιος: Χάθηκε ο κόσμος γύρω μου, μούδιασαν τα χέρια μου, στράβωσε το στόμα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:08 14/05/2023

Σοκάρει ο Μάκης Τσέλιος: «Έχασα τον κόσμο γύρω, στράβωσε το στόμα μου, δεν ένιωθα τα πόδια μου»

zappit.gr
Στον καναπέ της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» κάθισε το πρωινό της Κυριακής ο Μάκης Τσέλιος. Ο γνωστός σχεδιαστής […] The post Σοκάρει ο Μάκης Τσέλιος: «Έχασα τον κόσμο γύρω, στράβωσε το στόμα μου, δεν ένιωθα τα πόδια μου» appeared first on Zappit.
18:46 14/05/2023

Μάκης Τσέλιος: «Το AIDS κατέστρεψε τον Βilly Bo κι έδωσα έναν άνισο αγώνα. Άλλοι άνθρωποι έφευγαν μέσα σε 15 μέρες, εγώ τον κράτησα εννέα μήνες μήπως βρεθεί το φάρμακο»

thecaller.gr
Ο Μάκης Τσέλιος μίλησε στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού και εκεί ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Μπίλι Μπο.Ο Μάκης Τσέλιος μίλησε στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού και εκεί ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Μπίλι Μπο.«Ένας δημιουργός δεν σταματάει ποτέ. Απλά τώρα μου επιτρέπεται να κάνω λιγότερα πράγματα. Ελπίζω ότι η Ελισάβετ (Μουτάφη) θα αναλάβει τον οίκο και όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε μια μεγάλη κολεξιόν. Όταν […]
14:52 15/03/2023

Μάκης Τσέλιος: «Με τον Βασίλη δεν ήταν απλός έρωτας, ήμουν ο μέντοράς του»

zappit.gr
Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Τσέλιος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Μάκης Τσέλιος: «Με τον Βασίλη δεν ήταν απλός έρωτας, ήμουν ο μέντοράς του» appeared first on Zappit.
14:20 15/03/2023

Μάκης Τσέλιος: Έπαθα κολπική μαρμαρυγή τα οποία κάλυψα με φαρμακευτική αγωγή

Newsit
“Για να είμαι σίγουρος, εισήχθην στο «Ωνάσειο» και μου τοποθέτησαν βηματοδότη” δήλωσε ο Μάκης Τσέλιος. Ο Μάκης Τσέλιος μίλησε στα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την υγεία του. Κάποια στιγμή αντιμετωπίσατε πρόβλημα με την καρδιά σας. Τι συνέβη; Έπαθα κολπική μαρμαρυγή, που μου δημιούργησε κάποια θέματα, τα οποία ... Περισσότερα To άρθρο Μάκης Τσέλιος: Έπαθα κολπική μαρμαρυγή τα οποία κάλυψα με φαρμακευτική αγωγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:58 11/03/2023

Μάκης Τσέλιος: «Έβαλα βηματοδότη λόγω προβλήματος στην καρδιά»

zappit.gr
Σε συνέντευξη που δίνει στα Παραπολιτικά και την Σάσα Σταμάτη, ο Μάκης Τσέλιος μιλά -μεταξύ άλλων- για το σοβαρό πρόβλημα […] The post Μάκης Τσέλιος: «Έβαλα βηματοδότη λόγω προβλήματος στην καρδιά» appeared first on Zappit.
09:02 11/03/2023

Μάκης Τσέλιος: Δεν υπήρξαν ποτέ κόντρα και ανταγωνισμός με τον Μπίλι Μπο

Newsit
“Έκλεισαν οι πόρτες των ανθρώπων μετά την ασθένεια του Μπίλι Μπο” δήλωσε ο Μάκης Τσέλιος. Ο Μάκης Τσέλιος ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα για τον Μπίλι Μπο και την ασθένειά του. “Δεν υπήρξαν ποτέ κόντρα και ανταγωνισμός με τον Μπίλι Μπο. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Ήταν μια φιλία απίθανη, μια συνεργασία, σαν γιος μου ήταν ... Περισσότερα To άρθρο Μάκης Τσέλιος: Δεν υπήρξαν ποτέ κόντρα και ανταγωνισμός με τον Μπίλι Μπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:38 25/01/2023

Μάκης Τσέλιος: «Έκλεισαν οι πόρτες μετά την ασθένεια του Μπίλι Μπο»

zappit.gr
Καλεσμέν9ος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Μάκης Τσέλιος, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα του […] The post Μάκης Τσέλιος: «Έκλεισαν οι πόρτες μετά την ασθένεια του Μπίλι Μπο» appeared first on Zappit.
13:22 25/01/2023

Μάκης Τσέλιος: «Έλαμψα, έκανα πολλές συνεργασίες κι έβγαλα πολλά χρήματα»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου έδωσε ο Μάκης Τσέλιος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη […] The post Μάκης Τσέλιος: «Έλαμψα, έκανα πολλές συνεργασίες κι έβγαλα πολλά χρήματα» appeared first on Zappit.
13:54 25/12/2022

Μάκης Τσέλιος: «Έδωσα πολύ μεγάλο βάρος στην καριέρα μου και άφησα την προσωπική μου ζωή»

neolaia.gr
Ο Μάκης Τσέλιος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».
15:56 15/12/2022

Μάκης Τσέλιος: «Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Billy Bo»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Τσέλιος. Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε μια μίνι αναδρομή στην […] The post Μάκης Τσέλιος: «Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Billy Bo» appeared first on Zappit.
15:10 15/12/2022

Ο Μάκης Τσέλιος για τον μεγάλο έρωτά του τον Billy Bo και το τραγικό τέλος

eretikos.gr
«Μου άρεσε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιδί. Ήταν τόσο ερωτεύσιμος, ερωτεύσιμος από τους πάντες, σε σταματούσε η ομορφιά του. Υπήρξε έρωτας σημαντικός μαζί μου. Μείναμε μαζί, τον ερωτεύτηκα. Δεν το έχω ξαναπεί δημόσια αυτό, αλλά το ξέρει ο κόσμος»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
22:52 25/10/2022

Μάκης Τσέλιος: Παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως ήταν ζευγάρι με τον Μπίλι Μπο

thebest.gr
Για πρώτη φορά, ο Μάκης Τσέλιος παραδέχθηκε δημόσια πως ήταν ζευγάρι με τον Μπίλι Μπο.
19:08 25/10/2022

O Μάκης Τσέλιος στην πιο συγκλονιστική συνέντευξή του: «Με τον Βασίλη ήθελα να γεράσουμε μαζί»

zappit.gr
Ο Μάκης Τσέλιος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης για μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Νάνσυ […] The post O Μάκης Τσέλιος στην πιο συγκλονιστική συνέντευξή του: «Με τον Βασίλη ήθελα να γεράσουμε μαζί» appeared first on Zappit.
18:00 25/10/2022

Μάκης Τσέλιος: Εξομολόγηση ψυχής για τον Μπίλι Μπο – «Τον ερωτεύτηκα και τον βοήθησα – Ήθελα να γεράσουμε μαζί»

tlife.gr
Ο Μάκης Τσέλιος προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για τον Μπίλι To άρθρο Μάκης Τσέλιος: Εξομολόγηση ψυχής για τον Μπίλι Μπο – «Τον ερωτεύτηκα και τον βοήθησα – Ήθελα να γεράσουμε μαζί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:00 25/10/2022

Μάκης Τσέλιος: Ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο και έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να τον κρατήσω στη ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

dete.gr
Ο Μάκης Τσέλιος προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τη σχέση που είχε με τον Μπίλι Μπο και τις τελευταίες του στιγμές, λίγο πριν πεθάνει από AIDS, το 1987, σε ηλικία 33 ετών. Ο Βασίλης Κουρκουμέλης, γνωστός ως Μπίλι Μπο, ήταν ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές της δεκαετίας του 1980, η φήμη του οποίου […]
17:34 25/10/2022

Μάκης Τσέλιος: Η ηλικία, η νευρική ανορεξία και η σχέση με τον Billy Bo

tlife.gr
O Μάκης Τσέλιος παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, To άρθρο Μάκης Τσέλιος: Η ηλικία, η νευρική ανορεξία και η σχέση με τον Billy Bo δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:44 08/03/2022

Μάκης Τσέλιος: «Όταν αρρώστησε ο Billy Bo έβγαλα όλους τους καθρέφτες από το σπίτι»

zappit.gr
Ο Μάκης Τσέλιος έκανε rewind στη ζωή του, με τη βοήθεια του Δημήτρη Παπανώτα, στο Happy Day. O Billy Bo […] The post Μάκης Τσέλιος: «Όταν αρρώστησε ο Billy Bo έβγαλα όλους τους καθρέφτες από το σπίτι» appeared first on Zappit.
10:40 08/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load